Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annemi zaten biz senin için elimiZden geleni yaptık diyor sürekli aynı kelime ömür boyu borçluymuşum gibi boynuma zincir vurulmuş gibi . İşte senin düğün için baban kredi çekti . Borça girdik senin için ben de o üzerinize düşendi dedim biz de borca girdik eşimle ödüyoruz dedim . Ablamı defalarca engelledim uyardım ama anlamıyor annemin hatrı için engelini kaldırdım .Okurken kendim yaşamış kadar sinir oldum anlatamam size, çok karaktersiz aileniz var abla tembel açgözlünün teki, anne de alınan bir yatak odasını bile başa kalkan ablanızın çanakcısı ne ayıp bu nedir ya,
Lütfen hayır demeyi öğrenin, eşinizle yuvanıza huzursuzluk tohumu ekiyor bunlar, eşinizden hiçbirşey saklamayın olan size olur, bebeğiniz varmış yuvanızdan edecek sizi yapmayın, gerekirse eşinize anlatın o çıkışsın bizim bebeğimiz olacak ben izin vermiyorum bizde ev geçindiriyoruz, bizimde kendimizi geçindirmeye, paraya ihtiyacımız var desin.
Allah aşkına size yemin verdiriyorum kendinizi kullandırtmayın siz hayır diyemiyorsanız topu eşinize atın ufak bir cinnet anı herşeyi çözer, ablanız çok pişkin bir karaktersiz (kendim 9 senelik evliyim borç içindeyiz, bir alyansımdan başka bir çöp altınım yok bende bayanım takıp takıştırmak isterim kardeşim de öğretmen benim, ben ev hanımıyım o zaman bende diyim ki özendim kardeşim bana altın kolye al ben borçtayım) olacak iş mi Allah aşkına özenen kendisi çabalar alır, kendinizi kullandırtmayın ileride verdiğiniz paralara teşekkür edecek kimse olmayacak aksine bi kere vermeyi kesin de görün nankörlüğün dik âlâsını, size de yazık inanın yazık...
Annemi zaten biz senin için elimiZden geleni yaptık diyor sürekli aynı kelime ömür boyu borçluymuşum gibi boynuma zincir vurulmuş gibi . İşte senin düğün için baban kredi çekti . Borça girdik senin için ben de o üzerinize düşendi dedim biz de borca girdik eşimle ödüyoruz dedim . Ablamı defalarca engelledim uyardım ama anlamıyor annemin hatrı için engelini kaldırdım .
Annemi zaten biz senin için elimiZden geleni yaptık diyor sürekli aynı kelime ömür boyu borçluymuşum gibi boynuma zincir vurulmuş gibi . İşte senin düğün için baban kredi çekti . Borça girdik senin için ben de o üzerinize düşendi dedim biz de borca girdik eşimle ödüyoruz dedim . Ablamı defalarca engelledim uyardım ama anlamıyor annemin hatrı için engelini kaldırdım .
O istemedi okumak ama ben istedim çok çabaladımben de merak ettim,
sadece size mi yapildi,
siz memursunuz, ablaniz niye ilkokul mezunu?
O istemedi okumak ama ben istedim çok çabaladım
Yapmasınlar Allah aşkına bir tek onlar mı çocuk evlendiriyor,şimdi karnınızda evlat taşıyorsunuz mesela bu çocuk doğacak, yedireceksiniz, giydireceksiniz, sonra da ben ona bakayım ki büyüyünce oda beni yedirsin içirsin para versin gibi mi düşüneceksiniz misal o yüzden mi hamile kalıyoruz,Annemi zaten biz senin için elimiZden geleni yaptık diyor sürekli aynı kelime ömür boyu borçluymuşum gibi boynuma zincir vurulmuş gibi . İşte senin düğün için baban kredi çekti . Borça girdik senin için ben de o üzerinize düşendi dedim biz de borca girdik eşimle ödüyoruz dedim . Ablamı defalarca engelledim uyardım ama anlamıyor annemin hatrı için engelini kaldırdım .
Siz engelliyorsunuz..Annemi zaten biz senin için elimiZden geleni yaptık diyor sürekli aynı kelime ömür boyu borçluymuşum gibi boynuma zincir vurulmuş gibi . İşte senin düğün için baban kredi çekti . Borça girdik senin için ben de o üzerinize düşendi dedim biz de borca girdik eşimle ödüyoruz dedim . Ablamı defalarca engelledim uyardım ama anlamıyor annemin hatrı için engelini kaldırdım .
