Ablamın 40 deger mi lütfen yardım edin

Aynı binada aynı gün doğum ,düğün,cenaze bile oluyor ve ne 40 basıyor ne 50 böyle hurafelere inanmayın .inanırsanız ruhsa olarak etkilenirsiniZ ve bu etkiler sonucu çocuğunuz olmayabilir.

Yok artik daha neler Allah aşkına artik böyle şeylere inanıp ya ruh sağlığınızı bozmayın. 3 sene çocuk için uzun bir zaman değil Allah size ve isteyen sorumluluğunu alabilecek herkese hayırlı evlat nasip etsin.

3 senelik evliyim hamilelik için bir çok yol denedik ama olmadı az önce komsularımla otururken 40 degmesinden bahsettiler yeni dogum uapms biriyle yeni evli biri bir arayaa gelirse 40 deger dediler bende de şöyle bişey oldu bn evdendigm gece ablam dogum yaptı evlendkten bir kaç gün sonra ablamı görmeye gittim bu esnada igne vermemiz lazımmıs birbirimize öyle dediler bizde böyle bişey oldugunu bilmiyorduk sizce böyle olabilir mi
Arkadaşım saçma sapan şeyler bunlar.
Bence bunlarla kafa yoracağına eşin sperm testi sende hormon testi yaptırıp + rahim filmi çektirip. Doktorlarla bu yolda ilerle.

Hadi eskiden anneanne babaannelerimiz pek bilmiyordu ama bu zamanda hala inanan var bunlara hayret.
Buram buram batıl kokuyorum diyor yine de anlaşılmıyor.

Alllllooooooo 2018e girdik!!!!
Her türlü teknolojiyi kullaniyorsunuz ama kafa evrim yapamamis offffffff offffff

resmen cahil uydurmsı

Tövbe yarabbim güleyim mi aglayayim mi şaşırdım :D
Ablacığım yıl olmuş 2018 yaa bırakın şunları

Back
X