Maalesef artik cok gec kaldiniz. O zaman verecektiniz igneyi. Gecmis olsun!!!3 senelik evliyim hamilelik için bir çok yol denedik ama olmadı az önce komsularımla otururken 40 degmesinden bahsettiler yeni dogum uapms biriyle yeni evli biri bir arayaa gelirse 40 deger dediler bende de şöyle bişey oldu bn evdendigm gece ablam dogum yaptı evlendkten bir kaç gün sonra ablamı görmeye gittim bu esnada igne vermemiz lazımmıs birbirimize öyle dediler bizde böyle bişey oldugunu bilmiyorduk sizce böyle olabilir mi
Ilk kez duydum .Benim bildigim ayni zamanlarda dogum yapan kadinlar icin soylenir .Birbirlerine kirk gun gidip gelmezlermis kirklari karismasin diye.Ben boyle seylere inanmam.3 senelik evliyim hamilelik için bir çok yol denedik ama olmadı az önce komsularımla otururken 40 degmesinden bahsettiler yeni dogum uapms biriyle yeni evli biri bir arayaa gelirse 40 deger dediler bende de şöyle bişey oldu bn evdendigm gece ablam dogum yaptı evlendkten bir kaç gün sonra ablamı görmeye gittim bu esnada igne vermemiz lazımmıs birbirimize öyle dediler bizde böyle bişey oldugunu bilmiyorduk sizce böyle olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?