Ablamdan nefret ediyorum

maharetcan

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2020
506
265
23
41
Ne zaman görüşsek bende kötü duygular bırakıyor , onunla görüştüğümde hep negatife dönüyor hislerim , onun ve kocasının yüzünden yeğenlerimden de soğuyorum ama içim soğumaya elvermiyor , çok seviyorum yeğenlerimi
Nefret ediyorum ablamdan ve kocasından
Bencilliklerinden ! Herşeyi biz biliriz havalarından !!! Umarsızlıklarından !!! Hatır gönül bilmezliklerinden !!! Hadsizliklerinden !! Çıkarcılıkta en önde olmalarından !! Ve dahası
Nefret ediyorum ama görünürde bir küslük veya tartışma vs yok
Öyle lehlerine yönettiklerini sanıyorlar ki ailemizi !! En büyüğümüz bu abla , annem sessiz aşırı sessiz !! Babam yok !! Asla toparlayıcı merhametli bir abla olmadı !!
İşine geldiği gibi !! Nefret ediyorum !
İçime sığmadı paylaşmak istedim sadece

Niye yaşı sizden büyük diye toparlayıcılık gibi bir misyonu olsun ki?
Yada anneden babadan gelecek merhameti neden abla üstlensin?

bu kadar sizi negatif yüklüyorsa bayramdan bayrama görüşün.
Hatta isterseniz hiç görüşmeyin.
Arkasından nefret edip, yüzüne gülmenizden iyidir görüşmemek.

Hiç birşeyi toparlamıyor zaten
Toparlamaktan kastım işine geldiği zaman yönetmeye çalışıyor bizi ama tamamen kendi çıkarları doğrultusunda , diğer zamanlar umurunda değiliz , büyüklüğünü çıkarları doğrultusunda kullanmayı çok iyi bilir , beni sinirlendiren de bu, neyse yaşamayan anlamaz

Kocaman yetişkin insansınız, ablanızın ne yapmaya çalıştığını da anlamışsınız, yönetilmeyin.
konuşun anlatın.
ablanızla görüşmemek seçeceğini neden değerlendirmiyorsunuz?

Böyle duygular besliyorsanız demek ki uzak duracaksiniz ..Siz de bir bireysiniz fikrinizi önemsemeleri için onların her doğrusuna net olup onay vermeyeceksiniz.

Sizden bir kaç yaş büyük olması her şeye karar vereceği anlamına gelmiyor.

Belli ki siz de baskın karaktersiniz o halde Ablanız da olsa bu karakterde ki kişiye dur derseniz, işte o zaman iç dünyanızda ki bu öfkeyi durdurur, rahatlarsınız..

E görüşmeyin?

Yani büyük diye kendilerine misyon yüklemenize gerek yok.

Ayrıca nefret ediyorum demişsiniz, belki de o da sizi sevmeyip mecburen görüşüyordur. Samimiyetsiz samimiyetsiz görüşeceğinize, birbirinizi bu azaptan kurtarabilirsiniz.

İnsan akrabasını seçemiyor, kardeşsiniz diye illa görüşmek zorundasınız diye bir şey yok.

Yetişkin bir birey olarak hür iradenizle ablanızla görüşmeme gibi bir seçeneğiniz var. Madem sizi bu kadar rahatsız ediyor görüşmeyin bu kadar basit

Bir an benim ablamı gördüm anlattıklarınızda..Bende aynı bu sebeplerden dolayı kendisiyle ilişiğimi ve iletişimimi kestim 2 yıl oluyor.Gittiğim psikoloğun tavsiyesiydi.Kendimi çok daha hissediyorum.2 yeğenim var (gerçi birine hamile olduğunu bana ne söylemişti ne de söyletmişti,7 kat eller duymuştu oysa ki zaten görüşmeme kararı almamda bu olayın payı çok büyük) ilerde görüşmek isterlerse bir teyze olarak abimin çocuğuna nasılsam onlarada aynı şekilde olurum maddi manevi destek veririm ama ablamın bir daha yüzüne kolay kolay bakmam.İnsan en yakınından darbe görünce bıraktığı iz de o kadar derin ve acı oluyor ne yazık ki...Sizi çok iyi anlıyorum.

Aynen.
Bencil beyinsiz bir tip
Bir kendiler akıllı bir kendilerinin çıkarları var bu dünyada
İşi düşünce arar ruhsuz şey

Mesafeli olun bayramlarda vs görüşün sadece

Bu kadar kin, nefret de ne bileyim. Gözünüz dönmüş gibi yazmışsınız. Yazdıklarınızın aynısını yüzüne söyleyin cevap vermesine müsaade etmeden(anguta yatmadan...) ve kopun. Hayır nedir yani? Kendinizi yiyip bitireceğinize. Kıskançlık var mi aranızda?

Ablanız diye görüşmek zorunda değilsiniz, sizi mutsuz ediyorlarsa yeğen fln boşverin kendi hayatınıza bakin ne halleri varsa görsünler. Dediginizi anliyorum benimde var böyle bir yakınım, kavgacı, ruh emici, negatif, karşısındaki insanı sürekli kullanmaya çalışan.. ohoo daha sayarım ben görüşmüyorum kafam rahat

Son düzenleme:
Biz ablanızı sizin buraya yazdıkşarınzla tanımlayabiilriz hiç kimse göründüğü kadar iyi anlatıldığı kadar kötü değildir. ona sorsak belki sizin de hatalarınız vardır neden yaşı büyük diye çekip çevirsin niye düzeltsin sülalenizi annenizin yapamadığını o niye yapsın? Anlattıklarınızda spesifik bir şey dememişssiniz sadece nefret kusmussunuz iyi de ne yapıyor mesela malınızı mülkünüzğ mü vermiyor sizin gelirinizi mi kesiyor ne yapıyor?
bu kadar düşmanlığın somut bir sbebi olmalı. Eğer hala aynı kafadaysanız söyleyin görüşmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…