- 10 Ocak 2009
- 573
- 543
- 103
- Konu Sahibi oglumbenimherseyim
-
boyle bir ablayi bulmak istemezdiniz emin olun nisanimda onun ostedigi kisilerin cagirmasini istemedigim icin bana insallah gorumcelerinden cekersin diyen bir abla bu esimle mobilya begrnmeye tek basimiza ciktigimiz icin evde kavga cikarip yaz gunu saat 7de gec oldu bahanesiyle telefon taciziyle mobilya bakmayi yarida kesip beni eve getirtmis, nisan fotografinda basimi esimin omuzuna yasladim diye bana kendini cok ucuz etmissin demis bir abla bu ve daha fazlasi var inansizin tavrınızı hiç beğenmedim ya kız sizin en özel gününüzde yanınızda olmuş.emin olun siz 10 tane eş bulursunuz ama size böyle sahip çıkan,ailenize sahip çıkan bir ablayı zor bulursunuz.
ben aylik veremiyorum belko ama esimin buldugu burslar sayesinde kardesim aylik neredeyse asgari ucret kadar para yollayabiliyor artik. bende karismamayi dusunuyorum ilerde odeyemezlersede artik para yanacak yapacak bisey yokBen ablani cok mudahaleci gordum.
Hep bi basrol olma istegi var.
Annene para veriyor diye o mu degerli simdi, elinde olsa sen de verirsin. Bu cumleyle seni vurmasi cok itici. Ne annene ne ablana bu konularda fikir verme sen de bosver.
hayir 50 yasinda ve hic sigortasi yok tarim bagkurla emekli olacakmis 10 yil prim yatiripAnnenizin geçmişte sigorta başlangıcı var mıydı ? Aylık 300 tl sgk ya mı yatırılıyor ?
hayir 50 yasinda ve hic sigortasi yok tarim bagkurla emekli olacakmis 10 yil prim yatirip
cunku annemide doldurusa getiriyordu ve yapmayinca annemle aram bozuluyodu bende zaten evlenip gidicem diye ses cikarmamaya calisiyordumSiz neden onun istediği yere kıyafet bakmaya gidiyorsunuz?
Siz neden mobilya bakmayı yarıda kesiyorsunuz?
Vereceğiniz cevaplar çok basitti: Ben şu mağazadan bakmak istiyorum kıyafetimi
VE
Ben işimi bitirmedim, daha mobilya bakacağım.
Siz neden iplerinizi bu kadar verdiniz ki ona?
evet o kisminda bende karsisizim cok yani bi sekilde odenip bitermi diye bittikten sonra illaki cok iyi olur farkindayimİyi de 60 yaşında ilaç gibi gelecek o maaş ona da size de. Sağlık kısmı da cabası.
Ayda 300 TL bulunur diye düşünüyorum, kardeşiniz ileride işe girer.
hayir 50 yasinda ve hic sigortasi yok tarim bagkurla emekli olacakmis 10 yil prim yatirip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?