- 24 Eylül 2013
- 9.834
- 32.200
- 748
İlla dışarda biriyle yemek yiyecekseniz restorant bulun. Aşırı itici geldiniz bana. Davette davet, o işçimen bu değil bilmem ne. Of ne bu ya?Aile de hep ablalarmi haklı görülür anlamıyorum küçükler hep haksız duruma mi duser onuda anlamıyorum
Şimdi meseleyi anlatıyım konu iftar ve davet şimdi ablam dediki ben dedi sizi iftara cagiracagim çünkü hiç cagirmaz ne annemgili ne bizi ben çağırırım annem çağırır annemde bu sene çağırdı ilk ama eşimin ailesi çok dikkat eder böyle konulara kim davet ettiyse davet ederler veya ilk kendileri davet ederlerd yani bu durumda yorucu olsa bile benim hoşuma gider ablama şaka yapiyom laf atıyım dedim gülerek abla iftara cagiracaktin ne oldu ne zaman cagiracan senin yemekleri ben ne zaman yiyecem dedim mesajları okuduğu halde adam hesabına almayıp cevap vermedi sonra işte annemgili aradım dedim böyle böyle annem hemen bir şey bulup işte çocuk hastalandı nasıl davet etsin yarın senin cocugunda olsunda sen bı bahane bulursan görüşürüz dedi bende dedim ki anne herkesin çocuğu hastalanıyor aşırı hasta olsa zaten ben bunu kullanmam dedim çünkü eltilerime bakıyorum o kadar isciman insanlarki anlatamam 2 sinde 3 çocuğu var banamisin demiyorlar ablam hep çocukları bahane ediyor sonra ihale bana kaldı bana diyorki ben bir anneyim sizi cagirmak zorundayım e o zaman gecen sene zorunlu değilde bu senemi zorunlu oldu anlamıyorum öyle bişey yok bende onun evladiysam çağırmak zorundayım ablamın ben bekarken bile cagirdigini görmedim ama cagrilmayi bekliyor onu biliyorum bana misafirler olunca sen bizi sonraki haftaya çağır dedi ama cagilmaya gelince yok eşimde sürekli ablangil iftara çağırdılar mi cagiracaklarmi bunu soruyor çünkü ablamın eşiyle kaynaşmak bir bacanak olmak istiyor ama olmuyor kendisi sıcakkanlilik olunca karsidakide soğuk kanlilik var ters düştüler yani ben haksizmiyim bilmiyorum ya