- 27 Haziran 2010
- 6.911
- 14.264
- 773
- Konu Sahibi aralikpapatyasi
-
kolunu incitmişti elimden geldiğince bebeğim ufacık destek olmaya calıstım ama benim destek istediğim zamanda direkt cocuğum konu oldu o beni üzüyor. Senelerce yeğenime baktı bir kez bakın bir kez onu bırak gel demedimDiline benım çocuğumu alacak ablayı düşünmezdim bile ,
değil ki gelip konu açacak kadar kendıme dert etmek mi asla .
Yeğen demek dogurmadığımız çocuklarımız demek ablanız kötü kalpli biri .
Hayatta özür dilemez çok ketum hatta ben arayıp sormadığım için suçluyum onun gözündeablan ruh hastası belli ki. iyi oldu öğrenmiş oldun bu sayede. kesinlikle görüşme. senden özür dileyp aklı başına gelirse ne ala. yaptığı terbiyesizliğin farkına varsın.
Birde ablam var kendisi ve eşi çalışıyor yeğenim 5 yasında kreşe gidiyor onada annem bakıyor bu yaşına kadar düzenli olarak.
Nankörlüğün böylesi ya. Yıllarca besle büyüt , yaşlanınca da torununla ilgilen ama kızın "sen benim çocuğum için hiçbir şey yapmadın" desin. Bir anne için oldukça zor bir durum. Ablanız sanki tek torun, kendisinin çocuğu gibi davranıyor. Tam kafa dinleyecek, emekli olacak yaşlarda hâlâ tantana dinliyor anneniz. Ablanız ile bence görüşmeyin,mesafenizi koyun.Yine bize geldiğinde dönüşte ablamı aradı yemek ister misin alayım mı sana diye yok istemiyorum tokum git sen kıymetli torununun yanına biz kimiz ki zaten sen benim çocuğum için hiç bir şey yapmadın falan dediğini duydum
Ablanız dünya kendi etrafında dönüyor sanıyor.İlgi manyağı galiba.Ben olsam deli galiba diye kaale almazdım.Herkese merhabalar.
İçinden çıkamadığım ve kendimi kötü hissettiğim bir konu hakkında sizlerden görüş almak istiyorum.
Bir evladım var henüz 6 aylık. Home office Çalışıyorum (ücretsiz izin kullanamadım maddi sebeplerden dolayı) gün içinde eşimin annesi bize bebek bakımı konusunda destek oluyor sağolsun.
Birde ablam var kendisi ve eşi çalışıyor yeğenim 5 yasında kreşe gidiyor onada annem bakıyor bu yaşına kadar düzenli olarak.
Geçenlerde babanesi olmadığı için annem bana destek olmaya geldiğinde ablamın davranışlarında bir tuhaflık sezmiştim ama anlam veremedim nihayetinde eşinin anneside yeğenime gül gibi bakıyordu. Ki zaten annem yazın dinleniyor babanesi bakıyordu eylülde yine bakmaya devam ediyordu bu senelerce böyle devam etti. Yine bize geldiğinde dönüşte ablamı aradı yemek ister misin alayım mı sana diye yok istemiyorum tokum git sen kıymetli torununun yanına biz kimiz ki zaten sen benim çocuğum için hiç bir şey yapmadın falan dediğini duydum kahroldum annem ve babamda öyle şok olduk.
Yine sözlü tartışmaya girmedim ama şimdi benimle konuşmuyorlar annem ve babamlada aynı şekilde. Yani biz yeğenim için canımızı veriyorken şimdi cocuğa hasret kaldık göstermiyorlar. Amaçları ne sizce?
Destek bekliyor hep bekliyor ama dediğim gibi onun kayınvalidesi destekçi zaten. Kaldı ki annem normalde dinleniyordu o tarihlerde benim acil ihtiyacım olunca bana destek oldu kıyamet koptu sen o kızının yanına git ben kimimki zaten senin bir tane torunun var vsKıskançlık yapmış ablanız. Annenizden destek beklediği bir zamanda anneniz onun değil de sizin yanınızda olmuş olabilir mi? O gerginlikle de ablanız saydırmıştır belki. Gerçi küstü diyorsunuz. Saçmalamış.
ablan pohpohlanmaya çok alışmış belli ki. birinin ona gerçekleri göstermesi lazım. bizde de vardı böyle bir tip. o ve onun çocuklarının etrafında dönüyordu dünya. tapınmamızı bekliyorlrdı sülalecek. tepemin tası attı bir süre sonra ve şak diye kestim iletişimi. neye uğradığını şaşırdı. mesafe koy, bir araya gelince de duyduğunu ve çok alındığını söyle dan diye. kendi nasıl toparlarım diye düşünsün.Hayatta özür dilemez çok ketum hatta ben arayıp sormadığım için suçluyum onun gözünde
Çok poh pohlanmış demek ki!Bilmiyorum kendi kendilerine tavır aldılar hepimize karsı
Görüşmüyorum daha doğrusu o görüşmüyor benle ve eşimle sözlü bir tartışmamız olmamasına rağemnNankörlüğün böylesi ya. Yıllarca besle büyüt , yaşlanınca da torununla ilgilen ama kızın "sen benim çocuğum için hiçbir şey yapmadın" desin. Bir anne için oldukça zor bir durum. Ablanız sanki tek torun, kendisinin çocuğu gibi davranıyor. Tam kafa dinleyecek, emekli olacak yaşlarda hâlâ tantana dinliyor anneniz. Ablanız ile bence görüşmeyin,mesafenizi koyun.
