Ablamin derdi...

Ben fesat bir insanım herhalde.
Durmuş durmuş o borç da, evlendiği ilk ayı ‘kenarda bilezikler dururken’ mi bulmuş...
Ayrıca hiçbir avukat sizi anca bulduk vs diye cümle kurmaz.
Varlık yönetim şirketlerine geçmiştir muhtemelen borç ve o şirketler kapalı garaja gizlenen haczedilecek arabaları bile buluyor.
Ama ne hikmetse 5 sene sonra, düğün takıları varken adama rastlamışlar.
Kadından altınları koparma cabası, kandırılan masum bir taze gelin!
Pes yani!!!
Kesinlikle katiliyorum. Biz kadinlar ne saf oluyoruz yahu

Mübarek gün günah almayayım ama bana ya avukat kimliğiyle arayan şahıs yada enişte altınlara göz koymuş gibi geldi.
Belki de adam yeni evlendiği için biri araştırıp dolandırmaya falan çalışıyor olabilir.
Diğer ihtimal çok üzücü olur..
Enisteniz avukata karşı,ablanız da eşine karşı temkinli davransın.

acikcasi vermezdim bileziklerimi. onlar benim, benim hakkim. gitsin kredi ceksin, anasindan babasindan istesin. kocamin borcu durmus durmusta evlenir evlenmez benim altinlarimi mi bulmus. alismasin ilk aydan ablanin elindeki avucundakine goz dikmeye, bunun adi budur.

Bankaya olan borç ödenmedikçe asla silinmez yıllar sonra bile olsa bulup haciz yoluyla mal kaçırmaya karşı birden eşyalar haczedilebilir. Benim abim icra memuruydu tebligatlarda falan yardımcı olduğum zamanlar olmuştu nerdeyse 7 sülaleye tebligat yollandığını bilirim. Kaldı ki numara değişikliği adres değişikliği olmadığı sürece akrabasına dahi ulaşıp borcu bildirirler. Diğer bir ihtimal direk altınları bozdurmayı düşünmek yerine arayan avukatla görüşüp ne gibi ödemeler var bilgisi alabilirsiniz. Avukat icraya verdikten sonra insaf göstermiyor abim bazı ailelere icra yapmaya kıyamazken polis baskısıyla eşyaları aldırttığını da bilirim ortada bir borç varsa gerçekten ödemeden kurtulamaz ablanız

Hayirli geceler arkadaslar ablamin bir derdi var akil akildan ustun derler o yuzden yorumlariniza ihtiyaci var.1 Aylik evli. Esinin 5 sene oncesi kredi karti borcu varmis o zaman avukat yarisini ode yeter faiz kismini silelim demis 've esi odeyip kurtuldum diye uzerine dusmemis. Bugun bi avukat aramis borcun kalani o zamanda beri faiz isleyerek 16 bin oldu adresinize teblig gonderdik numaraniz degismis sizi anca bulduk acil odeme yapin demis. Hemen para bulun faiz kismini almadan 10 bine dosyayi kapatalim demis.Aksamdan beri napcaz diye dusunuyorlar. Esi insaatta calisiyor bir anda o parayi bulmaya gucleri yok. Dugunde takilan bilezikleri duruyor sizce onlari bozdurup borcu odemeli mi?basina Boyle bir olay gelen arkadaslar var mi? Okudugunuz icin hepinize tesekkur ederim. uzun oldu hakkinizi helal edin.
Enişteniz sigortalı çalışmıyor mu? 5 sene boyunca maaşa haciz konmadan borçlu adresi aranmaz. Ya arayan kişi yalan söylüyor ya enişteniz, dosya numarasını öğrenip inceleyin.

Konuyu sabahtan beri takip ediyorum. Yazılanlara şok oldum. Resmen gözümü açtınız kızlar artık insan esine bile güvenemeyecek... Ne günlere kaldık gerçekten. Buradaki öneriler tam bir hayat dersi cidden

Şöyle söyleyeyim, ablam hem bankada hem de bu bahsettiğim varlık yönetim şirketlerinde çalışan bir avukattı.
Banka borcu ya kendi tahsil ediyor ya da bu şirketlere satıyor.
Ve inanın bu iki kurum, toprak altına girseniz bulur sizi.
Ki bu şirkette çalışırken ablam haftanın 3 günü şehir dışındaydı yanında katibiyle, saklanan mal avına çıkıyor, mahalle mahalle gezip borçlu soruşturuluyordu.
Sonuçta ikametgah, tc no denilen bir şey var.
Sistemlerinden nerede çalıştığına, üzerinde bulunan mallara, telefon hatlarına, faturalara kadar görebiliyorlar.
İnandırıcı mı yani 5 sene sonra ‘anca’ bulunmak?

