Ablam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En iyisi tapuyu bölüştürelim sonrası kendinin

Sadece acıdığım babam ne hayallerle emek verdi bu kıza bana vermediği

Şimdi emek vermediği kızı okudu adam oldu onca emek verdiği kızı asalak oldu

İlahi adalet belki de ama bu beni de üzdü
hep öyle olurki fazla şımartınca ummadığın taş baş yarıyor

İlgi göstermeyin. Evde yemek zaten pişiyor. Yesin. Çalışmazsa da çalışmasın. Ama üst, baş kıyafet için para vermeyin.
Bırakın kendi desin. Hayat geçiyor diye.

bizi yeme üzerine yaşıyordu eskiden şimdi ne babamda ne bende para kalmadı

Kazandığımı kendime harcıyorum , malum daha bu ay maaş gelir gelmez bitecek hem enkazda olan arabamın yaptırılma masrafı hem 6 ay depremden ötelenen kredi kartlarım vs

Yav bu vallahi abim ya. Babam çalışsın diye adama para verdiiiiiii. Duydunuz mu böyle bir şey hiç ? Vallahi bela bunlar. Psikolog , psikiyatri hepsine götürdük teşhis yokkkkk. Annem babam yaşlandı bu Allah'ın cezası yüzünden. Onlar olmasa bana salça olacak şimdiden önlem almam lazım.
ikisini tanıştırın,evlenip mutlu olsunlar :) bunları sadece ikisi anlar:)

Yav bu vallahi abim ya. Babam çalışsın diye adama para verdiiiiiii. Duydunuz mu böyle bir şey hiç ? Vallahi bela bunlar. Psikolog , psikiyatri hepsine götürdük teşhis yokkkkk. Annem babam yaşlandı bu Allah'ın cezası yüzünden. Onlar olmasa bana salça olacak şimdiden önlem almam lazım.

Keşke ölse ablam dua edin bize zarar vermeden ölsün en kısa zamanda

Psikolojik destek almasını sağlayın hukuk mezunu bir insan çalışmak istemiyorsa psikolojik bir sorunu olabilir depresyon vb.

Psikolojik destek almasını sağlayın hukuk mezunu bir insan çalışmak istemiyorsa psikolojik bir sorunu olabilir depresyon vb.

Hep böyledi psikolojik ilaç psikolog başlattılar

Korkunç bişi oldu şimdi daha iyi ama asalaklık baki

bizi yeme üzerine yaşıyordu eskiden şimdi ne babamda ne bende para kalmadı

Kazandığımı kendime harcıyorum , malum daha bu ay maaş gelir gelmez bitecek hem enkazda olan arabamın yaptırılma masrafı hem 6 ay depremden ötelenen kredi kartlarım vs
Tamam sorun yok. Evde kendi halinde yaşasın. Üstüne gitmeyin. Bakın asıl kendine yapıyor. Sen bilirsin deyip geçin.

Keşke ölse ablam dua edin bize zarar vermeden ölsün en kısa zamanda
öyle de demeyin her insanın yaşam hakkıvar
Bizimki babamdan yolduğu parayla işsiz güçsüz tipsiz jigololar bulup ( yani para yedirdiğini yoksa resmî olarak jigolo değil) onlara hem para hem seks veriyor
e bu da parasızmış işte:) hadi hayırlısı:))))

Yetim maasi bekar olup sigortali iste calisiyo gorunmeyen tum kadin aile uyelerine paylastirilir. Yani yarin isten ciksan swnle paylasicak. Annenin isi sigortasi maasi yoksa onla paylasicak. Bunlari biliyo mu?alacagi maksimum 3 5 bisey. Napacakmis o parayla

Yetim maasi bekar olup sigortali iste calisiyo gorunmeyen tum kadin aile uyelerine paylastirilir. Yani yarin isten ciksan swnle paylasicak. Annenin isi sigortasi maasi yoksa onla paylasicak. Bunlari biliyo mu?alacagi maksimum 3 5 bisey. Napacakmis o parayla

Annem de ev hanımı zaten evet bir de yetim maaşı kaldırılacak diyorlar

Ama bu kadın da şey var : ister dövün ister sövün ister sokakta kalayım yeter ki çalışmayayım

Hep böyledi psikolojik ilaç psikolog başlattılar

Korkunç bişi oldu şimdi daha iyi ama asalaklık baki
sadece ilaç olarak mı yoksa terapi de gördü mü? yazdıklarınızdan depresyon olmadığı belli kişilik bozukluğu olabilir bunun için yoğun terapi görmeli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X