Ablam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizden göremediği ilgiyi şefkati para yedirdiği adamlarda arıyor, eşinin aldatması kaynaklı bu para yedirdiği erkekler de terkeder korkusuna cinsel ilişkiye belki istemese de giriyor, sağlıklı düşünemeyecek kadar gönlü yorgun olabilir, ama bu elbet geçer ve düzenini kurar. Ablanızdan babanız sorumlu ablanız 70 yaşına da gelse onun hayatının düzene girmesinden bir ebeveyn olarak anne ve babası sorumludur bakar bakmaz bu sizi ilgilendirmemeli, kendi yolunuzda ilerleyin destek olacak sevginiz kalmamış, uzak durup konuşmayın kendisiyle.

Sağ ol doğacım. Evet evet biz gittiğimiz bütün psikoloğ ve psikiyatristlere önceden kendimiz gidip bilgi verdik. Çünkü evdeki halini biz biliyoruz. Zira ilk defa konuştuğunuz zaman kibarlık budalası bir salak olduğunu düşünürsünüz ama içindeki canavarı biz görüyorduk. Ama sonuç ? Elde var 0. Kaç tane doktor ve psikoloğ gezdik inan saymadım. Çok yoruldum , usandım.

Iyi tarafindan bakiyorum olaya.
Kotu insani, hasta insana tercih ederdim. Hasta insan kendinin farkinda olmuyor, ister istemez vicdan azabi cekiyosun. Ancak kotu insana vicdan azabi cekmek zorunda degilsiniz ailecek. Yarin obur gun 5 kurussuz kalinca acıyıpta kapinizi acmazsiniz. Hasta olsaydi ikilemde kalir, ya acaba ben kötü bir insan miyim da ortada biraktim diye düşünürdünüz. Belki cok sacma gelecek bu yazdıklarım ama bahsettigim vicdan azabi inanilmaz yoruyor.

Her tembel, bencil insan hasta değil tabii ama ablanız hukuk okuyup bitirebilmiş, demek ki bir yerlerde zincir koptu. Nereden başlayacağını da bilmiyor sanırım, majör depresyon vs mi yaşıyor acaba. Hani tamam çok etik kaygıları olan falan biri değil belli ama bencil insan da kendi hayatı için bir şeyler yapmaz mı.
Yani kendi hayatını düşünmeyen nasıl verici olacak da babasını falan düşünecek. Kendini bu kadar heba eden birine de kızılmaz ki acınır.
Sadece yeme içmeye ortak olsun, para vermeyin. Öyle yastık gibi yaşamak istiyor madem, yaşasın. Belki zorunda kalır.Tedavi de olmuyormuş. N'apılabilir ki:KK43:

Annemden dolayı psikolojik rahatsızlıkları olan insanlarla yaşamanın çok acıtıcı, yıpratıcı bir şey olduğunu biliyorum ama onlar da çok mutsuzlar aslında. Kızmak kendinize zarar. Siz kendinizi, akıl sağlığınızı koruyun.

Kotu insani, hasta insana tercih ederdim. Hasta insan kendinin farkinda olmuyor, ister istemez vicdan azabi cekiyosun. Ancak kotu insana vicdan azabi cekmek zorunda degilsiniz ailecek. Yarin obur gun 5 kurussuz kalinca acıyıpta kapinizi acmazsiniz. Hasta olsaydi ikilemde kalir, ya acaba ben kötü bir insan miyim da ortada biraktim diye düşünürdünüz. Belki cok sacma gelecek bu yazdıklarım ama bahsettigim vicdan azabi inanilmaz yoruyor.
Haklısın Doğa. Hasta olsa , elimizde teşhis olsa bir nebze vicdanım devreye girecek. Ama yok. :( Şu an onu anne babamı üzen , ailemi hasta eden bir canavardan fazlası olarak görmüyorum. İleride miras durumları olacak hiç bilmiyorum neler yaşayacağız. Ama asla ilgilenmem kendisi ile ondan eminim. Peşin peşin diyorum zaten. Zira ailem o iş güç sahibi olsun diye uğraştıkça o okumayacağım , çalışmayacağım diye uğraştı. Sürünmeye her türlü mahkum yeter ki bana yapışmasın. 🙄

Haklısın Doğa. Hasta olsa , elimizde teşhis olsa bir nebze vicdanım devreye girecek. Ama yok. :KK43: Şu an onu anne babamı üzen , ailemi hasta eden bir canavardan fazlası olarak görmüyorum. İleride miras durumları olacak hiç bilmiyorum neler yaşayacağız. Ama asla ilgilenmem kendisi ile ondan eminim. Peşin peşin diyorum zaten. Zira ailem o iş güç sahibi olsun diye uğraştıkça o okumayacağım , çalışmayacağım diye uğraştı. Sürünmeye her türlü mahkum yeter ki bana yapışmasın. 🙄

Benim annem hasta oldugu icin yillarca vicdan azabi cekerim diye yollamadim yanimdan. Dogumum ve lohusaligimda bana yapmadığı kalmadi. Keske hasta olmasaydi da daha evvel gönderseydim yanimdan.
Miras olayinda da evden cikarmak istedigin zaman sorun yasayacaksin. Allah yardimcin olsun🙁

Benim annem hasta oldugu icin yillarca vicdan azabi cekerim diye yollamadim yanimdan. Dogumum ve lohusaligimda bana yapmadığı kalmadi. Keske hasta olmasaydi da daha evvel gönderseydim yanimdan.
Miras olayinda da evden cikarmak istedigin zaman sorun yasayacaksin. Allah yardimcin olsun🙁
Bizimkide hasta bilmez sağ bilmez. Elinden iş gelmez dilinden güzel laf çıkmaz. En azından başka bir kadının hayatını mahvedemiyor diye seviniyorum. 🙃 Ev meselesi konusunda haklısın. Bazen kara kara düşünüyorum. Elalemin heriflerinden çok anamın doğurduğu zarar verdi , veriyor bana. Off. Allah razı olsun. 😫

Bu doğru gerçekten hep acaba elimden geleni yapmadım mı, bir sürü didikleme ama özellikle annen olunca net olarak bu kötü biri diye diyemiyorsun. Çünkü anlar, anılar bir şekilde de bazen başka olduğu zamanlara tutunabiliyosun, temize çıkarıyorsun. Bir de kötü olduğunu düşündüğünde nefret de ediyorsun, bu çok yorucu oluyor.

Bizimkide hasta bilmez sağ bilmez. Elinden iş gelmez dilinden güzel laf çıkmaz. En azından başka bir kadının hayatını mahvedemiyor diye seviniyorum. 🙃 Ev meselesi konusunda haklısın. Bazen kara kara düşünüyorum. Elalemin heriflerinden çok anamın doğurduğu zarar verdi , veriyor bana. Off. Allah razı olsun. 😫

Aslinda bigun kapiyi gösterseler, 1 hafta disarda kalsa ogrenir basinin caresine bakmayi

Bu doğru gerçekten hep acaba elimden geleni yapmadım mı, bir sürü didikleme ama özellikle annen olunca net olarak bu kötü biri diye diyemiyorsun. Çünkü anlar, anılar bir şekilde de bazen başka olduğu zamanlara tutunabiliyosun, temize çıkarıyorsun. Bir de kötü olduğunu düşündüğünde nefret de ediyorsun, bu çok yorucu oluyor.

Bence bir evlat icin cok buyuk bir sinav :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X