Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyor musun benim de aklıma hep bu geliyor. Yok 40 değmesi, yok al basması.. Ve daha uydurulmuş onlarca şey.. Yabancıların haberi bilem yok, onlara ne al basıyor ne 40 değiyor.Yanlız yabancılara da hiç birşey olmuyor ha ne kırk bilirler ne 50![]()
Arkadaşım saçma sapan şeyler bunlar.3 senelik evliyim hamilelik için bir çok yol denedik ama olmadı az önce komsularımla otururken 40 degmesinden bahsettiler yeni dogum uapms biriyle yeni evli biri bir arayaa gelirse 40 deger dediler bende de şöyle bişey oldu bn evdendigm gece ablam dogum yaptı evlendkten bir kaç gün sonra ablamı görmeye gittim bu esnada igne vermemiz lazımmıs birbirimize öyle dediler bizde böyle bişey oldugunu bilmiyorduk sizce böyle olabilir mi
He ya onlara hiç birşey olduğu yok bizBiliyor musun benim de aklıma hep bu geliyor. Yok 40 değmesi, yok al basması.. Ve daha uydurulmuş onlarca şey.. Yabancıların haberi bilem yok, onlara ne al basıyor ne 40 değiyor.
Ne demek oldugunu bile anlamadim![]()