- 3 Şubat 2016
- 152
- 228
- 18
- Konu Sahibi Kristalbyn23
Uzun bir aradan sonra yine benn . Önceki konularından da bilindiği gibi , eşimle bir ara sıkıntılarım vardı ve bunu aştık. Kavga ederdik susardım , şiddet görürdüm veee ... yine susardım ama 3.kavgada dayanamamıştım gerçekten bosaniyorduk valizimi ve oglumuda hazirlamistim ki o anki sinir gitmişti ve ikimizde cesaret edememistik. Bi kaç gün konuşmadık ve baristik. Hayatımda eşim yüzünden hiç para biriktiremedim. Kenarda duran 5 kuruşum varsada onu alır sigaraya verirdi . asgari ücret artmadan önce 950 TL iken , 300tl yemek ve 300tl ye yakında hep sigaraya para verdi . Zor günleri dusunmedi .bende onu hep kasıtlı olarak masraflara soktum ki aklı başına gelsin hatta geldide . 1 aydır sigara icmedi ve aldığı 1500 TL maaşını önce gitti bir çeyrek ve yarım yaptı kalanida eve harcadi birden tutumluluk konusunda ilerleme kaydetti . asıl konu karakter olarak duzelmisken eskiye dönme çabası . Ablamın yarın nişanı var . esimde ablamın nişanlısını sevmiyor ve beni annemden kıskanıyor . Ablam herseyimde hep arkamdaydi bana hep destek oldu dugunumde eşimin ailesinden çok o benimle ilgilendi . nisanimda hazirligimi yaptı misafirlere hizmette bulundu . Yani hep sirtimi yasladim ona şimdide kalkmis diyor ki annemde gelecek akşam onunla beraber git gel diyor . yaa kafayı yiyeceğim.misafir gibi oturup gelecekmiyim .annemin zaten elleri tutmuyor ameliyat oldu benden başka kimleri var ki .. Eğer böyle birşey yaparsa ömrüm boyunca onun hiçbir aile ferdiyle konuşmayacağım .