• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam..

Ablanın acil psikolojik destek alması lazım. Bu şekilde kin ve öfke ile hem sizi yıpratır hem kendini.

Yahu ben onun eşyalarına el sürmüyorum sürmüyorum ki zaten Allah korusun... O izin verdi ki ben aldım... Kartları değiştirmişim gibi bana direk şeytan.. taşlasaydı bide? Biz annemle buraya taşındık ki huzur dolalım diye sürekli kavga edip birbirimize iftiralar atıp en özel sırlarımızı ifşa edelim diye değil.. Ben onun eşyalarına el sürmek ne kelime yatağının kılına dokunmuyorum... Ayrıca ben manyak değilim kötü biri değilim neden ortalığı karıştırayım ? Hadi DİYELİMKİ kartları değiştirdim öyle bişey oldu ortalığı karıştırmak ne alaka şeytanlık ne alaka ? kendi sinirleri bozuk bizimkini de bozuyor... Ben onun yaşadıklarından daha iyi şeyler yaşasam direk ben bunları yapamadım sen şımarıksın vıdı vıdı

Ya zaten eşyalarına bir daha dokunma derken burada seni suçladığımızdan demiyoruz ki, ablan böyle bir karakterdeyse bulaşma hiç bir şekilde diyoruz, izin almanla falan alakası yok yani bu durumun, istersen 10 kere izin al, ablan sana yine laf edecekti sorun orada, bir de yani daha önce ablan ispiklemiş seni, nasıl güvenin sarsılmıyor ya :) ben sırf bu yüzden uzunca bir süre mereba, mereba seviyesine düşürürdüm samimiyeti, bak surat asmak veya onu görünce kapıyı çarpıp çıkmak değil!!, paylaşımımı minimuma indirirdim.

Derler ya bir kere kandırılırsan harşı tarafın hatası, ikinciye kandırılırsan senin hatan. Ablan bu saatten sonraki özelini bilmesin, zaten şeytanlık vs. alakasız laflarla sıkıntı çıkaran bir insan, ona cevap yetiştirdikçe de bir şey değişmez, evet ben şeytanım desen de, yok hayır esas sen şeytansın demekle olmayacak, kayıtsız kal şaşırt onu :) kafan raat olsun sonra. Annen de üzülmesin. Ak koyun, kara koyun daha net çıkar ortaya o zaman. Şimdi iki çocuğuna da üzülüyor kadın, bırak ablana destek olsun, onun sorunu daha büyük olduğundan. Ablan evde olmadığı zamanlarda da annenle ikiniz aradığınız huzuru bulursunuz.

Son düzenleme:
bence muhattap olma hiç bişekilde. evliligide kötüyse iyce daralıp saldırcak yer arıyodur..

Ablanız fazla hassas davranmış sizi çok kırmış ama "telefonunu alabilir miyim" diye izin almakla "kartı çıkartmak" bir değil ki güzel kardeşim ;)
Bende şahsen çok hassasımdır eşyalarım konusunda. Aile de olsa özel sonuçta.

Bir de beddua etmeyin ablanıza inanın şu an kırgınlık ve öfkeden öyle hissetmeseniz de ona bir şey olsa sizinde canınız yanar... kardeşlik sonuçta...

İnsan bazen çok acı çekerken en yakınlarına saldırgan olabiliyor... doğru mu bu davranış elbette değil.. ama sabırlı olun onun düzelmesi için güzel dualar edin kim bilir ne acısı var içinde...

Öfke ve saldırganlık salt anlamda sadece kin duygusuyla olmaz.

Bir daha özel eşyalarına dokunma sende belli hassas bu konuda.

aynen bir abla olarak, benimde en sinir oldugum mevzu budur!! esyalarima dokunulmasi... heleki telefonuma, bilgisayarima..
belli ki zaafi var... bunu bile bile, onu kendine kiskirtmanin ne alemi var be güzelim!!! bende kardesimle bu konuda hiç anlasamazdim ama seytan gibi falan kelimeleri de kullanmazdik birbirimize...
birde anlamadim ben, telefon ablanin oldugunu söylüyorsun, kardes kartini takar, anne kartini takar... hayir bu durumda o bahsi geçen telefon ablanin mi ev halkina ait mi belli degil!!!

Merhaba. Şimdi yazacağım olay daha 5-10 dakika önce yaşandı..

