Ablamın görüştüğü kişi.

• Konu Sahibi Konu Sahibi ruhay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yaş farkı falan değil de koca adamın çulsuz olup ,annesinin yanında yaşaması...Senin olduğun şehre gelirinden anladığım kadariyla da realden değil netten tanışıyorlar.Belki adamın bir mesleği ,bir işi bile yok çat şehir degistirebildigine göre.Belki evli belki dolandirici....Hiç tekin gözükmüyor.Kesinlikle haklısınız.Ablanizi vazgecirmeniz pek olası değil ama üzerindeki malları çocuklarına yapmayı ikna edebilirseniz ne ala.Belki de buradaki yorumları okuyabilirsiniz.Onu tanımayan bunca kadınin bakiş acısı belki onu uyandırır.Sonucta tanımadığımız bir insanın mutluluğuna neden engel olalım.
İsviçrede mı yaşıyoruz anlamadim ki.şu an ülkede adam gibi bir işi olmadan yaşayıp ölen milyonlarca insan var.eee zaten yüksek bir maaş almıyorsan ev, araba alamazsın.milyonlarca kişinin hiçbir şeyi yok zaten ülkede.bir de 2 gezip tozmuşsa tamam işte.bu kadar fakir bir ülkede mal varlığı olmayan kişilerin bu kadar garipsenmesi de benim çok garibime gitti.ben devlet memuruyum.ev alabileceğimi düşünmüyorum.evli değilse de aile evinde yaşarız yani.o da tuhaf değil.

İsviçrede mı yaşıyoruz anlamadim ki.şu an ülkede adam gibi bir işi olmadan yaşayıp ölen milyonlarca insan var.eee zaten yüksek bir maaş almıyorsan ev, araba alamazsın.milyonlarca kişinin hiçbir şeyi yok zaten ülkede.bir de 2 gezip tozmuşsa tamam işte.bu kadar fakir bir ülkede mal varlığı olmayan kişilerin bu kadar garipsenmesi de benim çok garibime gitti.ben devlet memuruyum.ev alabileceğimi düşünmüyorum.evli değilse de aile evinde yaşarız yani.o da tuhaf değil.

Adam mali müşavir olduğunu söylüyor.Gezip tozacak olsa önce bir araba alır.Ayni evde olduğu için masrafı da daha az.Eee ne yapıyor parayı ? 20 senedir bir araba olsun alamamış.Ya kumarbaz, ya alkolik , ya çapkın.He tabi yalancı da olabilir mali müşavir degdir o da seçenekler arasında

Sanki kadın milyonerde adamda onun parasını yiyecek.
Milyoner değil ablam evet ama ülkenin şuanki ekonomsinde iki büyük şehirde iki evi var arabası var bankada birikmişi ve kendi maaşı var.Ayrıca kirada olan dükkanlar dan kısmen geliri var.Adamın da şeyinden başka bir şey i yok.Söyleyeceklerim bu kadar.

Son zamanlarda farkettiniz mi erkekler yaşça büyük evi parası olan kadın avcısına dönüştü, sosyal medyada yemliyorlar kadınları görseniz kadınların da hoşuna gidiyor en küçük bir iltifat ordan yürüyorlar şaşırıyorum hiç Müge anlı izlemiyorlar mı o kadar Sinsi ilerliyorlar ki kadınlarımız farkında değil malesef, umarım ablanız en az zararla kurtulur bu adamdan, bazıları özel foto isteyip tehdit edebiliyor kafasına bi saksı düşmesi lazım ablanızın

Mesajlarin tamamini okumadim.
Ablanız yaşını belli ediyor mu? 50 yasinda çok fit kadınlar var. 8 yas çok ama olabiliri var. Adam cocuk istemiyor olabilir.
Bir tanıdığımız 44 yaşından çocuklu , bekar bir adamla evlendi.
Adamın ailesiyle de yaşaması problem degil ama kenarda bırikmisi olmaması problem.
Evlenince mallarına ortak olmasada, yan gelip yatıp ( belki de calismiyor) sorun çıkarabilir
Şahsen eli ayağı tutan bir erkeğe bakamam

En azindan acele etme abla de.

