Ablamın derdi neden ailecek böyleyiz.

Pembe PanjurluEv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
697
241
103
31
Biz neden ailecek mutsusuz. Ablamında eşi çok yoğun çalışıyor . Eniştem birşey deyince kendime bile zaman ayıramıyorum sana nasıl ayırayım diyormuş. Ablam da kahvaltı ve aksam yemeği yiyemediğim adamla neden devam edeyim kafasında aslında eşi sadece çalışıyor. Böyle olan var mı ne tavsiyeniz var.

Bu en basta evlenmemek icin bence buyuk bir neden. Ben 8-5 iken esimin calisma saatleri esnek ve degiskense tatil gunlerimiz uyusmuyorsa en basta yapmam o evliligi mesela. Ablaniz bile bile mi evlendi?
Biliyordu ama seviyorum diyordu valla bilmiyorum biz ailecek malız herhaldd

Biz karı-koca yıllardır öyle yaşıyoruz,alıştık artık. Tatillerde özgür olabilmek için,daha iyi bir gelecek için ve en önemlisi çocuğumuzun geleceği için şu anda böyle olmaya mecburuz. Ben mesai saatli çalışıyorum,eşim esnaf gün geliyor 16 saat çalışıyor.

Ablanız da çalışsın,oyalansın. Çok çalışan eşi var diye mutsuz olunmaz ki. Kendisi çalışmıyorsa ilgi isteyip ha babam bekliyordur,öyle hayat geçmez. En iyisi kendisi de çalışsın. Belki adamın yükü hafifler.

Enisteniz ne is yapiyor pazar bile çalışıyorsa esnafmi gidilecek bir isyeri varsa eslik edebilir

Biz neden ailecek mutsusuz. Ablamında eşi çok yoğun çalışıyor . Eniştem birşey deyince kendime bile zaman ayıramıyorum sana nasıl ayırayım diyormuş. Ablam da kahvaltı ve aksam yemeği yiyemediğim adamla neden devam edeyim kafasında aslında eşi sadece çalışıyor. Böyle olan var mı ne tavsiyeniz var.
Ablan kafasında evliliği bitirmiş, "devam et düzelir" demeyin, hatta çocuk yoksa "bir bebek olursa düzelir" hiç demeyin. Hiç karışmayın, inceldiği yerden kopsun.

kahvaltı yapan eş arıyorsa işsiz birini bulsun?
eşim gündüz evde ben akşam evdeyim neredeyse hiç birlikte kahvaltı yapamıyoruz. gece tek yatıyorum o zaman diyeyim ki gece birlikte yatamadıktan sonra ne yapayım böyle evliliği.. hiç öyle düşüncelere girmese biraz kendine alan yaratsa meşgale bulsa daha iyi.

Çalışan çiftler hep böyle bence. Biz de hafta içi eşimle akşam uyuyana kadar 2 saat falan görüşüyoruz. Bir tek haftasonumuz var. O da şimdi adli tatil diye. Eylülden itibaren sadece pazarımız olacak yine..
Ben yadırgamıyorum hayat şartları mecburen çalışıyoruz. Ya da ben alıştım bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Dönem dönem hepimizin böyle yoğunlaştı günler zamanlar oluyor. Eşim son 1 senedir ciddi yoğun çalışıyor. Şöyle ki aynı iş yerinde mesaili çalışıyoruz eve geliyoruz çoğu zaman yemek bile yemeden o diğer işine gidiyor ben de kızımızla ilgilenip diğer sorumluluklarımızı üstleniyorum. Çünkü hayallerimiz var.

Biliyordu ama seviyorum diyordu valla bilmiyorum biz ailecek malız herhaldd
Allah seni napmasın kahkaha attım hahshshs bendr bu cümleyi çok kullanıyorumda. Bizde ailece malız ama bizimki şöyle bzi ailece insnalara sonsuz fedakarlık yapıyoruz sonra kazığı yiyoruz zorumuza gidiyo ama sonra kazık yediğimiz insanalra bi daha fedakarlık yapıyoruz çünkü biz ailece malız ahhshsjsjs

İş konusuna gelince drnklik gerçekten önemli yaa çünkü insan ötekini anlamıyor diğer türlğ. Mesela ben vardiyalı çalışıyorum eski görüştüğüm çocukta vardiyalıydı birbirimizi anlardık. Ama sonra görüştüğüm biri vatdı 8 16 çalışıyodu hatta daha esnek 10-15 felan çalışıyodu. Beni anlayamıyofu mesela nönetten çıkınca 2 ye 3 e kadar uyumamı notmal karşılamıyodu mesela. Bende onun 10 a kadar yatıp sonra işe gitmesini brnimseyememiştim. İleri boyutlı düşünğnce bir ömür böyle olsun istemezdim. O yüzden denklik önrmli ama ablan çalışıyo mu onu bilemiyorum eğer ev hanımı ise o farklı. O zman krndine bi upraşı bişe bulsun.

Allah seni napmasın kahkaha attım hahshshs bendr bu cümleyi çok kullanıyorumda. Bizde ailece malız ama bizimki şöyle bzi ailece insnalara sonsuz fedakarlık yapıyoruz sonra kazığı yiyoruz zorumuza gidiyo ama sonra kazık yediğimiz insanalra bi daha fedakarlık yapıyoruz çünkü biz ailece malız ahhshsjsjs

İş konusuna gelince drnklik gerçekten önemli yaa çünkü insan ötekini anlamıyor diğer türlğ. Mesela ben vardiyalı çalışıyorum eski görüştüğüm çocukta vardiyalıydı birbirimizi anlardık. Ama sonra görüştüğüm biri vatdı 8 16 çalışıyodu hatta daha esnek 10-15 felan çalışıyodu. Beni anlayamıyofu mesela nönetten çıkınca 2 ye 3 e kadar uyumamı notmal karşılamıyodu mesela. Bende onun 10 a kadar yatıp sonra işe gitmesini brnimseyememiştim. İleri boyutlı düşünğnce bir ömür böyle olsun istemezdim. O yüzden denklik önrmli ama ablan çalışıyo mu onu bilemiyorum eğer ev hanımı ise o farklı. O zman krndine bi upraşı bişe bulsun.
Senin o ilişkin gibi işte

Back
X