Ablamın nişanına bırakmıyormuş !!

Kristalbyn23

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
152
228
18
Uzun bir aradan sonra yine benn . Önceki konularından da bilindiği gibi , eşimle bir ara sıkıntılarım vardı ve bunu aştık. Kavga ederdik susardım , şiddet görürdüm veee ... yine susardım ama 3.kavgada dayanamamıştım gerçekten bosaniyorduk valizimi ve oglumuda hazirlamistim ki o anki sinir gitmişti ve ikimizde cesaret edememistik. Bi kaç gün konuşmadık ve baristik. Hayatımda eşim yüzünden hiç para biriktiremedim. Kenarda duran 5 kuruşum varsada onu alır sigaraya verirdi . asgari ücret artmadan önce 950 TL iken , 300tl yemek ve 300tl ye yakında hep sigaraya para verdi . Zor günleri dusunmedi .bende onu hep kasıtlı olarak masraflara soktum ki aklı başına gelsin hatta geldide . 1 aydır sigara icmedi ve aldığı 1500 TL maaşını önce gitti bir çeyrek ve yarım yaptı kalanida eve harcadi birden tutumluluk konusunda ilerleme kaydetti . asıl konu karakter olarak duzelmisken eskiye dönme çabası . Ablamın yarın nişanı var . esimde ablamın nişanlısını sevmiyor ve beni annemden kıskanıyor . Ablam herseyimde hep arkamdaydi bana hep destek oldu dugunumde eşimin ailesinden çok o benimle ilgilendi . nisanimda hazirligimi yaptı misafirlere hizmette bulundu . Yani hep sirtimi yasladim ona şimdide kalkmis diyor ki annemde gelecek akşam onunla beraber git gel diyor . yaa kafayı yiyeceğim.misafir gibi oturup gelecekmiyim .annemin zaten elleri tutmuyor ameliyat oldu benden başka kimleri var ki .. Eğer böyle birşey yaparsa ömrüm boyunca onun hiçbir aile ferdiyle konuşmayacağım .

Eğer böyle birşey yaparsa ömrüm boyunca onun hiçbir aile ferdiyle konuşmayacağım .

eğer böyle bişey yaparsa derken? kapıyı üstünüze mi kilitleyecek, ayağınıza zincir mi vuracak. kapıyı çekin çıkın.

Kardeşim, ablamın yada abimin hiç farketmez nişanına doğumuna evliliğine gitmek için eşimden izin almam.
Gerekirse çatır çatır kavga ederim ama bana yapılan iyiliği asla unutup insanları öyle zamanlarda yalnız bırakmam.
Eşinin enişte adayını sevmesi şart değil. Ortada ablan var.
Tabiri caizse özür dileyerek söylüyorum itin hatırı yoksa sahibinin hatırı vardır.

Kardeşim, ablamın yada abimin hiç farketmez nişanına doğumuna evliliğine gitmek için eşimden izin almam.
Gerekirse çatır çatır kavga ederim ama bana yapılan iyiliği asla unutup insanları öyle zamanlarda yalnız bırakmam.
Eşinin enişte adayını sevmesi şart değil. Ortada ablan var.
Tabiri caizse özür dileyerek söylüyorum itin hatırı yoksa sahibinin hatırı vardır.
Kesinlikle haklisiniz . zaten gidecegim taviz veremem. Kendisi annesini hep el üstünde tutuyor . ama konu o değil . düzelmisken böyle bahanelerle kavga araması ne kadar engel olursa olsun burnumun dikine gidecegim

sakın buna izin vermeyin.
Çok zor durumda bırakırsa sizi kvalidenizden rica edin birlikte sabahtan gidin

Kesinlikle haklisiniz . zaten gidecegim taviz veremem. Kendisi annesini hep el üstünde tutuyor . ama konu o değil . düzelmisken böyle bahanelerle kavga araması ne kadar engel olursa olsun burnumun dikine gidecegim

Mevzu burun dikine gitmek değil olması gerekeni yapmak.
Kendisi aynı durumda olsa ne yaparı anlatabilmek.
Umarım kavgasız gürültüsüz halledersiniz.

İnsanın kardeşi canıdır.en özel zamanında yanında olmıcaksan nezaman olcaksın.sakın kocanı dinleme.pişman olursun.aslında eşin sevsin sevmesin damadı,sana saygı duyup seninle gelmeli.canım cicim olmak zorunda deil ama bi hayırlı olsun demek zor değil...eşinizi dinlemeyin...

