ablam yan taraftan ev almak istiyor ev sahibiyle konusup almasini engellemeli miyim?

Kizlar biz ev aldik ablamda yan tarafi almak istiyor sanada yakin olurum gelir gideriz filan tamam ablami cook severim canim kanim ama eniştemle iyi anlaştığı miz soylenemez ablamla aramizi bozuyor bazen ,benim ev tek daire yan taraf cift bana diyo ki enistem tek daireyi bize ver yoksa gelmeyiz bende sett ciktim ben begenerek aldm filan diye bu sayede ablamla tartıştik onun yüzünden ablam esine cok bagli saka yapti sende hemen sert ciktin zaten benim gelmemi istemiyon neler neler kisaca eniştem yüzünden gelmeleri ni istemiyo m ama bunu ablama diyemem yanlış anlar zaten deyip duruyo ilgilen miyosun bu konuyla yoksa istemiyomusunn diyo kirilir diye bişey diyemiyorm ama aklima ev sahibi ile konuşmak geldi olayi anlatsam zaten ev sahibo cok yakin olmak iyi degil diyodu ablama adamin icine dogdu herhalde ev sahibi aolesi cok kalaba ve ayni binada larmis sikayetci yani sizce ev sahiboyle konuşayım mi evi satma diye , ev sahibi 1 ay muddet verdi ablamlara ablMlar oturdiklari evi 1ayda satarsa alcaklar kesin çünkü ablam evi çoook begeniyoooo
Bence akışına bırakın bu konuyu, müdahale etmeyin.
Es kaza ablanız duysa çok kırılır yani benim kardeşim yapsa böyle bişey ben kırılırım.
Hem eniştenizde sabahtan akşama evde oturmayacaktır, işe gidip gelecektir değilmi? Normal olan bu yani.
Siz gün içerisinde ablanızla görüşürsünüz, akşam çok vakit geçirmek zorunda değilsiniz.

Ah ah bizim kardesimle hayalimizdir boyle yakin oturmak. Ama simdi kendi 300 km öteye gidiyor ne yapıcaz kara kara düşünüyoruz. Hatta en son esime gittigi yerden is bulmaya kalkti yanina gidelim diye. Ama ilerleyen zamanlarda ayni siteden ev alma hayalimiz hala var.

Tamam kizlar yapmayacagim bole bişey düşünmüştüm ama uygulamicam vicdanim rahat degil zaten , hayırlısı olsun diye dua edicem

ev sahibiyle sakın konuşma canım..adamda malını satmak ister sonuçta neden satmasın ablanlara..bide gider ablana bişey derse çok kötü olur..hayırlısı de Allaha bırak..

Kizlar biz ev aldik ablamda yan tarafi almak istiyor sanada yakin olurum gelir gideriz filan tamam ablami cook severim canim kanim ama eniştemle iyi anlaştığı miz soylenemez ablamla aramizi bozuyor bazen ,benim ev tek daire yan taraf cift bana diyo ki enistem tek daireyi bize ver yoksa gelmeyiz bende sett ciktim ben begenerek aldm filan diye bu sayede ablamla tartıştik onun yüzünden ablam esine cok bagli saka yapti sende hemen sert ciktin zaten benim gelmemi istemiyon neler neler kisaca eniştem yüzünden gelmeleri ni istemiyo m ama bunu ablama diyemem yanlış anlar zaten deyip duruyo ilgilen miyosun bu konuyla yoksa istemiyomusunn diyo kirilir diye bişey diyemiyorm ama aklima ev sahibi ile konuşmak geldi olayi anlatsam zaten ev sahibo cok yakin olmak iyi degil diyodu ablama adamin icine dogdu herhalde ev sahibi aolesi cok kalaba ve ayni binada larmis sikayetci yani sizce ev sahiboyle konuşayım mi evi satma diye , ev sahibi 1 ay muddet verdi ablamlara ablMlar oturdiklari evi 1ayda satarsa alcaklar kesin çünkü ablam evi çoook begeniyoooo

Allah allah adam evini satmak istiyor müşteri de var.Ne diye şimdi sizin kendi sorunlarınız var diye müşteriyi kaçırsın.Herkesin de kendine göre sıkıntısı ihtiyacı var.

