Ablamın ailem tarafından hep haklı görülmesi

E siz de davet etmeyin ablanizi

Ee dur daha ramazan bitmeden laf ediyorsun belki Alacak ablacım ben gelirim sabahtan temizlik yemek yardım ederim sen cocuklusun deseydin anne olda gör ben bir yeri yapıyorum çocuğum bir yeri bozuyor beb ütü yaparken dolabı aşağı indirdi gece dörtte uyandı öyle kolay mı çocuk

Kardeş gemisi de mi yürümüyor?

Ben olsam küçük olarak öncelikle ben çağırırdim. Bunlar basit konular gözünüzde çok büyütmeyin.

Çok hesap kitap yapıyorsunuz.Ablan heves ediyor belki eşi izin vermiyor.Diyemiyor buyrun gelin diye.İftar davetini karşılıksiz yapın.

O zaman annemgil laf ediyor yo eltimin çocukları durduğu yerde durmazlar ama kadın yapıyor he şeyde
Herkes bir mi? Bazısı çocuksuzken bile misafir ağırlayamıyor bazısı da çoluk çocuk kımıl kımılken ne sofralar diziyor. Kıyas yapmanız saçma. Madem davet edemiyor birilerini siz davet edin. Dünür tanışması gibi o ne öyle sıra beklemeler. Ya da çözümü buldum, dışarıda iftar yapın.

Valla oda beni şikayet ediyor h

E haklı çıkmak için bı günde ben etmişim bişey olmaz
Çocuk gelinlere hayır.

Eh be kardeş siz de ne meraklısınız karı-koca iftara çağrılmaya? Kocanız kendi hazırlasın bir iftar sofrası da bacanağıyla orda sosyalleşsin görelim.
Çocuklu insanın bugünüyle yarını birbirine uymaz, bugün hasta olur,yarın huysuz olur. Annenizi haklı buluyorum.
Ayrıca kimse kimseyi çağırmak zorunda da değil. Herkes evinde yesin yemeğini.

O sizi cagirmadigi muddetce siz onu cagirmayin orunda degilsiniz abla olarak o sizi agirlasin herkesin cocugu var cok zor degil kardesini iftara cagirmak

Ben olsam sizi kesinlikle sizi iftara falan çağırmam.

2 yıldır kardeşim ve eşini iftara davet edeceğimi söylüyorum ama bir türlü davet edemiyorum nasip olmuyor
E şimdi konu mu açması lazım ne yapayım yetiştiremiyorum 2 çocuk dukkan vardı bu sene dukkan yok ama bahçe işi falan var ne yapabilirim

valla benim bir işim yok çocuğum da yok ama kimseyi iftara çağırmıyorum açıkçası, geçen hafta eşimin ailesiyle dışarıda yemek yedik, dün de benim ailemle. maksat beraber olmak böyle günlerde. kimseden de iftar daveti beklemiyorum.. boş beklentilere giriyorsunuz bence. bırakın ağırlamak istemeyen de ağırlamasın, böyle günleri bile kavga haline getiriyorsunuz

Ablanizin cocuklari varmis üstelik hastalanmislar. Yani o cocuklar sizin yiyenleriniz oluyor. Benim kardesimin cocuklari hastalaninca ben yemek yapip götürüyorum kiz cocuklariyla ilgilensin diye, siz israrla nolucak eltilerimin 3 cocugu var hasta oluncada yapiyorlar demissiniz. Vallahi benimde 3 evladim var hasta olsalar misafir cagirmis olsamda iptal ederim. Bu misafir kardesim bile olsa. Evlatlarimi hastayken rezil edemem ev isini yapim yok yemek yetistirim diye. O yapanlarinda cocuklari ya tv önpnde yada tabletle duruyorlardir. Ablaniz en güzelini yapmis siz ne kadar kardesi olsanizda evlat kardesten üstündür. Heleki böyle sizin gibi ablasini eltileriyle kiyaslayan kardes görmedim cok ayip. Hem siz esinizle ablanizi mi cekistiriyorsunuz anlamadim. Annenize sikayet etmeler falan cok ayip. Cocugu hasta bile olmazsa sonucta cocuklari var belki yetistiremivek diye korktu iptal etti, belki maddi durumu yetmiyor. Böyle dedikodusunu yapicaginiza siz cagirin nolucak, birde bir tencere yemek yapin yollayin cocuklari hastaysa ablanizin yükünü hafifletin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…