Ablam banyo yapıyordu bende de onun telefonu vardı. Facebook a girebilmek için onay kodu lazımdı benim de telefonumun şarjı biteceğinden onun telefonundaki kartı çıkardım kendi kartımı taktım. Onay kodunu yazdıktan sonra da çıkardığım kartı onun telefonuna geri taktım.Sonrasında ablam sordu ki sen benim kartımı mı çıkardın diye. Bende evet abla ama geri taktım falan dedim. Ablam hayır dedi işte bende gidip odama ee abla benim kartım burada seninkinin takılı olması lazım dedim. Ablam her zamanki gibi direk sert çıkmaya başladı anneme sor o mu çıkarmış dedi. Annemde hayır ben dün çıkardım seni aramak için diye bana böyle dedi. Ablamda bana direk sen şeytansın sen ortalığı karıştırmak için böyle yaptın şeytan gibi şeyler demeye başladı bende ona aynen kelimesi kelimesine şunu dedim , ben neden ortalığı karıştırayım size zorum mu var ben telefonun içindeki kartı çıkardım kendi kartımı taktım sonrasındada telefonun içinde duran kartı geri telefona taktım ben sen banyodayken odamdan bile çıkmadım dedim. Ablamda yine hıhı tabi seni herkes biliyo sen 3 telefon kırdın zaten sen şeytansın ortalığı karıştıracaksın aklın sıra sen az değilsin sen benden de betersin demeye başladı. Bende sinirlendim peçeteyi aldım fırlattım bak tekrar söylüyorum ben kartları değiştirmedim telefonun içinde hangi kart varsa onu taktım iftira atma dedim. Ablamında bir huyu vardır hep yanlışlarımızı eleştirir kendisini hep haklı sanar yani görseniz sütten çıkmış ak kaşık. Bende bunları dedim senin üçüncü gözün var zaten ne yaptığımı görüyorsun dimi sen hep haklısın falan dedim. 3 telefon kırma olayına gelirsen birini köpek arkamdan bana bi anda vurunca bende insanlık hali telefonu sert tutmuyordum düştü , ikincisinde evet onu benm düşürmüştüm diğerini de yine ablamın benim tüm sırlarımı abime söylemesi yüzünden sinir krizi geçirerek kırmıştım. Oysaki ablam bunları görmüyor. Herneyse bende ona asıl sen şeytansın sen şeytana papucunu ters giydirirsin gibi şeyler dedim. Ablamda benim laflarımı bana satma dedi. Bende zamanında sen mi bulmuşsun ki bu lafları hakkım sana haram olsun sen hep böyleydin bu zamana kadar benden aldığın tüm haklarım haram olsun Allah burnundan fitil fitil getirir inşallah ama sen insan değilsin sonuçta anlamazsın falan dedim. Ablamında yuvası bozuk bu arada sürekli kavga ediyor. Haklı olduğu taraflarda var haksız olduğu taraflarda. Herneyse ablam bizde kalıyor. Beni küçüklüğümden beri hep suçlardı bazen benim yapmadığım şeyleri benim üsüme atardı bana iftiraa atmışlığı çok ama ona sorsanız asla boyle birşey yok. Ablam yine şeytansın falan dedi hep diyorda annemde bağırıyor aradan bana sus nolur kalbim dayanmıyor diye. Bide gitmiş anneme beni kötülüyo. Bu sabahta annemi bana kötülemişti. Dedimki bana iftira atınca egonumu tatmin ediyorsun. Ona ne yaptığımı belki 5 belki 10 kere anlattım ama anlamadı. Anne bak bu kızına geçircem bi tane büyüğüm diye sabrımı zorluyorum dedi..Ya Allah aşkına söyleyim kim haksız ben yapmadığım halde bana atıyor suçu anlamıyorda. Belkide dün annemin değiştirdiğiyle kaldı ama ben bilmiyordum. Ben telefondan hangi kart çıktıysa onu taktım. Odamdan bile çıkmadım ki . nolur bişeyler diyin

Ablam ailesiyle sorun yaşıyor.
Bizde kalıyor diyene kadar yaşları en fazla 21 olarak düşünmüştüm daha olgunlaşmamış 21..
Ama daha fazla demek ki..
Bence ablana laf yetiştirme..
Psikolojisi bozuk olabilir sıkıntılarından dolayı

Back
X