Ablanıza maddi konularda kabul ettirebildiğiniz kadarını ettirin. Kabul etmeyecek gibi durmuyor onu anladım. Ama oturulacak ev konusunda sizi geçiştirdiğine göre orda planı farklı, az sıkıştırsanız evim varken neden kira verelim diye bir çıkışı olacak o da belli. Ablanız zannettiğiniz kadar saf da değil her şeyin farkında, size param için evlensin sorun yok bekarlık canıma tak etti diyecek hali yok. Çok endişe etmeyin bu konuyu, ters teper, sırf inadına gider olmayacak işler yapar. Siz biraz zamana yaymaya çalışın sadece, çocuklardan çekiniyomuş bu zaman kazandırır biraz. Eşinize güveniyormuş o da umut verici konuşmasın. O adam illa bi yerde gerilip gösterecek asıl yüzünü. Sabır sadece sabır.

kadının oğlu tıp bitirmiş
yani en az 23-24 yaşında, demek ki en az 25 sene önce evlenmiş

evliliği kötüymüş, muhtemelen hiç ruhu okşanıp gönlü hoş edilmedi.
ama buna rağmen boşanmamış. adamın hastalığı gibi zor bir süreçle de uğraşmış belki 3-4 sene de bu sevmediği kocanın hastalık sürecinde yoruldu, kaybetti üzüldü.

7 senedir dul

elimizde en az 25 senedir flört etmemiş
eğer eşi ilk flört ettiği adamsa (genelde öyle oluyordu o zamanlar) okumuş, mezun olmuş, hayatına gieren ilk adamla evlenmiş onunla da mutlu olmamış, boşayamamış, 2 çocuk yetiştirmiş, örnek anne, stabil düzen insanı memur bir kadın var.

bir yaşta kadınlara bişey gelmiyor. 25-30 sene boyunca geliyor onlar da şartlar elvermiyor. çocuklar küçük oluyor eş hasta oluyor...o oluyor bu oluyor. son tren yani.

konu sahibine şey sordum 7 senedir kaç tane "denk" talibi oldu ablanızın dedim hiç kimseden bahsetmedi... talipleri kapıda sırada mı? kaç kişiyle flört etti eşini kaybettiğinden beri?

zira böyle kolay flört eden bir çevresi olsa, etrafında bi sürü talipleri olan bi kadın olsa
1 senedir bu adamla sadece 1 kere görüşmüş olmazdı kaç yaşında kadın öyle ilişki mi olur derdi + kardeşine "yakalanınca" birisi var diye "itiraf" etmek zorunda kalmazdı. yani bence kadının hiç flörtü olmamış eşini kaybettiğinden beri. kadın bilmiyor bu işleri. ya da kontrolü hiç elden bırakmadı mesela büyük mezun olsun diye bir sınır bile koymuş olabilir kadınların genelde çocukların sınavı işi vs ile alakalı kota süreleri vardır.

ha belki bulunduğu şehirde birileriyle gezmesini tozmasını, flört etmesini bile normal karşılamayacaklar. illa evlenecek, ve denk birini bulup hızlıca da evlenecek yoksa da dizini kırıp oturacak diye bakılıyor olabilir kadına. ki bana geçen intiba böyle. (belki konu sahibi aşırı böyle kuralcı tutucu tipli kadın profili çizdiği için öyle hissettim belki öyle dğeildir tanımıyoruz çünkü)

ha gerçekten talipleri kapıda sırada, flörtler filan normal, bol bol flört de etti gezdi tanıdı ama kimseye ısınamadı mı?
böyle rahat bir ortamda, kadına karışan görüşen yok (şüpheli) ama kadın illa gidip bu adama mı kapıldı?

kapıldıysa yazık...o zaman hakketen psikiyatrik bir durum olabilir, saplantı gibi. ya da adam çok yakışıklı!

yok değilse...yani üzücü, adam güven vermiyor ama yani lütfen, pek anormal bir durum değil yani, her kadın da rahibe teresa değil...(veya teresalık da bir yere kadar diyelim)
Ya kadın ilişki konusunda 30 sene öncesinde kalmış, yeni modellerden haberi yok. Karşısında boşanmış da olsa kendisi gibi çoluk çocuk, mahalle baskısı ile uğraşmamış, rahat takılmış, avcılık yetenekleri körelmemiş bir adam var. Bence abla buraya gelse iyi olacak, bi güzel anlatırız yeni çakallıkları.

Back
X