Enistem patavatsiz ablamda cok bagli esine cok guvenir mesela leptopu ister bi alinca 1 ay durur vermez yigenime verir tuslari sokulur gelir bbo daha ister vermek istemeyince ablam kiriliyoo en basit ornek mesela yakin olunca daha bi icli disli olucaz sorunlar buyur diye korkuyorum, bilmiyorum

Herkesin aksine ben çok yakın olmak istemeyişini doğru buluyorum, kavga etseler haberin olur ablandır canın yanar üzülürsün, eniştenle bu kadar yakın iyice kinin artar, zamanla ablana bile kızmaya başlarsın, yani annemin lafı çok doğru akrabayla, ananla babanla bile bi mahalle ötede oturup misafir olucaksın, gazla yakınlık sıkıntı yaratır ilişkileri bozar, tecrübelerle sabittir, evin uzak ilişkin daha candan samimi, evin yakınsa iki evin sorunu ister istemez birbirini bulur. Bunu hemen hainlik olarak algılamayın arkadaşlar, çok doğru düşünüyosun bence hayatım

Vicdan konusunu çok abartmışsınız arkadaşlar, evet abla candır kandır ama neden yalnız kendi ablalarınızı düşünerek yorum yapıyorsunuz ve bu kadar vicdansız muamelesi yapıyorsunuz bu kıza? Her abla öyle olmuyor demekki, evinin pazarlığını etmiş sağolsun ama belli daha başka şeyler varki bu kız yakın olmayalım diyor, çok müdahale eder herşeyime diyor mesela, var yani bildiği bişey, herkes başka yaşar abla kardeş ilişkisini, kdndi hayatınızı düşünerek ateşe vermeyin bu insanı da,

Ablam bu evi almada bana cok yardimci oldu beraber buldu k pazarlık yapti boyle düşündüğü mu bilse yikilir of ama napayim yakin olmalarino istemiyorum ev sahibiyle konusup olayi cozmek istiyorum akil vern bana lutfeenn :(

Vays, demek ablasının bile arkasından iş çeviren kadınlar var. :53:

Bir ablanın yanında olması güzel
el olacağına ama benimde arkadaşımın ablası yakınana göçmüştü ablasına ne yaptıysa yaranamadı hergün tatsızlık
sanırım karekterler farklıydı,
ablası pişirdiği yemeğe mana bulurdu,astığı .çamaşırı beğenmezdi insanlar neden bu kadar küçük ayrıntıya takılıpta kalp kırar ki hiç anlamadım güzel güzel geçinmek varken neyse ablası göçtü arkadaşta bana kaldı
hayırsız ablaudı vesselam

Hayır anlamıyorum konu sahibi yakin oturmayi istemiyor olabilir yorumlara bakiyorum hayin ilan edilmedigi kalmis yok arkasindan is ceviriyo vs vurun taslayin bari oldu olacak. Herkes ablası icin ya da kardesi icin herseyini feda eder mesela biz iki kizkardes dost anne kiz gibiyiz ama ne o ne de ben yan daireyi birak ayni apartmanda bile oturmak istemeyiz. Benim oturdugum sehri degistirmemdeki en büyük etkendir ablam yani ama herkesin de ayri bir hayati var o kadar ozelime yakin istemem ki o da böyle düşünür. Bir telefon acmasi yeter kosar giderim. Konu sahibini cok iyi anlıyorum ama evsahibiyle konusma fikrini tavsiye etmiyorum. Madem ablasiyla konussa kırılır en ideali oluruna birakmak kısmet neyse o yasanir.

mesele ablanla aynı binada oturmak istememen değil, mesele arkasından iş çevirmen.. ne kadar hassassın, kırılır diye yüzüne söyleyemeyip arkasından hallediyorsun işi.. göz yaşartıcı :ssz:

Back
X