Çalışıyorum devlet memuruyum zaten bu yüzden musallat oldu sende para çok diye . Hamileliğim o kdr zor geçiyor ki parayı kazanmayı kolay sanıyorlar . Mesafeliyim arayıp sormuyorum bugüne kdr kullandırtmışım kendimi ama artık evlenince yuva kurunca önceliklerim değiştiGeçim zor evet ama,
Yatırım yapılmış bunun için de sıkışıyorlar.
Anneniz tam olarak böyle söylüyorsa üzücü olmuş.
Sizde hamilesiniz sonuçta.
Çalışmıyorsunuz sanırım..
Eşiniz sen mecbur olabilirsin ama ben değilim. Çok istiyorsan git ananın evinde çalış ver. Dese.
Yani olabilir en kötü örneği verdim ama anneniz bunu düşünebilir.
Olmadı annenize eşimden artık utanıyorum,surat asıyor ve evliliğim etkilenmeye başladı. Diyin.
Yani belki anlar.
Valla hiç vicdan yapmayın komşum ilk okul bile okumamış ev hanımı idi şimdi aşçılık yapıyor evine destek olmak için organize sanayinde yanında arkadaşı temizlik çay işlerine bakıyor oda aynı geçibecek gücü yoksa millete yük olup vicdan azabı çektirmek yerine çalışsın her koyun kendi bacağından asılır böyle çalışanlar insan değil mi sizde maaşınızı bir yere bagladiginizi söyleyin eve arabaya kredi çektik oraya kesiliyor deyin bundan sonraAnnem sen de geçtin parasız dönemlerden diyor ablanı anla diyor ben de evet geçtim ama şu an evliyim masrafım var bebek olcak diyorum Ablam işe girsin diyorum ilkokul mezunu kimse almaz işe diyor çocuklara kim bakacak diyor ablamı hem acındırıyorlar bana vicdan yaptırıyorlar
Size mi güvenmiş de evlenmiş. Madem yetiştiremiyor o zaman gitsin calıssın, anneniz de cocuğuna baksın.Mrb benim ablam evli ikinci evliliği 2 çocuğu var bir de eşinin ilk eşinden var . Toplam 3 çocuk her neyse anlamlar ev aldı .kredi ile . Ablam ev hanımı eşi memur . Sürekli borç içindeler eşi sürekli maaş olarak ekside 3 çocukla malum Ablam sürekli pars istiyor bana elimden geldiğince yardımcı oluyorum ama sürekli istek ben de evliyim bebeğin olacak maddi bi hazırlık içindeyiz . İzah ediyorum anlamıyor annem biz seni okuttuk bize borçlusun ablana para gönder diyor. Eşimden gizli böyle bişi yapacağım eşime anlatsam yanlış düşünür . Ama Ablam kırıldı bana para göndermediiğim için gönderdiğimde devamı geliyor çocuğuna kitap istiyor kendine bişi ya da ne yapacağımı şaşırdım
sizi okuttu diye ömür boyu maddi anlamda ailenimi bakacaksin?! cok sacma vermeMrb benim ablam evli ikinci evliliği 2 çocuğu var bir de eşinin ilk eşinden var . Toplam 3 çocuk her neyse anlamlar ev aldı .kredi ile . Ablam ev hanımı eşi memur . Sürekli borç içindeler eşi sürekli maaş olarak ekside 3 çocukla malum Ablam sürekli pars istiyor bana elimden geldiğince yardımcı oluyorum ama sürekli istek ben de evliyim bebeğin olacak maddi bi hazırlık içindeyiz . İzah ediyorum anlamıyor annem biz seni okuttuk bize borçlusun ablana para gönder diyor. Eşimden gizli böyle bişi yapacağım eşime anlatsam yanlış düşünür . Ama Ablam kırıldı bana para göndermediiğim için gönderdiğimde devamı geliyor çocuğuna kitap istiyor kendine bişi ya da ne yapacağımı şaşırdım
Mrb benim ablam evli ikinci evliliği 2 çocuğu var bir de eşinin ilk eşinden var . Toplam 3 çocuk her neyse anlamlar ev aldı .kredi ile . Ablam ev hanımı eşi memur . Sürekli borç içindeler eşi sürekli maaş olarak ekside 3 çocukla malum Ablam sürekli pars istiyor bana elimden geldiğince yardımcı oluyorum ama sürekli istek ben de evliyim bebeğin olacak maddi bi hazırlık içindeyiz . İzah ediyorum anlamıyor annem biz seni okuttuk bize borçlusun ablana para gönder diyor. Eşimden gizli böyle bişi yapacağım eşime anlatsam yanlış düşünür . Ama Ablam kırıldı bana para göndermediiğim için gönderdiğimde devamı geliyor çocuğuna kitap istiyor kendine bişi ya da ne yapacağımı şaşırdım