Ablama nasıl yardım edebilirim

benim kardeşliğimi bilmeden sorgulayamazsin canım. Eğer bana bakacaksan boşanayim bakarsın bana.sen iyimisin canım sana burdan yazdıklarımla ne beni ne ailemi taniyamazsin..canımsın ben burda on kere yazdım benim 1 çocuğum var ablanın 2 ben bosansam ne yaparız. Boşan demesi ne kadar kolay ya.ve ablam çocuğun psikolojisi bozuldu diye mecburen tak dayanacak gücu iyi yada kötü kocası. Yani söyle söyliyim. Sen hiç muhtaç oldun mu yada çaresiz. Ya da tek başına. Gücün bitti an oldumu..bizim aramızda allahtan başka kimse yok.ana olmayınca baba abi olmuyo.ben boşanip daha beter olacak ablanın çocuğunu dusuneyim derken benim çocuğum nolacak. Hadi ben ablam için herşey yaparım bosanurim ama yeri ve zamn değil. Bana böyle saçma sapan yorum yapmayın lütfen. Yapici olun.

evet gücümün bittigi, çaresiz kaldığım anlar oldu ablam ve kardeşim çocuğu ile boşanırken, uzunca bi süre ben de kaldılar, benim de çocuğum var. Sonrasın kardeşim işe girdi çocuklara da ablam bakıyor şuan, bizde abi desteği görmedik arkamızda dağ gibi abimiz var sanarken...
devlet kreşleri zaten çok cüzi bi rakam güçlü olduktan sonra herşeyin üstesinden gelir ablanız İnşallah

yeter ki çözüm arayın yeter ki güçlü olun evlatlarınız için, yeter ya kocaydı, kocanın ailesiydi

Back