Kızlar benim anlatmak istediğim tam bu değil .şimdi beni gidemeyecekmis gibi gormeyin. Kesinlikle gidecegim ama konu gitmem değil bunu söyleyen zihniyet . kusura bakmayın konu açarken yanlış sözcükler kullandım sanırım

Uzun bir aradan sonra yine benn . Önceki konularından da bilindiği gibi , eşimle bir ara sıkıntılarım vardı ve bunu aştık. Kavga ederdik susardım , şiddet görürdüm veee ... yine susardım ama 3.kavgada dayanamamıştım gerçekten bosaniyorduk valizimi ve oglumuda hazirlamistim ki o anki sinir gitmişti ve ikimizde cesaret edememistik. Bi kaç gün konuşmadık ve baristik. Hayatımda eşim yüzünden hiç para biriktiremedim. Kenarda duran 5 kuruşum varsada onu alır sigaraya verirdi . asgari ücret artmadan önce 950 TL iken , 300tl yemek ve 300tl ye yakında hep sigaraya para verdi . Zor günleri dusunmedi .bende onu hep kasıtlı olarak masraflara soktum ki aklı başına gelsin hatta geldide . 1 aydır sigara icmedi ve aldığı 1500 TL maaşını önce gitti bir çeyrek ve yarım yaptı kalanida eve harcadi birden tutumluluk konusunda ilerleme kaydetti . asıl konu karakter olarak duzelmisken eskiye dönme çabası . Ablamın yarın nişanı var . esimde ablamın nişanlısını sevmiyor ve beni annemden kıskanıyor . Ablam herseyimde hep arkamdaydi bana hep destek oldu dugunumde eşimin ailesinden çok o benimle ilgilendi . nisanimda hazirligimi yaptı misafirlere hizmette bulundu . Yani hep sirtimi yasladim ona şimdide kalkmis diyor ki annemde gelecek akşam onunla beraber git gel diyor . yaa kafayı yiyeceğim.misafir gibi oturup gelecekmiyim .annemin zaten elleri tutmuyor ameliyat oldu benden başka kimleri var ki .. Eğer böyle birşey yaparsa ömrüm boyunca onun hiçbir aile ferdiyle konuşmayacağım .

Eşinizin sözü, anlattığınızın konuda bana göre hükümsüzdür. Ablanızın yanında olun ve kararınızın arkasından dimdik durun. Ablam diyin , sevsen de sevmesen de sana rağmen onun yanında olucam. Bunun için kavga çıkarmak niyetinde isen seninle tartışmaya girmicem ama kararım kesindir. Son olarak hiç bir tartışmaya girmeyin gerekirse başka odaya geçin başka şeylerle ile meşgul olun. En fazla söylenir, yorulup surat asar.

şiddet görürdüm veee ... yine susardım ama 3.kavgada dayanamamıştım gerçekten bosaniyorduk valizimi ve oglumuda hazirlamistim ki o anki sinir gitmişti ve ikimizde cesaret edememistik

Ben bu kısımda kaldım, yani şiddet gördün ve affettin?
Eşin diktelerine devam ediyor ama, ne hakkı var sizin anne ve ablanızla görüşmeniz üzerine kısıtlama getirmeye?
Buna benzer bir konu görmüştüm, ciddi bir tartışma sebebidir benim için böylesi bir yönlendirme, olay olur yani... Ama sen olay çıkarsan bu adam bir daha fiziksel şiddet kullansa? ...

Ne yapacaksın, onun anne-babası ile görüşmesen ne geçecek eline? O kendi anne babası ile görüşecek, seni görüştürmeyecek anne ve ablanla... Aynı şey mi?

Sana şiddet uygulayabilmiş bir organizmanın, zihniyetinden ne ummuştun?

Kızlar benim anlatmak istediğim tam bu değil .şimdi beni gidemeyecekmis gibi gormeyin. Kesinlikle gidecegim ama konu gitmem değil bunu söyleyen zihniyet . kusura bakmayın konu açarken yanlış sözcükler kullandım sanırım
O zihniyet değişmez ne yazık ki. Düzelmiş gibi göründüğüne bakma, kalas aynı kalas

siz bu adamla niye evlisiniz?

bu problem dışında yani mutlu musunuz?

Bu konuda sakın taviz vermeyin.

Evlenmek için sizi istediği izin aldığı insanlara şimdi onun izni ve sizi isteyen kişiyle mi gidip geleceksiniz?

O evde annen misafir ben o evin kızıyım anen misafirlerle gelsin benim misafir ağırlamam lazom diyip kapatın konuyu

:KK9::KK9::KK9:

Restini çek .. Gideceksin tabiki de senin ablan o el mi .. Eşin kendi kardeşi olsa seni el gibi mi gönderecekmiş ..
Bunca zaman sustuğun için hep bu muamele ..

Yahu şu koca denen vatandaşları neden benliğini üzerinde bu kadar hak sahibi yapıyorsunuz... Ablanızın nişanına gitmek için izin vermek yada izin almak diye bi şey söz konusu olamaz... Ablanız nişanlanıyor ve siz de orda olmalısınız açık ve net... Benim canımdan bi parça hayatının önemli bi gününü kutlayacak, dış kapının mandalı da gitmeyeceksin diye boru öttürecek, ben o adamın aklını alırım arkadaş

Back
X