ablam ve annemin ailemize yaptıkları hayratler içinde kalacaksınız....

Hatanın en büyüğü annende. Olayı kapatarak iyilik yaptığını sanıyor kızına ama bilmeden zarar veriyor ailesine.

Ablanda 32 yaşında kazık kadar insan, bu ne rahatlık, ne gevşeklik, yazık.

Bence hiç karışma. Söz konusu olan baban ama yapacak birşeyin yok. Zamana bırak ve neler olacak gör.

o adama inme inmesinde ne olsun? allah korusun!! anne de göya kızını koruyor aman baba duymasın ki sorun çıkmasın... ablanda evlensin gitsin bence kardeşlerin kurtulmuş olur enazından... 5 yıl nasıl evli kalmış soyadı değişmiş bi kaç olsa anlıcam da 5 yıl bu ya dile kolay! ayrı evlerde yaşamak içinmi nikah kıymış bunlar çok tuhaf ama yapcak bişi yok... hemen verin gitsin bence sende el ver babana da gitsin ablan bir an önce evden... allah ıslah etsin...

annen böyle her hatasının üstünü kapatırsa yüz bulur ablan tabi....
hata annenin bu durumda...
bencede en doğrusu babana anlatılması bu durumun...

ya bu nekadar genişlik amlamadım ben böyle bişey ne duydum ne işittim valla okurken dondum kaldım
bence vahim bi durum nasıl bi anne kızına bu kadar muamma gösterir ki
kimse kınamasın lütfem
şeytandan farkı yok ablasının
senin yerinde olmak istemezdim şahsen
vahşice bi bebeğin ölümüne seyirci olmak zor olsa gerek

şaka gibi gerçekten Allah ım sen büyüksün nice insanlar var çocugumuz olmuyor diye yuva bozanlar vs kimiside böyle katil inanamıyorum ya nasıl hesap vericekler nasıl korkmuyorlar Allah dan anlamıyorum valla arkadaşım en büyük suçlu annen bunca olaya seyirci kalıp sesini cıkarmaması çok kötü oda hesap verecek bunca olanlara ablana zaten bişiy diyemiyorum o iyice uçmuş ama en büyük suçlu annen babanı şöylece bi kenara çekip olanlar anlatsaydın keşke ama ne denir bilmemki oda kolay değil gerçekten Allah ıslah etsin demekten başka bişiy denmiyor çünkü olayı yaşayanlar hallerinden gayet memnun gibi ...

annemi sıkıştırmam sonuunda annem babama ablamın evlendiğini sölemiş...

anneme sordum anne ne zaman evlendiğini ve diğer ayrıntıları anlattım mı diye... bana köpürdü he söyledim, git koş yetiştir sen söle diye
bende dedim anne bana düşmez ikiniz yaptınız ikiniz temizleyin. benim o kadar çok koşuşturam varken sizinle uğraşaka gücüm yok. söyleseydim. 5 senedir söylerdim diye.

akşam annem eve gitmiş, zeytinyağlı dolma sarıyor... kadın gelecek ya konuşmaya, ablamda yatmış kitap okuyor... allah akıl fikir versin.

ne kadar aileniz olursa olsun siz kendinizi biraz uzak tutun karışmayın bence belliki ablanızla anneniz iş birliği içinde siz kendi aile ortamınıza bakın uzak durun derim mesafe koyun zaten soğukluk gelmiştir ailenizden büyük ihtimal allah yardımcısı olsun akıl fikir versin

arkadaşlar lütfen akıl veriniz, düşünceleriniize gerçekten ihtiyacım var...

Konum ablam ve annem.

Ablam şuanda 32 yaşında, ofisinde çalıştığı bir erkekle çıkmaya başlıyor. annem bunun üzirene bir gün beni kenara çekiyor " ablan bu aralar çok kilo aldı hamile olmasından şüpheleniyorum dedi"

bu konuyu ablama sorsam kesinlikle yalanlayacak... Çünkü ablamın ne önünden yürüyebilirsiniz, ne de arkasından... benim aklıma bir fikir geldi. bende tansiyon düşüklüğünden dolayı arada sırada bayılmalar vardı. ablama "doktor aileden birini kan değerlerinede bakması gerekiyor diye" hastanede kanının alınmasını sağladım. Ona sezdirmeden doktorada rica ettim, lütfen kanında gebelik bakalım diye...

ve olanlar oldu ablam gerçekten hamile, hemde 6,5 aylık kocaman olmuş çoçuk... ablamla ve eşiyle konuştum. bakın evlenecekseniz ön ayak olalım evlenin dedim. ama yok biz evlenmek istemiyoruz, bu çoçuğu aldıracağız dediler.

doktor doktor gezdiler. kimse bu çoçuğu almadı. kocaman bir kız bebeğiydi. hani şu merdiven altı yerler vardır ya, işte orada suni sancı vererek bir kız çoçuğu dünyaya getirdi. ama bun olaydan annem ve kız kardeşlermin haberi vardı. benim katakülleci annem bunu babama sölemedi.

ama durunnnnnnnn daha bitmedi...

bu olaydan 2- 3 sene sonra hanım kimseye sölemeden evlenmiş halada baba evinde oturuyor. anneme gittim bak anne dedim ablam evlenmiş. ama annem yine sakladı ablamın yaptıklarını... 5 senedir evli ve babamın haberi yok

ablam şimdi derki, anne beni çocuğun ailesi istemeye gelecek... ölürmüsün, öldürürmüsün.

bende annem ve ablama öncelikle yaptıklarınızı babam söyleyin. karşı taraın ailesinin ne şartlar altında ve kızının ne şartlar altında adamla evleneceğini (zaten evlide evini taşıyacak bilsin) dedim. ama annem yine her zamanki gibi olayı saklamayı düşünüyorum. ablam zaten yaptığı hiç bir şeyin sorumluluğunu almıyor.

orada gelen aile derse ki babama " x bey çoçuklarını yaptıkları malumunuz artık evlenmesi lazım diye" garibim babamın hiç bir şeyden haberleri yok...

babam o zaman annemi ve ablamı ne yapsın...

ben ne yapacağımı nerede durmam gerektiğini bilmiyorum. ama babama açıyorum. ne hallere düşürdü annem ve ablam ailemizi. kaldıki biz beş kız kardeşiz. ya kardeşlerim bu olaydan kötü örnek alırsa..

ne deyim. allah ıslah etsin. sizden ricam lütfen konuma cevap verin

allah yardımcın olsun tek yapacağın diğer 3 kız kardeşine sahip çıkmak bunları doğal sanmasınlar anladığım kadarıyla küçükler sen örnek ol anne ol ablayı örnek almasınlat

Back
X