Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar ablamla aramız iyidir.Ablam lisede birisiyle çıktı 1 yıl kadar ilk aşkıydı çok seviyordu falan sonra ayrıldılar.Çocuk giyim tarzıyla falan çok ters birisi züppe dediklerinden.Bu cocuk baska birisiyle çıkıyor yaklaşık 6 yıldır çocugun çıktıgı kızın kardeşiyle ben aşırı samimiyim ablam ögrendi konuşma demedi ama ima etti arkadaşım evimize getirmiyordum ben zaten asla gitmiyorum onlara.Arkadaşım biliyor zaten bu olayları çünkü o da ablasıyla cok samimi.Arkadaşım her zaman ablasıyla sevgilisinden bahsediyor bende o ortamdan kalkıyorum bi bahane bulup bilerek yaptıgının farkına vardım iletişimimi kestim ablam üzülmesin diye.Geldim ablama anlattım senin yüzünden arkadaşımla aram bozuldu falan diye bagırdım(çok pişmanım) ablam ağlamaya başladı ben sana her şeyi anlatacagım bak o kız sonradan geldi demeye başladı bende çık odamdan dinlemek istemiyorum dedim yalvararak çıktı sonra annem aracılıgıyla laf almaya calsıtı sevgilisi hakkında işte o kızla ayrıldılarmı diye ben çok sinirlendim.Birgün ablamın çantasını almıştım takmak için bir baktım mektuplar birsürü ve kanlı bir peçete neyse eve gittim sordum bir arkadaşımın eli kesildi dedi bende inandım.Aradan 3 4 yıl geçti peçete hala orda ve 5 yıldır o peçete orda ben en son mektubu okudum çok kötü şeyler okudum asla beklemezdim bekaret adına değil ama ben ilişki yaşadıklarından şüpheleniyorum ablam suan baskasıyla çıkıyor ve hala eski sevgilisinin resimlerine bakıyor ben çok üzülüyorum ağlıyor geceleri lütfen yardımcı olun bana ne yapmalıyım? Uzun oldu biraz kusura bakmayın çok çaresiz kaldım
üzüldüm aşk acısı çekiyr olmalı
kanlı peçete ne alaka?yani insan kanlı peçeteyi neden taşısın allah alllah tuhaf
Merhaba kızlar ablamla aramız iyidir.Ablam lisede birisiyle çıktı 1 yıl kadar ilk aşkıydı çok seviyordu falan sonra ayrıldılar.Çocuk giyim tarzıyla falan çok ters birisi züppe dediklerinden.Bu cocuk baska birisiyle çıkıyor yaklaşık 6 yıldır çocugun çıktıgı kızın kardeşiyle ben aşırı samimiyim ablam ögrendi konuşma demedi ama ima etti arkadaşım evimize getirmiyordum ben zaten asla gitmiyorum onlara.Arkadaşım biliyor zaten bu olayları çünkü o da ablasıyla cok samimi.Arkadaşım her zaman ablasıyla sevgilisinden bahsediyor bende o ortamdan kalkıyorum bi bahane bulup bilerek yaptıgının farkına vardım iletişimimi kestim ablam üzülmesin diye.Geldim ablama anlattım senin yüzünden arkadaşımla aram bozuldu falan diye bagırdım(çok pişmanım) ablam ağlamaya başladı ben sana her şeyi anlatacagım bak o kız sonradan geldi demeye başladı bende çık odamdan dinlemek istemiyorum dedim yalvararak çıktı sonra annem aracılıgıyla laf almaya calsıtı sevgilisi hakkında işte o kızla ayrıldılarmı diye ben çok sinirlendim.Birgün ablamın çantasını almıştım takmak için bir baktım mektuplar birsürü ve kanlı bir peçete neyse eve gittim sordum bir arkadaşımın eli kesildi dedi bende inandım.Aradan 3 4 yıl geçti peçete hala orda ve 5 yıldır o peçete orda ben en son mektubu okudum çok kötü şeyler okudum asla beklemezdim bekaret adına değil ama ben ilişki yaşadıklarından şüpheleniyorum ablam suan baskasıyla çıkıyor ve hala eski sevgilisinin resimlerine bakıyor ben çok üzülüyorum ağlıyor geceleri lütfen yardımcı olun bana ne yapmalıyım? Uzun oldu biraz kusura bakmayın çok çaresiz kaldım
Canım ablan bu kadar üzülüyorsa ilk sevdiği bide sanırım önemli şeyler yaşamış..halen hatıralarına sadık kalıyor bide...
unutması için yardımcı olmaya çalış bide mümkünse o arkadaşını görmese daha iyi olur.bekaret konusundada sakladığı bişeyler varsa kızkardeşi olarak destek ol bence ablan geceleri ağlayacak kadar kötüyse üzüldüm..yeni biriyle çıksada bazı acılar taze demekki..
Evet hiçbir hediyesini atmıyor ve sevgilisine cok kötü davranıyor ben cok üzülüyorum artık hiçbir erkekle görüşmemi istemiyor kötü şeyler yasamış gibi..O arkadaşımla samimi değilim zaten çünkü ablam arkadaşım geldiginde evden gitti aksam geldi( O çocuktan beklerim ama ablamdan beklemem gerçi öyle bir şey olsada bişey yapamamki..Evet hemde hergece ağlıyor bide ben ağda yapmasını biliyorum arkadaşlarıma falanda yaparım annemede yaparım ama ablam bana yaptırmıyor kuaföre gidiyor ve her zamanki kuaföre değil uzak bir yere of of çok üzülüyorum ablam adına
![]()
anladım canım belliki sıkıntılı bi durum var ve unutamamış..
o kanlı peçete belki eski erkek arkadaşının bişey oldu eli kanadı falan üzüldü atmadı oda..yada ikinci ihtimalde özel bişeyler yaşadılar.o sebeple atmak istemiyor.
iki durumdada yardıma çok ihtiyacı var.belkide kimseye anlatamadığından böyle tepkiler veriyor.
