- 15 Şubat 2015
- 13.353
- 47.105
- 798
Şubatta boşandı isteyerek boşandı eskiden de böyleydi
Yetim maasiyla kirasini bile odeyemez. Babaniz ölünce ne yapacak? 40indan 50sijden sonra hangi iste tutunabilecekmis?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şubatta boşandı isteyerek boşandı eskiden de böyleydi
Herkese çalış diyoruz iyi güzel de piyasa malum. Ne iş yapabilir? Belli bir eğitimi, tecrübesi falan var mı ki?
Çalışmaması büyük talihsizlik olur. Ailen kim bilir ne emekler vermiştir kazanıp okuması için. Kolay bir bölüm de değil emeğine yazık.İnanması zor ama hukuk mezunu
Yetim maasiyla kirasini bile odeyemez. Babaniz ölünce ne yapacak? 40indan 50sijden sonra hangi iste tutunabilecekmis?
Çalışmaması büyük talihsizlik olur. Ailen kim bilir ne emekler vermiştir kazanıp okuması için.
Yaprak dökümü LeylaTüm malı yedi babamın favori çocuğuydu babacım babacım yapıp tüm parasını yiyordu
Ben söylemek istememiştim ablanız diye de. Aklımdaki tam olarak buydu. Destek vermeyin aç kalınca mecbur saldıracak etrafına çalışmak zorunda kalacakAsalak olarak
Sokakta kalıcam diyor
Ben söylemek istememiştim ablanız diye de. Aklımdaki tam olarak buydu. Destek vermeyin aç kalınca mecbur saldıracak etrafına çalışmak zorunda kalacak
Aaa bu benim abim. Ama onda boşanma durumu yok. İlerde ne yapacaksın diyoruz Allah bilir , sokakta kalırım diyor. Biz çözemedik size kolay gelsin.Çok şükür cocuğu yok. Diyoruz anlamıyor.
Babam ölünce ne yapacaksın sokakta kalırsın diyorum olsun diyor
Muhakeme yetenegi yok. Birisi mutlaka beni evine alir diye düşünüyor. Babanizin ustune ev varsa tapu konusuna dikkat edin.
Aaa bu benim abim. Ama onda boşanma durumu yok. İlerde ne yapacaksın diyoruz Allah bilir , sokakta kalırım diyor. Biz çözemedik size kolay gelsin.
Diyoruz ama babamın vicdanına güveniyor ölsün diye bekliyor içten içe
Babam bir gün vefat edecek hiç birimiz istemiyoruz onu
Depremzedeyken bize sahip çıkmadı evini açmadı sevgilisiyle birlikte kalmak için
Emeklinin kurumuna, kademesine, maaştan faydalanacak kişi sayisina gore değişiyor.Ne kadar yetim maaşı bu arada ki
Kocası da haklı sanki biraz. Bizimki kız bile bulamıyor. Kim napsin asalağı...( evliyken rahattık ama kocası haliyle boşanmak için ilk fırsatı değerlendirdi ve bize attı
Nefretlik insan tipiDiyoruz ama babamın vicdanına güveniyor ölsün diye bekliyor içten içe
Babam bir gün vefat edecek hiç birimiz istemiyoruz onu
Depremzedeyken bize sahip çıkmadı evini açmadı sevgilisiyle birlikte kalmak için
Çok zor gerçekten, birilerinin sırtından geçinmeye alışmış bir tanıdığım var. Şuan 50li yaşlarında. Bir günlük bile sigorta girişi yok. Karısının emeklisiyle geçiniyor. Varlıkları büyük zararÖlmesi için dua ediyorum hayatımda hiç biri için böyle dua etmedim
Babama sırf eziyet ee haliyle bize de düşünsenize Allah korusun böyle asalak bi kardeşiniz var
Eğer böyle bi durum varsa hayatta almazdım ben eve.
Ne yapalım mesela tapuyu