- 4 Ocak 2013
- 1.224
- 656
- 323
Kizlar biz ev aldik ablamda yan tarafi almak istiyor sanada yakin olurum gelir gideriz filan tamam ablami cook severim canim kanim ama eniştemle iyi anlaştığı miz soylenemez ablamla aramizi bozuyor bazen ,benim ev tek daire yan taraf cift bana diyo ki enistem tek daireyi bize ver yoksa gelmeyiz bende sett ciktim ben begenerek aldm filan diye bu sayede ablamla tartıştik onun yüzünden ablam esine cok bagli saka yapti sende hemen sert ciktin zaten benim gelmemi istemiyon neler neler kisaca eniştem yüzünden gelmeleri ni istemiyo m ama bunu ablama diyemem yanlış anlar zaten deyip duruyo ilgilen miyosun bu konuyla yoksa istemiyomusunn diyo kirilir diye bişey diyemiyorm ama aklima ev sahibi ile konuşmak geldi olayi anlatsam zaten ev sahibo cok yakin olmak iyi degil diyodu ablama adamin icine dogdu herhalde ev sahibi aolesi cok kalaba ve ayni binada larmis sikayetci yani sizce ev sahiboyle konuşayım mi evi satma diye , ev sahibi 1 ay muddet verdi ablamlara ablMlar oturdiklari evi 1ayda satarsa alcaklar kesin çünkü ablam evi çoook begeniyoooo