Annene söylemeden konuşmaya çalışsan acaba anlarmı seni..
bi hal çaresi bulunur belki.ama eski arkak arkadaşı öyle bişeyi yaşayıpta ayrıldıysa zaten hayır gelmezdi.
tamamen unutması için bişeyler yapılması lazım.
Off off çok üzüldüm ya.Oturup konuşsan ablanla derdini bi öğren.Öğrenene kadar bırakma peşini.Hala geceleri ağlayacak kadar,kanlı peçete saklayacak kadar ne yaşamış olabilir ki,umarım herkesin aklına gelen şey olmamıştır.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kızlar ablamla aramız iyidir.Ablam lisede birisiyle çıktı 1 yıl kadar ilk aşkıydı çok seviyordu falan sonra ayrıldılar.Çocuk giyim tarzıyla falan çok ters birisi züppe dediklerinden.Bu cocuk baska birisiyle çıkıyor yaklaşık 6 yıldır çocugun çıktıgı kızın kardeşiyle ben aşırı samimiyim ablam ögrendi konuşma demedi ama ima etti arkadaşım evimize getirmiyordum ben zaten asla gitmiyorum onlara.Arkadaşım biliyor zaten bu olayları çünkü o da ablasıyla cok samimi.Arkadaşım her zaman ablasıyla sevgilisinden bahsediyor bende o ortamdan kalkıyorum bi bahane bulup bilerek yaptıgının farkına vardım iletişimimi kestim ablam üzülmesin diye.Geldim ablama anlattım senin yüzünden arkadaşımla aram bozuldu falan diye bagırdım(çok pişmanım) ablam ağlamaya başladı ben sana her şeyi anlatacagım bak o kız sonradan geldi demeye başladı bende çık odamdan dinlemek istemiyorum dedim yalvararak çıktı sonra annem aracılıgıyla laf almaya calsıtı sevgilisi hakkında işte o kızla ayrıldılarmı diye ben çok sinirlendim.Birgün ablamın çantasını almıştım takmak için bir baktım mektuplar birsürü ve kanlı bir peçete neyse eve gittim sordum bir arkadaşımın eli kesildi dedi bende inandım.Aradan 3 4 yıl geçti peçete hala orda ve 5 yıldır o peçete orda ben en son mektubu okudum çok kötü şeyler okudum asla beklemezdim bekaret adına değil ama ben ilişki yaşadıklarından şüpheleniyorum ablam suan baskleasıyla çıkıyor ve hala eski sevgilisinin resimlerine bakıyor ben çok üzülüyorum ağlıyor geceleri lütfen yardımcı olun bana ne yapmalıyım? Uzun oldu biraz kusura bakmayın çok çaresiz kaldım
Zor günler geçiyor olmalı destek olmalısın canım bagırıp cagırma ablana konusmalısın ve hiç pes etmeKanlı peceteyi saklamasına sasırmıyorum bi süre sonra takıntı oluyor benim arkadasm vardı öyle uzun bir ilişkisi bitti alışveriş fişlerini saklıyordu takıntı oldugunu düşünüyorum baya bi süre bulanım geçirdi de suan iyi umarım ablanda kendini toparlar onunla vakit geçir istersen git dısarda bişeryler için sinemaya gidin flan anlatıcaktır sanada bence... Konusmaya ihtiyac duyar insan
Bende...Umarım yaşamamıştır çok üzülüyorum kardeşim sonucta hıckıra hıckıra aglıyor yanıma gelip sarılıyor bana![]()
Evet ama 5 yıl önce ayrıldılar ve yeni bir ilişkisi var hala cocugumun adını koyacagım diyor ben buna sinirleniyorum suanki sevgilisi cok iyi bir cocuk sonucta bagırmam asla ama içten içe kızıyorumda..Gezeriz sık sık asosyelleştide bir sinemaya gidiyoruz çocuklar gibi mutlu oluyor evet belkide takıntıdır eski sevgilisinin bir yeri kesilmişte saklıyor olabilir çantasınıda karıştırmak istemiyorum ama yarın bakacagım vicdanım el verirse:/
Evet öyle..Elinin kanama ihtimali olmasını düşünüyorum çünkü yakıştıramıyorum bu konuda da baya hassas ve bildigim kadarıyla ablam ayrıldı hatta rahat bırak beni pislik yeterince acıttın canımı diye bir mesaj görmüştüm acaba bir şey yapmaya çalıştı ablamda engelledimiki :/ Annem 2 yıl önce ögrendi fakat bu kadar ayrıntılı bilmiyor ablamla konusmak istiyorum çünkü biliyorum konuşsam iyi gelecek onu rahatlatmak istiyorum çocugun cok pis şeylerini gördüm ablama anlatsam soguyacak ama kızmasındanda korkuyorum bi yandan.Evet lazım gerekirse onunla gizlice psikologa bile giderim destek olurum çünkü böyle gitmez oyuncaklarına cocugun ismini koyuyor oğlu olursa ilerde adını o cocugun adı koyacakmıs ve ben istemiyorum suanki sevgilisine bile söyleyebilirim bu durumu kendine gelmeli artık çok abarttı![]()