Ablam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şeyi hatırladım, burda bi konu açılmıştı, kadının kocası yemeğe çıkarıp boşanmak istediğini söylemiş, nedense o ara annesi babası aksi gibi yolculuğa çık, orda cenaze olsun, bir hafta on gün geleme, aksi gibi dolapta bir kırık aşlık olmasın, bi de diyordu babam taş taşır bize bakar. 🤣 Hatırlayan var mı?

Ben söylemek istememiştim ablanız diye de. Aklımdaki tam olarak buydu. Destek vermeyin aç kalınca mecbur saldıracak etrafına çalışmak zorunda kalacak

Ölmesi için dua ediyorum hayatımda hiç biri için böyle dua etmedim

Babama sırf eziyet ee haliyle bize de düşünsenize Allah korusun böyle asalak bi kardeşiniz var

Aaa bu benim abim. Ama onda boşanma durumu yok. İlerde ne yapacaksın diyoruz Allah bilir , sokakta kalırım diyor. Biz çözemedik size kolay gelsin.

:(( evliyken rahattık ama kocası haliyle boşanmak için ilk fırsatı değerlendirdi ve bize attı

Diyoruz ama babamın vicdanına güveniyor ölsün diye bekliyor içten içe

Babam bir gün vefat edecek hiç birimiz istemiyoruz onu

Depremzedeyken bize sahip çıkmadı evini açmadı sevgilisiyle birlikte kalmak için

Eğer böyle bi durum varsa hayatta almazdım ben eve.

Diyoruz ama babamın vicdanına güveniyor ölsün diye bekliyor içten içe

Babam bir gün vefat edecek hiç birimiz istemiyoruz onu

Depremzedeyken bize sahip çıkmadı evini açmadı sevgilisiyle birlikte kalmak için
Nefretlik insan tipi

Ölmesi için dua ediyorum hayatımda hiç biri için böyle dua etmedim

Babama sırf eziyet ee haliyle bize de düşünsenize Allah korusun böyle asalak bi kardeşiniz var
Çok zor gerçekten, birilerinin sırtından geçinmeye alışmış bir tanıdığım var. Şuan 50li yaşlarında. Bir günlük bile sigorta girişi yok. Karısının emeklisiyle geçiniyor. Varlıkları büyük zarar

Eğer böyle bi durum varsa hayatta almazdım ben eve.

Kimse istemiyor ama babamın da vicdanı sokağa atmaya el vermiyor

Hakettiği sokağa atılmak bize sahip çıkmadı hiç bir zaman hele depremde neler çektik

Keşke ölse de kurtulsak

Babam da her gün kalp krizi geçirmek üzere kalıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X