- 16 Temmuz 2025
- 20
- 9
- 1
- 31
- Konu Sahibi aralikpapatyasi
-
Nasıl duydunuz bu kısmı?kıymetli torununun yanına biz kimiz ki zaten sen benim çocuğum için hiç bir şey yapmadın falan dediğini duydum
Ben de küsme sebebini anlayamadımAblan dünyanın kendi çocuğu etrafında döndüğünü sanıyor. Kimse kusura bakmasın kimsenin çocuğuna da hasret kalamam herkesin çocuğu kendisine kıymetli.
Niye şu an küslük var peki?
Yok işte hiç konuşmadım anneme hep söylüyor kadıncağız hep alttan aldı ama yani bu son olayda oda çok içerledi ve aramıyor ablamıSeninki çocukta benimki patlıcan mı diye sor bi ablana. Şımarıklıktan başka bir şey değil, yazık annene bakmışta kötü olmuş. En güzeli bakmayacaktı aydan aya 2 saat rica minnet bakacaktı kıymetli olacaktı.
Böyle ananelere babanelere üzülüyorum ya tam rahat edecekleri zaman bide evlattan çekiyolar.
Normalde çok iyi anlaşırdık birlikte tatile falan giderdik eşlerimizle birlikte ne zaman benim cocuğum oldu sürekli onun konusu geçmeye başladıTorun kıyaslaması yapan bir abla ile asla görüşmezdim. Gerekirse yeğenime hasret kalayım yine de hiçbir şey beni o insanla görüştüremezdi.
Bende kendi haline bıraktım ama anne ve babam üzülüyor. Babam kalp hastası birde yeni operasyon geçirdi..Ablanız şımarık ve kıskanç biri demek ki. Böyle insanları kendi haline bırakmayı seviyorum konuşmazsa konuşmasın. Saçma davranışı için bir de kendimi yoramam.
O zaman hiç ses etme sen, kendi küsen kendi barışır, birde bebeğin küçücük yani insan yeğenine kıyamaz esas kendi der annesine sende kardeşime git yardımcı ol diye.Yok işte hiç konuşmadım anneme hep söylüyor kadıncağız hep alttan aldı ama yani bu son olayda oda çok içerledi ve aramıyor ablamı
Annem onlara gittiğinde konuşmuşlar zaten bana söylememişlerdi bizdeyken annem görüntülü aradığında duydum kayınvalidem hakkındada konuştu eşim vardı yanımda yerin dibine girdim o benim direkt duyduğumu bilmiyor. Onca şey söyledi tek bir kez konuşmadım terslemedim sustum sadece susuyorumdaNasıl duydunuz bu kısmı?
Olay sadece bu kadar mı, anlatmadiginiz bi şeyler olabilir mi?
Eğer buysa ablanız kıskanıyor annesinin yeğenine bakmasını. Kendi çocuğuna baksın başka kimseye bakmasın istiyor.
Annenizin tepkisi ne oldu bu duruma sessiz mi kaldı?
Her evin bir delisi olur ya sizin evin delisi de ablanız galiba
Nerden baksan arıza bir durum .
Keşke bu kadar incitici şeyleri duymamış olsaydınız... üzüldüm sizin için.
Bilmiyorum kendi kendilerine tavır aldılar hepimize karsıAblan dünyanın kendi çocuğu etrafında döndüğünü sanıyor. Kimse kusura bakmasın kimsenin çocuğuna da hasret kalamam herkesin çocuğu kendisine kıymetli.
Niye şu an küslük var peki?
Hayır asla yok. Bir nokta sürtüşmemiz saygısızlığım olmadı. Yeğenim için canımı verirrim hattaÇok ilginç bir tepki başka bir probleminiz yok değil mi? Çok ayıp yaptığı ablanızın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?