• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefret ediyorum.

Sinir oluyorum okudukça ama kocan da suçlu ya. O ne öyle eşimle plan yapıcam ama kuzen yüzünden planım bozulacak. Dünyayı dar ederim bu ne saçmalık? Al kuzenini kıçına sok derim valla.

%1000
Eve gelme çektir git bundan sonra kuzeninle takılcaksın derdim

Belki demiştir. Ben henüz konuşmadım geceden beri :/ öğleden sonra gelecek bakalım.

Ay valla öyle. Sınırlarını çizmeyi cimrilik, bencillik vs zannediyorlar.

Kayınvalidemle konuştum, kadın benden de doluymuş meğer.
Oğlum iyiliğim dokunacak yola getireceğim diye salaklık yapıyor. Aman tut kızım sen dedi.
Yeğenine verdi veriştirdi.
Bakalım ne yapacak kayınvalidem. Kayıtsız kalacağını zannetmiyorum. Geçen başka bir mesele de yine aynı adam yüzünden çok kızmış eşime. Eşim bahsetmemişti.
Hayatımda ilk kez bu kadar sert çıkıp eve gelme derim herhalde bu kez. Basit mesele gibi dursa da başka türlü engel olamayacağım hayat boyunca.
iyi olmuş kv nize söylediğiniz
bakalım eşiniz ne yapacak
gün içerisinde aramadı mı hiç eşiniz?

Valla konu sahibesi kızma amma eşin de biraz salak bence koskoca yetişkin eşşek kadar adamın peşinden kendini düzeltsin diye koşuyor. Ona ne, kuzen ne halt isterse yer ona mı vazife😡okurken sinirlendim😦

O kadar haklısın ki.

Sizde ikizler misiniz ?

Çok mu belli :KK70:

Tercih yapacağını düşünüyor musun gerçekten :KK70: Ay o kadar mı

Siz o adamı asla tanımıyorsunuz. Kayınvalidem bir manipülesine geliyor bazen. Ki kayınvalidem kaçın kurası bir kadındır.

%1000
Eve gelme çektir git bundan sonra kuzeninle takılcaksın derdim

Tam olarak bu planım.

iyi olmuş kv nize söylediğiniz
bakalım eşiniz ne yapacak
gün içerisinde aramadı mı hiç eşiniz?

Aradı bir kaç kere, işim var dedim kısacık açtım kapattım. Çünkü benimle konuşmadan çözmesini istiyorum, bekliyorum..

Valla konu sahibesi kızma amma eşin de biraz salak bence koskoca yetişkin eşşek kadar adamın peşinden kendini düzeltsin diye koşuyor. Ona ne, kuzen ne halt isterse yer ona mı vazife😡okurken sinirlendim😦
Yaa bana da tuhaf geldi bu kadar peşinden koşması, kv nin net bir şekilde oğlunu uyarması, öz yegenine karşı gelinle bir olması falan...bu adam uyuşturucu da kullanıyor demiştiniz, eşiniz bu yüzden bu adamla iletişiminde bu kadar "iyi niyetli" davranıyor ve kv niz de bundan şüphelendiği için size destek veriyor olabilir mi? Hiçkimse bu kadar salak olamaz çünkü...yoksa hangi düzgün adam, ne kadar canı ciğeri olsa da uyuşturucu kullanan kuzeninin karısıyla kızıyla aynı çatı altında uyumasına izin verir ki? Bilemedim...

Son düzenleme:
Yaa bana da tuhaf geldi bu kadar peşinden koşması, kv nin net bir şekilde oğlunu uyarması, gelinle bir olması falan...bu adam uyuşturucu da kullanıyor demiştiniz, eşiniz bu yüzden bu adamla iletişiminde bu kadar "iyi niyetli" davranıyor ve kv niz de bundan şüphelendiği için size destek veriyor olabilir mi? Hiçkimse bu kadar salak olamaz çünkü...yoksa hangi düzgün adam, ne kadar canı ciğeri olsa da uyuşturucu kullanan kuzenini karısıyla kızıyla aynı çatı altında uyumasına izin verir ki? Bilemedim...

Ay o kadar değil. Eşimle o anlamda aramızda sır olmaz. Bu adamın manipülesine gelir ama sebebi uyuşturucu değil. O tür insanlardan uzak tutmak istemesi.

Kayınvalidem ondan değil uyuşturucu değil normal sorumsuzluklarından yorulup eşime ve diğer çocuklarına yıkmaya çalıştığı için kızgın.

Ay o kadar değil. Eşimle o anlamda aramızda sır olmaz. Bu adamın manipülesine gelir ama sebebi uyuşturucu değil. O tür insanlardan uzak tutmak istemesi.

Kayınvalidem ondan değil uyuşturucu değil normal sorumsuzluklarından yorulup eşime ve diğer çocuklarına yıkmaya çalıştığı için kızgın.
Umarım öyledir Zeyno. Sen yine de uyanık ol.

Yaa bana da tuhaf geldi bu kadar peşinden koşması, kv nin net bir şekilde oğlunu uyarması, öz yegenine karşı gelinle bir olması falan...bu adam uyuşturucu da kullanıyor demiştiniz, eşiniz bu yüzden bu adamla iletişiminde bu kadar "iyi niyetli" davranıyor ve kv niz de bundan şüphelendiği için size destek veriyor olabilir mi? Hiçkimse bu kadar salak olamaz çünkü...yoksa hangi düzgün adam, ne kadar canı ciğeri olsa da uyuşturucu kullanan kuzeninin karısıyla kızıyla aynı çatı altında uyumasına izin verir ki? Bilemedim...
Eşimin bir kardeşi ev kedisi gibi evde 30 küsur yaşında iş güç de aramıyor. Eşim uyarmıyor bile bana ne diyor. İleride de sıkışırsa kendi bilir ben sürekli söyleyemem kendi aklı yok mu diyor. Bak kardeşi kuzen de değil. Kuzeni peşinde koşması da tuhaf bu nedenle. Kardeşi daha bize gelip gitmez öyle rahatsızlık vermez. Hani buna rağmen bana ne diyor.

Eşimin bir kardeşi ev kedisi gibi evde 30 küsur yaşında iş güç de aramıyor. Eşim uyarmıyor bile bana ne diyor. İleride de sıkışırsa kendi bilir ben sürekli söyleyemem kendi aklı yok mu diyor. Bak kardeşi kuzen de değil. Kuzeni peşinde koşması da tuhaf bu nedenle. Kardeşi daha bize gelip gitmez öyle rahatsızlık vermez. Hani buna rağmen bana ne diyor.
Olması gereken bu zaten.

Çünkü herkes kendi hayatının sorumluluğunu almalı. İşte eşime anlatamıyorum. Daha önce abisigil de çok yardım ettiler, yol gösterdiler. Baktılar olmuyor onlar da elini ayağını çektiler. Darısı en kısa zamanda eşime.

Back
X