- 24 Nisan 2020
- 515
- 102
- 103
yani bnde migrenimsi ye bazı noktalarda katılıyorum konu sahıbesi. yanı tam bılmıyorum ama ablanız kotu bı evlılık gecırmıs ve uzun zamandr da kendını cocuklarına adamış oldugunu varsayarak yorum yapıyorumBen kendimi bu kadar iyi ifade edememiştim.Daha doğrusu insan eleştiriye maruz kalınca savunma mekanizmasını iyi çalıştıramıyor belki de.Siz dışardan bir gözle tam da anlatmak istediğimi anlatmışsınız.Ablamın maddi olanakları olmasaydı böyle biri de olmazdı evet .Bu düşüncem o kadar yanlış anlaşıldı ki.Bu düşünce ablamın yüzüne bakılmayacak biri olduğu anlamına gelmiyor ki.En azından ben bunu demek istemiyorum.Ablam benim için elmas değerinde münkün mü ki ona iyi birini yakıştırmayayım.Dediğiniz gibi hayatın gerçekleri var .Sadece ablam için endişelendim ve haklıyım bu hissiyatımda.
ablanızda kendını heycanlandıran genc ve dınamık bırısını istıyor olamaz mı kendı yasının ve eksıklerının farkında olarak ustelık.
zaten gecmısınde yasayamamıs barı sımdı ıstedıgım gıbı bırısı olsun gozumude gonlumude doyursun dıyerekten aktıf bı cınsellık ıstıyor olamaz mı
oda bılıyordur aradakı farkları onun genclıgıne karsılık benımde param dıyerekten herseyı goze almıs olamaz mı bu gıbı seylerı onunda yası ıyıce gıtmeden yasamak hakkı deıl mı
haaa maddı konularda cok haklısınız en azından ev ve arabayı bncede kesınlıkle cocukların uzerıne yaptıktan sonra maaşı içinde dedıgım gıbı onun genclıgıne karsılık onunda maası gozuyle bakabılırsınız arada aşk olduguna ınanmıyorsanızz