Genel anlamda da sizi kıskanıyor olabilir. Bu olayda patlak vermiştir.Destek bekliyor hep bekliyor ama dediğim gibi onun kayınvalidesi destekçi zaten. Kaldı ki annem normalde dinleniyordu o tarihlerde benim acil ihtiyacım olunca bana destek oldu kıyamet koptu sen o kızının yanına git ben kimimki zaten senin bir tane torunun var vs
Ben hep etrafı toplayan o hep şımarığı oldu ama gerçekten annem ve babam suan konu ona üzülüyorum yeğenimi göstermemekle tehdit ediyordu hep dediğini yaptıablan pohpohlanmaya çok alışmış belli ki. birinin ona gerçekleri göstermesi lazım. bizde de vardı böyle bir tip. o ve onun çocuklarının etrafında dönüyordu dünya. tapınmamızı bekliyorlrdı sülalecek. tepemin tası attı bir süre sonra ve şak diye kestim iletişimi. neye uğradığını şaşırdı. mesafe koy, bir araya gelince de duyduğunu ve çok alındığını söyle dan diye. kendi nasıl toparlarım diye düşünsün.
Eşide kendisi gibi hatta daha ötesi. Ondanda çok etkileniyor ablam onu tanıyamıyorumAblanız dünya kendi etrafında dönüyor sanıyor.İlgi manyağı galiba.Ben olsam deli galiba diye kaale almazdım.
aman böyleleri hep başkalarının arkalarını toplamasına alışmış oluyorlar. şimdi inat yapıyor güya anne babana. işi düşünce öyle de gösterir ki.Ben hep etrafı toplayan o hep şımarığı oldu ama gerçekten annem ve babam suan konu ona üzülüyorum yeğenimi göstermemekle tehdit ediyordu hep dediğini yaptı
Üzülmeyin sizlik bişey değil kendı içinde ablanızın çözmesi gereken bisey . Hıc bısey yapmadan bu noktaya geldıgınız birine yine hiç bisey yapamazsınızkolunu incitmişti elimden geldiğince bebeğim ufacık destek olmaya calıstım ama benim destek istediğim zamanda direkt cocuğum konu oldu o beni üzüyor. Senelerce yeğenime baktı bir kez bakın bir kez onu bırak gel demedim
Annem üzülünce o esnada ağzından kaçırdı diyormuşki ben aylarca kendi cocuğuma kendim baktım 9 ay falan oda kendi kızına izne çıkıp baksaymış (borcum var kira ödüyordum izin kullanacak lüksüm yoktu ve bunu cok iyi biliyor olmasına rağmen) o kadar üzüldümki.aman böyleleri hep başkalarının arkalarını toplamasına alışmış oluyorlar. şimdi inat yapıyor güya anne babana. işi düşünce öyle de gösterir ki.
Maalesef öyle, kendi kv söyleyemediğini benim kayınvalideme çat çat söylüyor bu arada.Safi nankörlük. Kaç yaşında kadına 5 yıl boyunca her sene 9 ay çocuk baktır, sonra sen benim çocuğuma ne yaptın ki olsun.
Bunları kayınvalidesine söylesin yiyorsa, kayınvalidesi gelememiş diye yaz mevsiminde anneniz yeniden bakıyormuş ya, o kadar cevvalse arasın kayınvalideyi torununu göstermem desin ama yok illa anaların tepesine binilecek.
Görüşmeyin konu sahibi, hadsiz belli ki ablanız
O çok belli zaten, kendi kayınvalidesi gelmeyince onu da arayıp böyle abuk sabuk konuşabildi mi? Yapamaz. Kıymetli koca, kıymetli koca ailesi.Maalesef öyle, kendi kv söyleyemediğini benim kayınvalideme çat çat söylüyor bu arada.
Yok ne münasebet onlara asla söyleyemiyor hatta görümcesininde cocuğu var kayınvalidesi onada gidiyor arada asla tek kelime edemiyor. Ama konu ben ve annem olunca kıyameti kopartıyorO çok belli zaten, kendi kayınvalidesi gelmeyince onu da arayıp böyle abuk sabuk konuşabildi mi? Yapamaz. Kıymetli koca, kıymetli koca ailesi.
E madem artık çocuğunu annenize babanıza göstermeyecekmiş, kayınvalidesine baktırır kışın da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?