ablam ve annemin ailemize yaptıkları hayratler içinde kalacaksınız....

SANSIM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2012
194
4
26
İstanbul
arkadaşlar lütfen akıl veriniz, düşünceleriniize gerçekten ihtiyacım var...

Konum ablam ve annem.

sizden ricam lütfen konuma cevap verin

Son düzenleme:
bende nerde durmam gerektiğimi bilmiyorum. babama söylersem... allah korusun adama birşey olsa ne yaparım. ama bizimkiler hala normal adamı evine davet ediyormuş gibi çağırıyor. kaldı ki babam bunları duysa belki direk ablama al git valizini diyecek

ama benim ablamla annem böle ...

bana da sen karışma diyor. hatta diger kardeşlerime bile kızıyor aman aman ağzınızdan kaçırmayın diye.

Hatanın büyüğü annenizde her hatasında arkasını sıvazlıyor ablanızın.. Ablanızda bunun rahatlığı içinde yapmış, yapıyor..

Babanıza üzüldüm, adamın haberi yokken anneniz kimbilir daha neler çevirmiştir..

bu arada ben evliyim... yani o evin dışındaki insanım. yarın bir gün babamın kulağına giderse, evdeki hane halkından bunun hesabını soracak. bana sormayacak ama yine de vicdanım rahat değil...

gercekten bende ne diyecegimi bilemedim cok karisik bir durum
peki bebege ne oldu ??

32 yasindaki bir insan nasil bukadar düsüncesiz olur?? bence siz karismayin sonucta babaniza birsey olursa sizi suclayacak anneniz ve ablaniz...nasil istiyorlarsa öyle yapsinlar

okurken kendimi dizi seyrediyor gibi hissettim... o kadar karışık ki anlayıp yorum yapmak gerçekten çok zor... ablanız madem evlenecekti neden ailelerin önünde yapılmadı, 5 yıldır evli diyorsunuz bunu nasıl devam ettiriyorlar? ablanız bu durumdan ne kadar memnun orası da garip:S

bu bebek olayı evlilikten çok çok önce oldu, bebek olayı bitti 2,3 sene sonra evlilik olayı çıktı...

ama filimlerde vardır ya kağıt üzerinde evlilik bu adamla evlendi ama, yine sanki babasının kızı bekar gibi yaşamaya evde devam etti. hatta ve hatta kolu komşunun ve babamın bundan haberi yok istemeye gelen bile oluyordu.

bebege cok yazik olmus yaaa cok yazik etmisler...

peki siz hic ablanizla konustunuzmu?? amaclari neymis niye evlenmisler ?? sonucta bir insan sevdigi kisiyle niye evlenir?? hala ailesiyle yasamak icin degil herhalde

ablanız durumdan gayet memnun anlaşılan... yapılacak en iyi şey ablanızın eşinin gelip onu babanızdan istemesi ve ablanızın evlenip gitmesi bence ablanızı önce bu duruma ikna edin...

6,5 aylık bebek alınmış değil resmen cinayet işlenmiş.ayrıca bunu yapanda yaptıranda katil.yazıklar olsun tek kelimeyle rezalet

Ablan 32 yaşında ama ne mantık var ne akıl....
Annende ona keza... Neden bütün hatalarını örtmek yerine ona çanak tutmuş anlamadım...
Bi anne çocuklarının hatalarını örtmekten önce hatasını ona gösterir ve çözüm yolu arar hatalarına hata eklemesine engel olur... Ha yeri gelir bazı şeyleri ört bas eder ama her seferinde bu şekilde davranmak iyi değildir...
Çocuğu istemezler aldırırlar onu anlarım ama 6.5 aya kadar ablanın aklı nerdeydi onu anlamış değilim hiç mi anlamadı hamile olduğunu sanki...
Ayrıca evlenip neden hala baba evinde kaldığınıda anlamadım...Kağıt üzerinde bi evlilik diyorsunuzda neden kağıt üzerinde bi evlilik bu zaten ablan her haltı yemiş o adamla... E birde üstüne evlenmiş dile kolay 5 sene neden böyle bir şey yapma gereği duydu ?
Valla hiçbir şey anlamadım anladığım tek şey annenin ve ablanın mantıksız akıl almaz tavırları....
Sizin yapacağınız tek şey ablanın sanki yeni evlenicekmiş gibi istemeye gelmelerini sessizce izlemen.. Artık istedikten sonra ne olucaksa ablanın o evden bi an önce gitmesi... Bu zamana kadar bazı şeyler saklanmış ablan o evden çıkıcakken bir şey olmasın ki babanında allah korusun kalbine inmesin adamın...

doktor doktor gezdiler. kimse bu çoçuğu almadı. kocaman bir kız bebeğiydi. hani şu merdiven altı yerler vardır ya, işte orada suni sancı vererek bir kız çoçuğu dünyaya getirdi. !

en acı yanıda bu yani burası bi can yaa iki dakikalık zevk uğruna bi can gidiyo ! resmen cinayet işleniyo !
ve anneniz ! bi anne evladına doğru yolu göstermezmi ? yapma etme kızım demez mi ? (32 yasındakı bi insanın bunları bilmesı lazım gerçi ki annenız desede ne kadar anlayabilirdi ne kadar algılayabilirdi ! )
içim acıdı resmen bide ortada herşeyden habersiz kızını bi melek sanan ama arkasından türlü şeytanlıklar yapan bi kızın babası var !
yazık :47::47:

Son düzenleme:
Kusura bakma ne annen insan nede ablan ! O çocuğu göz göre göre öldürmüşler ve ablan yüksek ihtimal bu yaşına kadar alışmış böyle ilişkilere ki "Aman" diyerek yaşıyor.

Babana açıklasan ya kalpten gider ya katil olur çok zor bir durum Allah yardımcın olsun.

hakikaten hayratler içinde kaldım.

sizin yerinizde olsam ne annemle ne de ablamla görüşürdüm. yanlış insan yanlıştır, annem-babam olsa uzaklaştırırım kendimden.

hele 6.5 aylık bebeği katletme kısmına girmiyorum, cinayet ve cinayete ortaklık... hatta ihbar etseniz ceza alırlardı, hak ettiklerini bulurlardı. belki anne ve ablanıza böyle demem sizi sinirlendirecek ama gerçekler bunlar kim olursa olsun...

Yazıklar olsun böyle insanlara...

hepinizin yorumlarına katılıp altına imzamı atarım. ablamlamla hiç bir özel paylaşımım yoktur. hani gel abla kahve içelim bile demem.

annemde ablamın çanakçısı, ne deyim... allah ıslah etsin.

annem de dün itiabariyle gözümdeki yerini tamamen kaybetmiştir...

çünkü dün annem, kız kardeşlerim babam oturduğu sırada "ama ablam yine yok uyuyor" istemeye gelecekler biliyorsunuz. hazırlık temizlik yapalım demiş.

benim küçük kardeşimde bize değil muhatabına söyle temizliğini yapsın benim duruşumu biliyorsun anne demiş. annemde sus sus çok konuşma demiş....

annem ve ablam umutsuz vaka..

birisi uyuyarak kaçıyor diğeri, pisliği halının altına itiyor.

ablanız durumdan gayet memnun anlaşılan... yapılacak en iyi şey ablanızın eşinin gelip onu babanızdan istemesi ve ablanızın evlenip gitmesi bence ablanızı önce bu duruma ikna edin...

ablam hem suçludur, hem güçlü...
ilk konumu açtığımda da söyledim üzere ne önünden yürürsün ne arkasından...

sen konuşmaya başladığın anda kapıyı çeker odayı terkeder...

Back
X