kızlar canım çok sıkkın ablam düğünde altın bi bileklik hediye etti o gün bugün kolumdan çıkarmadım ama bu sabah farkettimki bileklik kolumda yok dünde eşimle alışveriş merkezine gittik büyük ihtimal orda gitti evide arıyorum bulamıyorum maddi manevi önemliydi benim için kimseyede söyleyemedim kendi kendime üzülüp duruyorum resmen put gibi oldum üzüntüden ne yapcam şimdi yerinede koyamam canım sıkıldı....herşey beni buluyor bunaldım acaba eşime söylesem mi şimdi kolumda görmeyince sorabilirler ne yapcam ben ya
off ya demekki olacağı varsa önüne geçilmiyorkısmetten öteye gidemezsin canım.giden gider.hem senin suçun yok ki.asıl benim başıma gelene bak:annem banyo yapmış. yapmadan da yüzüğünü ki,kocaman altın yüzük kafam kadar var.zavallım parasını güç bela biriktirip almıştı,bornozun cebine koymuuuş.çıkınca bana asar mısın dedi bornou.o sanmışki evin içinde biryere sericem.yüzüğü de unutmuş mu?ben de aldım balkondan aşağı başaşağı astım mı?ev de yokuş üstünde.eeeee...gitti gider....annem ne aradı aşağıda ne üzüldü.ağlayacaktı neredeyse.ben tabi çok fenayım.annem de senin suçun yok benim salaklığım diyor..aradı taradı yok.başımızın gözümüzün sadakası olsun.bulana da helali hoş olsun dedik.napalım.annem o okkalı yüzüğe üzülürken kısmeti eniştemden geldi.kuyumcu kendisi.anneme hürrem sultanın yüzüğünden yaptırdı hediye etti.kaybolanla kıyaslanamayakl kadar mükemmel..annem öbürünü unuttu gitti.
ay çok uzattım lafı.üzülme,maneviyatı olduğu için sıkılabilirsin ama ablana da söyle böyle böyle diye.kolunda göremeyince üzülür takmıyor diye
işin kötü tafarı eşime söylemediğim için arabayıda arayamadım eşime deil kimseye söyleyemiorum resmen dilim varmıyorBenim annemde tatildeyken altin bilekligini kayip etmisti,
Aramadigimiz yer kalmadi, o gun bindigimiz arabalar, girdigimiz evler, butun cantalar. Yok ama hic bir yerde yok.
Herkes bakiyor, kimse bulamiyor. Aylarrr sonra kuzenim arabayi ozel temizletirken buldu, dipkosesine dusmus.
Helal para ile alinan mal bir sekilde sahibine geri doner :)) Uzulme sen ins bir sekilde sana kayip ettigin sey donecektir..
ya dilim varmıyor kendim kabullenemedimki başkasına söyleyim çok kötüyümcanim gercekten zor bir durum üzüime olur bole seyler bence esine soylemelisin ozaman rahatlarsin biraz
onuda düşündüm belki başıma bişey gelicekti böyle atlattım diye teselli ediyorum kendimi ama olmuyor hatırası olmasacana geleceğine mala gelsin boşver...
size basit yada önemsiz gelebilir ama benim için öyle deil hem manevi hemde maddi olarak değerliydi şuan yenisini alıcak gücüm yok alsam bile aynısı olmayacak....ne kadar sacma,Nasil diliniz varmiyor soyluyemiyorsunuz garipsedim..Kaybolmus sonucda,neyden cekiniyorsun.Esin ne yapacak ogrenince?Oyle bir anlatiyorsun ki sanki biri ölmüste soyluyemiyon:Stuhaf..
sormadım ama şansımı deneyim belkide iyi niyetli birinin eline geçmiştir tşk ederim.....Gittiğiniz alışveriş merkezinden düşmüşşe belki bulunup güvenliğe ya da danışmaya teslim edilmiştir.
Sordunuz mu ? Sormadıysanız ihmal etmeyiniz bence.
sormadım ama şansımı deneyim belkide iyi niyetli birinin eline geçmiştir tşk ederim.....
umarım sizin gibi birinin eline geçmiştir umarım bulurum nedense halen umudum varBu şekilde bir alışveriş merkezinde bir kolye bulmuştum geçen sene..
Teslim ettim, anons ettirdiler; ama sahibi gelip aldı mı bilmiyorum.
Bu yüzden tabiiki sorun, çıkma ihtimali var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?