77 sulaleye ulasiyorlar.

Hepinize yorumlariniz icin cok tesekkur ederim firsatim olmadi anca girebildim hepsini ablamla birlikte okuduk e devletten girincede borc gozuktu malesef simdi napcaklar hic bilmiyorum

Hayirli geceler arkadaslar ablamin bir derdi var akil akildan ustun derler o yuzden yorumlariniza ihtiyaci var.1 Aylik evli. Esinin 5 sene oncesi kredi karti borcu varmis o zaman avukat yarisini ode yeter faiz kismini silelim demis 've esi odeyip kurtuldum diye uzerine dusmemis. Bugun bi avukat aramis borcun kalani o zamanda beri faiz isleyerek 16 bin oldu adresinize teblig gonderdik numaraniz degismis sizi anca bulduk acil odeme yapin demis. Hemen para bulun faiz kismini almadan 10 bine dosyayi kapatalim demis.Aksamdan beri napcaz diye dusunuyorlar. Esi insaatta calisiyor bir anda o parayi bulmaya gucleri yok. Dugunde takilan bilezikleri duruyor sizce onlari bozdurup borcu odemeli mi?basina Boyle bir olay gelen arkadaslar var mi? Okudugunuz icin hepinize tesekkur ederim. uzun oldu hakkinizi helal edin.
Borc muhtemelen varlık şirketine devrolmustur. Şirketten bir yetkili ile görüşün pazarlık yapın. Hem miktar düşer hem de taksit yaparlar

77 sulaleye ulasiyorlar.
Dogru olabilir. Çünkü kayınvalidemin de basına geldi.Biz evlenirken kredi çekti eşim o zaman ortaya cıktı. Eşim üniversitedeyken kayınvalideme kredi kartı vermişler babasının maaşını alıyor diye. Kv de eşimin adıyla ek kart cıkarmıs ama eşim kullanmamış gene kendisindeymiş.Aradan 5 6 sene geçti biz evlenicez eşim memur kredi çekmeye gittik. Annesinin adını soyleyip su kişiyle irtibata geçin su varlık şirketine borcu var dediler.Biz ne alaka dedik sizin adınıza ek kart cıkarmıs borcunu ödesin kredinizi öyle verelim dediler. 400 500 liralık borc 16 bin olmus. Kv sigortasız calısırdı ikametgahı bile yıllar once oturduğu yerde kalmıs kullandıgı hat kontorlu ve kendi üstüne değil vs. derken 5 6 sene kimse ulasamamıs.Sonra biz krediyi çektik ayrı konu.Yani bize yaptırımı yok parayı koparmak için yaptı bankacı muhtemelen. Kv de şirketle konusmus faizleri dümüşler taksit yapmışlar.Ama şirket çalıştığı yere gelip bakmıs ev adresi isteyip kontrol etmiş.Uzun oldu ama oluyor cidden.

Şimdi korktum benimde böyle bı dururum vardı yolladım kapattım diye biliyorum ama garanti bir kağıt istemedim.Ablanin yapacağı şey sonuçta kocası zorda bozdursun versin eşi tekrar yapsın benim hayırsız dediğim kocam bile yaptıysa herkes yapar😁

Şimdi korktum benimde böyle bı dururum vardı yolladım kapattım diye biliyorum ama garanti bir kağıt istemedim.Ablanin yapacağı şey sonuçta kocası zorda bozdursun versin eşi tekrar yapsın benim hayırsız dediğim kocam bile yaptıysa herkes yapar😁

Borcun yarisini ödemis zaten hepsini ödememis ki enisteniz. Ne icin kurtuldum demis anlamadim ben. Bu hangi banka anlamadim ben faizi siliyo kafasina göre. Dolandiriliyo fln olmayasınız siz. Konu biraz karışık geldi bana.

Ben fesat bir insanım herhalde.
Durmuş durmuş o borç da, evlendiği ilk ayı ‘kenarda bilezikler dururken’ mi bulmuş...
Ayrıca hiçbir avukat sizi anca bulduk vs diye cümle kurmaz.
Varlık yönetim şirketlerine geçmiştir muhtemelen borç ve o şirketler kapalı garaja gizlenen haczedilecek arabaları bile buluyor.
Ama ne hikmetse 5 sene sonra, düğün takıları varken adama rastlamışlar.
Kadından altınları koparma cabası, kandırılan masum bir taze gelin!
Pes yani!!!
Valla bana da böyle gibi geldi.

Back
X