- 8 Ağustos 2011
- 12.794
- 15.456
- 498
- Konu Sahibi pamukkedi93
- #41
İroni değil, di mı bu ?ailenizle iletişimi kesin. üstüne birde çocuk yapın. her gelmek isttediklerinde kabul etmeyin çağırdıklarında ablanız yüzünden gitmediğinizi söyleyin. torun yüzüne yeğen yüzüne hasret kalınca canına tükürürler :)
Bahsi geçen iki kardeş. Biri canının acisiyla kardeşine büyük haksızlık yapsa da, benim merhamet hislerim kaynıyor ona. Konu sahibinden daha çok üzüldüm haline. Rabbim güzel kapılar açsın ona. Onun da yüzü gülsün ins. Hiçbir anne baba çocuklarını birbirine düşsün istemez. Kimse istemez.
Konu sahibi küçük kardeş, ama büyüklük yapsa bu günler geçince ablası da kardeşinin fedakarligini anlar. Daha çok bağlanır kardeşine. Kandan old kadar candan da kardeş olurlar. Yegen de bi "silah" olmaz, herkesin "canı" mutluluk sebebi olur..