Bırakin o zaman. Istedigi birseyi alamayinca calisir. Gerci baskasıyla evleniyorum diyordur birakin benceÇok şükür cocuğu yok. Diyoruz anlamıyor.
Babam ölünce ne yapacaksın sokakta kalırsın diyorum olsun diyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bırakin o zaman. Istedigi birseyi alamayinca calisir. Gerci baskasıyla evleniyorum diyordur birakin benceÇok şükür cocuğu yok. Diyoruz anlamıyor.
Babam ölünce ne yapacaksın sokakta kalırsın diyorum olsun diyor
Sağ ol doğacım. Evet evet biz gittiğimiz bütün psikoloğ ve psikiyatristlere önceden kendimiz gidip bilgi verdik. Çünkü evdeki halini biz biliyoruz. Zira ilk defa konuştuğunuz zaman kibarlık budalası bir salak olduğunu düşünürsünüz ama içindeki canavarı biz görüyorduk. Ama sonuç ? Elde var 0. Kaç tane doktor ve psikoloğ gezdik inan saymadım. Çok yoruldum , usandım.
Çocuk konusunda sevindim. O zaman gormemezlikten geleceksin. Boşver.Top babamda, çok şükür yok onla ilgilenmezdi olan Çocuğa olurdu
Haklısın Doğa. Hasta olsa , elimizde teşhis olsa bir nebze vicdanım devreye girecek. Ama yok.Iyi tarafindan bakiyorum olaya.
Kotu insani, hasta insana tercih ederdim. Hasta insan kendinin farkinda olmuyor, ister istemez vicdan azabi cekiyosun. Ancak kotu insana vicdan azabi cekmek zorunda degilsiniz ailecek. Yarin obur gun 5 kurussuz kalinca acıyıpta kapinizi acmazsiniz. Hasta olsaydi ikilemde kalir, ya acaba ben kötü bir insan miyim da ortada biraktim diye düşünürdünüz. Belki cok sacma gelecek bu yazdıklarım ama bahsettigim vicdan azabi inanilmaz yoruyor.
Haklısın Doğa. Hasta olsa , elimizde teşhis olsa bir nebze vicdanım devreye girecek. Ama yok.Şu an onu anne babamı üzen , ailemi hasta eden bir canavardan fazlası olarak görmüyorum. İleride miras durumları olacak hiç bilmiyorum neler yaşayacağız. Ama asla ilgilenmem kendisi ile ondan eminim. Peşin peşin diyorum zaten. Zira ailem o iş güç sahibi olsun diye uğraştıkça o okumayacağım , çalışmayacağım diye uğraştı. Sürünmeye her türlü mahkum yeter ki bana yapışmasın.
![]()
Bizimkide hasta bilmez sağ bilmez. Elinden iş gelmez dilinden güzel laf çıkmaz. En azından başka bir kadının hayatını mahvedemiyor diye seviniyorum.Benim annem hasta oldugu icin yillarca vicdan azabi cekerim diye yollamadim yanimdan. Dogumum ve lohusaligimda bana yapmadığı kalmadi. Keske hasta olmasaydi da daha evvel gönderseydim yanimdan.
Miras olayinda da evden cikarmak istedigin zaman sorun yasayacaksin. Allah yardimcin olsun![]()
Bu doğru gerçekten hep acaba elimden geleni yapmadım mı, bir sürü didikleme ama özellikle annen olunca net olarak bu kötü biri diye diyemiyorsun. Çünkü anlar, anılar bir şekilde de bazen başka olduğu zamanlara tutunabiliyosun, temize çıkarıyorsun. Bir de kötü olduğunu düşündüğünde nefret de ediyorsun, bu çok yorucu oluyor.Iyi tarafindan bakiyorum olaya.
Kotu insani, hasta insana tercih ederdim. Hasta insan kendinin farkinda olmuyor, ister istemez vicdan azabi cekiyosun. Ancak kotu insana vicdan azabi cekmek zorunda degilsiniz ailecek. Yarin obur gun 5 kurussuz kalinca acıyıpta kapinizi acmazsiniz. Hasta olsaydi ikilemde kalir, ya acaba ben kötü bir insan miyim da ortada biraktim diye düşünürdünüz. Belki cok sacma gelecek bu yazdıklarım ama bahsettigim vicdan azabi inanilmaz yoruyor.
Bizimkide hasta bilmez sağ bilmez. Elinden iş gelmez dilinden güzel laf çıkmaz. En azından başka bir kadının hayatını mahvedemiyor diye seviniyorum.Ev meselesi konusunda haklısın. Bazen kara kara düşünüyorum. Elalemin heriflerinden çok anamın doğurduğu zarar verdi , veriyor bana. Off. Allah razı olsun.
![]()
Çok attılar sokağa. Belki 1 ay sokakta yattığı oldu.Aslinda bigun kapiyi gösterseler, 1 hafta disarda kalsa ogrenir basinin caresine bakmayi
Çok attılar sokağa. Belki 1 ay sokakta yattığı oldu.![]()
Bu doğru gerçekten hep acaba elimden geleni yapmadım mı, bir sürü didikleme ama özellikle annen olunca net olarak bu kötü biri diye diyemiyorsun. Çünkü anlar, anılar bir şekilde de bazen başka olduğu zamanlara tutunabiliyosun, temize çıkarıyorsun. Bir de kötü olduğunu düşündüğünde nefret de ediyorsun, bu çok yorucu oluyor.
Yok sokakta yatmış. Asla çalışma olayı yok.Nasil gecindi, calismadi mi
Yok sokakta yatmış. Asla çalışma olayı yok.
Kene gibi yapışacağı birini bulamazsa öyle gözüküyor.Gelecektede boyle yasayacak demekki. Yapacak bisey yok![]()
Çok attılar sokağa. Belki 1 ay sokakta yattığı oldu.![]()
Aynı bunlar tamamen. İkisini birbirine atıp kaçsak mı ?Atılsa bizimki de öyle olacak demek ki zaten sokakta kalırsın bak çalış diyorum geçen banyo yap dedim zaten sokakta kalıcam alışıyım diyor![]()
Hasta mı kötü kalpli mi?Bu kadın hasta. İki iki dört. Psikiyatr bulun ve gidip konuşun, tanısı neymiş? Ne yapılabilir? Sadece size zarar verse sana hak verirdim. Sürekli kendi hayatını sabote ediyor.
Ben hasta diyorum. Kötü kalpli olsa çıkarcı olur. Ozbakim yetersiz, dürtülerine hakim olamıyor.Hasta mı kötü kalpli mi?