Ablam ve Eniştem

Sizce ablam ayrılsınmı Eniştemden?

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

miniksercem000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
948
425
34
Ablam enistemi cok seviyor 8 aylikta kizlari var. Annem ve babam türkiyedeymis tatilde. Ablam evde hemsire ve kardesimden baska kimsenin olmadigini ve kardesimin kendini yalniz hissetmemesi icin enistemin onu is cikisi dün gece saat 22:30 civarlarinda ziyarete gittigini soyledi.

Ama bu sabah ablama doktor tel acarak enistemin hemsireyi duvara yaslayip onu öptügünü ve ona dokundugunu söylemis. Hemsirenin polise gidip sikayetci olacagini soylemis. Bu hemsire 40 yaslarinda var evli ispanyol bi kadin. Enistem ise 28 yasinda.

Ablam doktorla tel baya konusmus. Aradan bi kac saaat sonra doktor aramis ablami ve hemsirenin sikayetci olmaktan vazgectigini ama artik bizim eve gelmek istemedigini belirtmis baska bir evdeki sakat birine bakacakmis.

Ablam yikilmis durumda görgü tanigi yok tek görgü tanigi kardesim oda konusamiyor tepki veremiyor.
:KK34:

tek taraflı düşünmemek lazım . hemşire dogru söylüyor mu bakalım... olay nasıl cereyan etti bilinmez. yine de enişteniz suçlu. hemşire onu kandırmış bile olsa, bu,onun bu davranışını meşrulaştırmaz.

Enişten de ne pişkin herif yabancı kadın görmesinler saldırıya hazırlar ablan düşünsün kontrol etsin belki ablanı başka biriyle daha aldatıyordur güvenmesin artik

ablanizin evde hemşirelik yaptigini sansam da 2.okuyuşumda anladım

40yasinda bi hemşire, 28yasinda bi adam. Resmen konulu şey gibi.basta kurgu gibi gelse de doktorun aramasi vs. İşi başka boyuta taşıdı. Yuzlestirilmeleri gerek bence

Anlamayan arkadaslar varmis anlatayim. annemle babam türkiyede tatildeler ve evde sadece sakat kardesim var hemsire ona bakiyor. Kardesim sakat bakima ihtiyacli bi cocuk. Enistem is cikisi gecenin 22 : 30 güya kardesimi görmeye gitmis kendini yalniz hissetmesin diye.

Oraya gittginde galiba hemsireye biseyler yapmis kadin doktoru aramis enistem evden gider gitmez. Ve doktorda ablama tel acip esiniz boyle boyle yapti demis. Enistem inkar edio benim boyle bisey yapabilcemi saniyormusun fln demis ablama. Görgü tanidigi olmadigi icin kime inancagini bilmiyor.

önce sapık
sonra fazla cesaretli olması lazım.

peki hemşire neden yalan söylesın ve doktora kadar götürsün işi?
ne yani eniştenı cok begendı ve elde edemedıgı için iftira mı attı?

garip geldı bana
Hic bi fikrim yok ablam kocasini bizden daha iyi tanir. 40 yasinda kadin bencede neden yalan soylesin. Kendi kendime dedim acaba evdekilerin yoklugunu firsatmi bildi enistem. Cunku kadin sarisin renkli gözlü ve hicte yasina göstermiyormus

Olay doğru ise , resmen tecavüze yeltenme var çok büyük bir sorun. Sen de kendine dikkat et , ama iftira da olabilir .

İspatlamak da çok zor .

Hemşirenin yaşını söylemenin mantığı nedir orasını çözemedim .

Hic bi fikrim yok ablam kocasini bizden daha iyi tanir. 40 yasinda kadin bencede neden yalan soylesin. Kendi kendime dedim acaba evdekilerin yoklugunu firsatmi bildi enistem. Cunku kadin sarisin renkli gözlü ve hicte yasina göstermiyormus
yahu arkadaşım o anket nedir ya?
şaka gibi anket yani.

ablan benim buna inanmam ve eşimden ayrılmam için delillere ihtiyacım var desin eve kamera koysun yine aynı kadın gelsin elbet lafla sözle konu açılır ama işte hemşire yapar mı böyle birşeyi, şu saatten sonra adımını atmaz bence o eve

Yazık hemşireye çok acıdım.Gecenin bi vakti ekmek parası için hasta bakıyor,uğradığı muameleye bak. Tabii gözümle görmedim ,ama o kadına inanırım, çünkü bizim türk erkekleri her yabancı kadını yatılacak biri olarak görüyor,zavallı yabancılar ne türkiye de rahat rahat gezebiliyorlar , ne kendi memleketlerinde bizimkilerden rahat nefes alabiliyorlar.

Ablanız keşke ayrılsa.Ama eminim bu olayında öyle üstü örtülecek ve hayata devam edilecek.Taa ki enişteniz ablanız biraz yaş alıp etrafında gezen akraba kızına sarkasıya kadar.Allah böylelerini rezil etsin inşaallah.

X