• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablamın bana değer vermediğini hissediyorum

yanlış demeyelim de sert olmuş diyelim.. sonuçta kardeşsiniz ve ablanın nazının sana geçmesi çok doğal...başkalarını bekletemez ama sen kardeşisin seni bekletmesi herhangi yanlış b,r durum doğurmaz onu yanlış anlamazsın yanlış düşünmezsin diye düşünmüştür :D keşke benim de ablam olsaa daa hep peşinden gitsem..bencee büyütmememelisin :) ;)

yanlış demeyelim de sert olmuş diyelim.. sonuçta kardeşsiniz ve ablanın nazının sana geçmesi çok doğal...başkalarını bekletemez ama sen kardeşisin seni bekletmesi herhangi yanlış b,r durum doğurmaz onu yanlış anlamazsın yanlış düşünmezsin diye düşünmüştür :D keşke benim de ablam olsaa daa hep peşinden gitsem..bencee büyütmememelisin :) ;)

şöyle söyliyim; benn işten erken çkmştım .. ve sen de erken çıkarsan işten yanımaa ugra burdan gidelim dedim ve ablam gelmiş amaa bana haber vermedi ve ben onu hala bekliyorum neyse sonra arkadaşı bni gördü yanına çağırdıı ablan burda diye dedim hiç te haber vermiyo dedim neyse arkadşıyla birşey knouşucaklarmışş bekledim ...sonra aşağıya indikk beraber tekrar yukarı çıktıkk ben yine beklemedeyimm ve artı yorgunumm bu ablamın ilkkez yaptıgı bişiy değill ..onlar önden gidiyo bnn arkadan gidiyorum sonra tekrar muhabbet ediyoo bnde sıkıldmm konuştukları şeye ortak bile olamıyorum ..

ablanızla yaş farkınız sanırım az..

benim ablamla aramda 2 yaş var..
normalde ikimizde kendi arkadaşlarımızın yanında sevilen tipleriz ama
iki bacı bir araya geldiğimizde illaki tartışma yaşıyoruz...

evet onunla hiç anlaşamıyorum ,hatta yaşım küçükken beni sevmediğine yemin edebilirdim:)

ama şuanda biliyorumki (hala kavga etsekte )benim için gözünü kırpmadan kendini ateşe atar..
aynı şekilde bende seve seve canımı veririm..bitanemmm o benimmmmm:)
iyiki varsın cadı ablammmm pardon canımmm ablammm:69:

benımde kardesımle aramda 2 yas var.kardes gıbı degıl arkadas gıbı buyuduk ama yaş ilerledıkce dusunceler degısıyor o burnuna dık bende oyleyım.bence kızma ablana senın yokmu kendıne gore cevren sende onlarla gez onlarla konus.1 aydır konusmuyoruz kardesımle saçma sapan bır kavga yuzunden ama bılırımkı bana bişey olsa ilk kosanda kardesım olur.kızma ablana

kardes demek abı abla demek benım ıcın cok sey ıfade edder kımse abılerıme tek toz konduramaz yanımda ve ben erkek evlat gibi buyudum onların arkasında sımdı 3 kardes aynı ısı yapıyoruz sırketımız var ufacık birşey ama sunu cok ıyı bılıyorum tartısırız en buyuk abım bizi fırcalar ortanca abım benı fırcalar ben ortanca abımı buyuge sikayet ederim bu böyle döner :d ama gök gürültülü bir yagmur yagsın abımler hep arabayla dısrada oldugu ıcın servıse cıktıgı için ilk duam ALLAHIM SEN EŞİMİ VE ABİMLERİ KAZADAN BELADAN KORU YARABBIM DEMEK olur neden biliyormusunuz et tırnakdan ayrılamaz... kocamı bosarım kafama eserse ama bı ımzada kardes bosanmıyor atılmıyor bastan atmakda nasip olmasın ıyı gecınmeye bakın derım cunku dısardan fayda yok ınsana kol dısına bukulurmu ?? bükülmez içe bükülür..

aynı evin içinde küs kalmak pekte mümkün olmuyorr :):) teşekkür ediyorum hepinize

benimde kardeşimle aramda 2 yaş var tabikide anlaşmazlıklar çıkabiliyor tartışmalar hatta kavgalar oluyor ama küslük yok bize göre bişey değil onu bu zamana kadar hiç başaramadık inşallah bundan sonrada başaramayız :)
bende kardeşimin bi huyuna deli oluyorum hani birine bişey anlatırken insan kendine bakılsın ister dimi yani dinlendiğinden emin olur en azında yok bu benim kardeşimde yok sanki duvara anlatıyomuşsun gibi hiç ilgilenmez başka şeylerle uğraşarak dinler insanı çok sinir olurum o zmn bunun için çok kavga ettik ama o dinlemiyo gibi duran insan geri size anlattıklarınızı noktasına virgülüne kadar anlatabilme kapesitesine sahip ama olsun genede sinir bozucu birşey benim için :))

Back
X