- 12 Temmuz 2006
- 57.503
- 219.660
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi beautygirl16
Derdinizi anlatıyorsunuz iyi hoş ama lütfen küfür, argo vb kelimeleri alenen yazmayınız, yasaktır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir kaç gün önce benim derdim baya bi popüler olmustu , ablalar daha unutmamistir beni eminim.
Simdi size ablamla yasadiklarimi anlatmak istiyorum, isteyen okusun.
Bildiginiz gibi bilmeyenlerde vardir tabi , ben birinden hoslaniyorum ve tam bir sene önce fake bir facebook profil açmistim onunla konusabilmek için. Tam nezamandi hatirlamiyorum ama Nisan'da açmistim galiba. Benden tam 2,5 yas büyük bir ablam var ve ona asla ve asla bir derdimi anlatamiyorum(kendim 16 yasindayim) çünkü hemen annemgile anlatir , beni tehdit eder diye korkuyorum. Ben komsumdan hoslandigimida kesinlikle soylememistim. Yaklasik bir ay sonra okula karne sonuçlarimi almaya gittigimde benim fake facebook hesabim açik kalmis ve ablam çok merakli oldugu için herseyi okumus. Ben okuldan eve geldigimde bana el hareketleri yapiyordu, fisildiyordu sen az degilsin falan filan diye. Ben o an anlamistim tabletimi kurcaladagini. Annem gittiginde yukari çikmistim yanimda en iyi arkadasimda vardi sonra ablam geldi, herseyi okudum falan dedi hoslaniyon demek ondan dedi. Senden hiç beklemezdim dedi , ya ne varki hoslanmaktan yanimda arkadasimla konusmamizi okumus onada soyledi seninde sevdigin varmis falanda filan. Sonra kendi ötmeye basladi bende iste birinden hoslaniyom hemde taa kuçuklugumden beri dedi arkadasima. Ben o an çok korktum dedim annemgile demiyecen degilmi facebook hesabimin oldugunu birinden hoslandigimi oda yemin etti ben valla demem çok kisilerin sirlarini sakliyom dedi.
Ondan 1 hafta sonra ablamla kavga ettik hemen gitti anneme soyledi benim facebook hesabimin oldugunu , anne kimle konusuyo biliyonmu soyleyimmi dedi , ben o anda aglamaya basladim , çok korktum ama soylemedi annem kesinlikle anlamisti hoslandigim biriyle konustugumu ama bisey demedi.
Tam bir sene hergün ama hergün beni tehdit etti. Insan bukadarmi olur yeminler etmisti. Hergün aglamistim bi insan bunu dusmanina bile yapmaz diye dusunuyom. Benim kotulugumu istediginden emindim , annem gilin yaninda beni kotu gostertmek istiyor. Ben yuksek okuyorum oda meslek okudugu içinmi boyle yapiyor bilmiyorum. Bana okulda ne yapiyorsun dediklerinde ben Latinceyle matematik dedigimde herkesin agzi açilirdi. Ablam bana sen kendini bise olcaginimi zannediyorsun senden bise olmaz diyo. Bu oglan sana bakicaginimi zannediyorsun sana asla bakmaz demisti. Ben slow dinledigimde nebiçin sarki dinliyorsun onumu dusunuyorsun derdi. Arkadisimla mesajlarimi okur herzaman suan kilit koydum. Komsumuza gittigimizde gozumun içine bakar nasi bakiyorum diye orda asla rahat olamam. En kötüsüde annemin yaninda her hafta der sen bunun ne yaptigini biliyonmu der beni hergün tehdit eder annemgile soylerim bak . Artik biktim resmen bilmiyorum gerçekten bukadarmi kötüyüm?Ben ona hiçbisey yapmadim o niye boyle yapiyor bilmiyorum o beni tehdit ettiginde ben onu asla etmedim. O hoslaniyorsa onun özel hayati asla karismam ama o niye bana boyle yapiyor , anlamiyorum...
Ben bunu yazasaya deli etti beni kendisi yukarda yatiyor , ben klavyeyle çok ses yapiyormusumda.
ayyy aynı abladan bendede bırtane var cnm sadece sen çekmiyorsun emın ol..ustelık benım ablam ufakta deıl yaşı 34..heleki bir açığımı yakalamayıversın her kavgada yuzume vurur..sen şöylesın bölesın ..aynen bahsettgn o kufurlerden....keşke bunlarla kalsa tam bır dengesız .hayatında kımseyle çıkmamıştır aşık olmamıştır..yada karşılıksız aşık olmuştur....yuzu hep asıktır..inanılmaz olumsuz biri..benı hep eleştirir arkadaşlarımın yanında rezıl eder .fiziksel olarak dalga geçer..hatta geçen gün 2.derece bacaklarım fena yandı.hatta konu bile açmıştım burda...bana direk söledıgı şey allah senı vurmuş ..yanı.anlatsam sabah olur..hergün birbirimizi yiyoruz..ne olacak bilmiyorum .bazan iyi bırı çıksında evlenıp kurtulayım bu evden dıyorum![]()
21yasindayim 17yasinda kız kardesim var kurban olurum canimi veririm biz kardestende öte iki sevgili gibiyiz ...abla allah korusun aileme bisey olursa ben seninle yasarim diyo... Bu arada evliyim...rabbim sana sabir versin canim cok cok üzülüyorum böyle kardes ilişkilerine![]()
Sen annene kim oldugunu soylemeden anlat. Cunku annen kim oldugunu bilirse artik o komsularla raahat olamaz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bence cok yanlis düsünüyorsun. Asil kendin acik acik söylersen sana daha fazla güveni olur, kizim benden bisey saklamiyor diye.Bir sene çektim bile, anneme diyemem bana guveni kalmaz. Ondan çok korkuyorum...