- 4 Mayıs 2020
- 506
- 265
- 23
- 41
- Konu Sahibi maharetcan
-
Hiç birşeyi toparlamıyor zatenNiye yaşı sizden büyük diye toparlayıcılık gibi bir misyonu olsun ki?
Yada anneden babadan gelecek merhameti neden abla üstlensin?
bu kadar sizi negatif yüklüyorsa bayramdan bayrama görüşün.
Hatta isterseniz hiç görüşmeyin.
Arkasından nefret edip, yüzüne gülmenizden iyidir görüşmemek.
Anguta yatarKonuştunuz mu hiç ablanızla rahatsız olduğunuz şeyleri?
Hiç birşeyi toparlamıyor zaten
Toparlamaktan kastım işine geldiği zaman yönetmeye çalışıyor bizi ama tamamen kendi çıkarları doğrultusunda , diğer zamanlar umurunda değiliz , büyüklüğünü çıkarları doğrultusunda kullanmayı çok iyi bilir , beni sinirlendiren de bu, neyse yaşamayan anlamaz
İletişim en büyük sorun her ilişkide. Konuşmayı deneyin birşey kaybetmezsiniz zaten bundan kötü olamaz dimi.Anguta yatar
E görüşmeyin?Ne zaman görüşsek bende kötü duygular bırakıyor , onunla görüştüğümde hep negatife dönüyor hislerim , onun ve kocasının yüzünden yeğenlerimden de soğuyorum ama içim soğumaya elvermiyor , çok seviyorum yeğenlerimi
Nefret ediyorum ablamdan ve kocasından
Bencilliklerinden ! Herşeyi biz biliriz havalarından !!! Umarsızlıklarından !!! Hatır gönül bilmezliklerinden !!! Hadsizliklerinden !! Çıkarcılıkta en önde olmalarından !! Ve dahası
Nefret ediyorum ama görünürde bir küslük veya tartışma vs yok
Öyle lehlerine yönettiklerini sanıyorlar ki ailemizi !! En büyüğümüz bu abla , annem sessiz aşırı sessiz !! Babam yok !! Asla toparlayıcı merhametli bir abla olmadı !!
İşine geldiği gibi !! Nefret ediyorum !
İçime sığmadı paylaşmak istedim sadece
Anguta yatar , yok öyle birşey derKonuştunuz mu hiç ablanızla rahatsız olduğunuz şeyleri?
Bir an benim ablamı gördüm anlattıklarınızda..Bende aynı bu sebeplerden dolayı kendisiyle ilişiğimi ve iletişimimi kestim 2 yıl oluyor.Gittiğim psikoloğun tavsiyesiydi.Kendimi çok daha hissediyorum.2 yeğenim var (gerçi birine hamile olduğunu bana ne söylemişti ne de söyletmişti,7 kat eller duymuştu oysa ki zaten görüşmeme kararı almamda bu olayın payı çok büyük) ilerde görüşmek isterlerse bir teyze olarak abimin çocuğuna nasılsam onlarada aynı şekilde olurum maddi manevi destek veririm ama ablamın bir daha yüzüne kolay kolay bakmam.İnsan en yakınından darbe görünce bıraktığı iz de o kadar derin ve acı oluyor ne yazık ki...Sizi çok iyi anlıyorum.Ne zaman görüşsek bende kötü duygular bırakıyor , onunla görüştüğümde hep negatife dönüyor hislerim , onun ve kocasının yüzünden yeğenlerimden de soğuyorum ama içim soğumaya elvermiyor , çok seviyorum yeğenlerimi
Bencilliklerinden ! Herşeyi biz biliriz havalarından !!! Umarsızlıklarından !!! Hatır gönül bilmezliklerinden !!! Hadsizliklerinden !! Çıkarcılıkta en önde olmalarından !! Ve dahası
Öyle lehlerine yönettiklerini sanıyorlar ki ailemizi !! En büyüğümüz bu abla , annem sessiz aşırı sessiz !! Babam yok !! Asla toparlayıcı merhametli bir abla olmadı !!
Aynen.Bir an benim ablamı gördüm anlattıklarınızda..Bende aynı bu sebeplerden dolayı kendisiyle ilişiğimi ve iletişimimi kestim 2 yıl oluyor.Gittiğim psikoloğun tavsiyesiydi.Kendimi çok daha hissediyorum.2 yeğenim var (gerçi birine hamile olduğunu bana ne söylemişti ne de söyletmişti,7 kat eller duymuştu oysa ki zaten görüşmeme kararı almamda bu olayın payı çok büyük) ilerde görüşmek isterlerse bir teyze olarak abimin çocuğuna nasılsam onlarada aynı şekilde olurum maddi manevi destek veririm ama ablamın bir daha yüzüne kolay kolay bakmam.İnsan en yakınından darbe görünce bıraktığı iz de o kadar derin ve acı oluyor ne yazık ki...Sizi çok iyi anlıyorum.
Mesafeli olun bayramlarda vs görüşün sadeceNe zaman görüşsek bende kötü duygular bırakıyor , onunla görüştüğümde hep negatife dönüyor hislerim , onun ve kocasının yüzünden yeğenlerimden de soğuyorum ama içim soğumaya elvermiyor , çok seviyorum yeğenlerimi
Biz ablanızı sizin buraya yazdıkşarınzla tanımlayabiilriz hiç kimse göründüğü kadar iyi anlatıldığı kadar kötü değildir. ona sorsak belki sizin de hatalarınız vardır neden yaşı büyük diye çekip çevirsin niye düzeltsin sülalenizi annenizin yapamadığını o niye yapsın? Anlattıklarınızda spesifik bir şey dememişssiniz sadece nefret kusmussunuz iyi de ne yapıyor mesela malınızı mülkünüzğ mü vermiyor sizin gelirinizi mi kesiyor ne yapıyor?Ne zaman görüşsek bende kötü duygular bırakıyor , onunla görüştüğümde hep negatife dönüyor hislerim , onun ve kocasının yüzünden yeğenlerimden de soğuyorum ama içim soğumaya elvermiyor , çok seviyorum yeğenlerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?