Okurken kendim yaşamış kadar sinir oldum anlatamam size, çok karaktersiz aileniz var abla tembel açgözlünün teki, anne de alınan bir yatak odasını bile başa kalkan ablanızın çanakcısı ne ayıp bu nedir ya,
Lütfen hayır demeyi öğrenin, eşinizle yuvanıza huzursuzluk tohumu ekiyor bunlar, eşinizden hiçbirşey saklamayın olan size olur, bebeğiniz varmış yuvanızdan edecek sizi yapmayın, gerekirse eşinize anlatın o çıkışsın bizim bebeğimiz olacak ben izin vermiyorum bizde ev geçindiriyoruz, bizimde kendimizi geçindirmeye, paraya ihtiyacımız var desin.
Allah aşkına size yemin verdiriyorum kendinizi kullandırtmayın siz hayır diyemiyorsanız topu eşinize atın ufak bir cinnet anı herşeyi çözer, ablanız çok pişkin bir karaktersiz (kendim 9 senelik evliyim borç içindeyiz, bir alyansımdan başka bir çöp altınım yok bende bayanım takıp takıştırmak isterim kardeşim de öğretmen benim, ben ev hanımıyım o zaman bende diyim ki özendim kardeşim bana altın kolye al ben borçtayım) olacak iş mi Allah aşkına özenen kendisi çabalar alır, kendinizi kullandırtmayın ileride verdiğiniz paralara teşekkür edecek kimse olmayacak aksine bi kere vermeyi kesin de görün nankörlüğün dik âlâsını, size de yazık inanın yazık...