Ablamın 40 deger mi lütfen yardım edin

Gunesgl

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
82
57
8
30
3 senelik evliyim hamilelik için bir çok yol denedik ama olmadı az önce komsularımla otururken 40 degmesinden bahsettiler yeni dogum uapms biriyle yeni evli biri bir arayaa gelirse 40 deger dediler bende de şöyle bişey oldu bn evdendigm gece ablam dogum yaptı evlendkten bir kaç gün sonra ablamı görmeye gittim bu esnada igne vermemiz lazımmıs birbirimize öyle dediler bizde böyle bişey oldugunu bilmiyorduk sizce böyle olabilir mi

Hamile kadın ya da çocuklu kadın 40 li birine giderse bişey oluyordu.bizde öyle derlermis

Maalesef artik cok gec kaldiniz. O zaman verecektiniz igneyi. Gecmis olsun!!!

Ilk kez duydum .Benim bildigim ayni zamanlarda dogum yapan kadinlar icin soylenir .Birbirlerine kirk gun gidip gelmezlermis kirklari karismasin diye.Ben boyle seylere inanmam.

Hayatimda duydugum en sacma sey.
Allah var ' arkadaslar biraz kadere iman. Biraz tevekkul.

Doğum yapali 1 hafta filan olmuştu. Karşı dairemdeki komşum benden 7 gün önce doğurmuş, biraz da evde sıkılmışti. Bir akşam esiyle çıkıp geldiler yanıma.Annem tutturdu olmaz olamaz yan yana gelemezsiniz ,gitsinler. Napiyim gelmişler diyorum,nerdeyse gidip kovucakti. Kirklarimiz karisirmis ..Eeee karışsa ne olur diyorum,İyi değilden başka cevap yok

Yok artık, hiç duymadım böyle bir şey.. Düşününce ben de ablam doğum yaptığında yeni evliydim 40ı çıkana kadar kaç defa aynı ortamda bulunduk. Bir şeycik de olmadı.

Verecek olan Allah,çocuğu nasip edecek olan sonsuz kudret sahibi yaratan,bunlara kırk değdi diyerek mi,nasip etmeyecek cocugu,inanamiyorum bunlara inanmış olup konu actiginiza inanamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…