Ablamın nişanına bırakmıyormuş !!

Bi hayat arkadaşı nasıl böyle bir şeyi isteyebilir yahu?

Böyle saygısız bir ilişkide ömür boyu ne umuyor, ne bekliyorsunuz?

Allah korusun, cidden çok korkuyorum evlilikten bunları okudukça.

Pardon da insan ablasının ,kardeşinin vs. nişanına giderken izin alma gereği duymaz. Siz orada olmalısınız kısa ve net! Ne bu ya şaka gibi birde ablanızın size yaptığı iyilikleri sıralamışsınız. Onun sizin ablanız olması yeterli...

Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz anlayamadım çok afedersiniz ama...Paşa paşa dayağınızı yiyorsunuz hala o öküzcükle aynı evde yaşayıp hayatınıza müdahale edip sizi kafasına göre yönlendirmesine izin veriyorsunuz.PES VALLAHİ!!!!!!

Dayak atan, evinin rızkını sigaraya yatıran bir adamın! bunca yaptığına şaşırmadınız da nişana gitmek istememesine mi şaşırdınız? Bu zihniyet mi sizi kızdırdı? Koca insan parasını sigaraya yatırmıyor diye sevinecek duruma gelmişsiniz. Tüm bunların yanında bu olay devede kulak.

Siz boşanmalısınız...
Bi sorun bitse diğeri başlıyor nereye kadar gidecek böyle?
Hiçbi zaman huzur bulamıyosunuz farkında mısınız?

Bugün aile ilişkilerine karışan yarın bir gün arkadaş ilişkilerinize de karışır böyle bir hastalıklı Ada'mla Nasıl anlaşıyorsunuz ? Merak ettim

Kesinlikle haklisiniz . zaten gidecegim taviz veremem. Kendisi annesini hep el üstünde tutuyor . ama konu o değil . düzelmisken böyle bahanelerle kavga araması ne kadar engel olursa olsun burnumun dikine gidecegim
Bir ömürü böyle didişmeyle ,diklilikle geçireceksiniz? Çocuğunuz var mıydı hatırlayamadım yazdığınızı ama yazık çocuk var ise bunları görüp aynısını ilerde kendi ailes kurduğunda yaşatacak .Çocuğunuza kötü örnek oluyorsunuz

Oldu birde ailenin yanında olabilmek için onun izin iste, gidiyorum de okadar. Kararlı ol ve kararının arkasında dur. Sen ona fazla iyisin ve o bunu kullanıyor açık ve net sen onun malı değilsin sadece hayat arkadaşı sın

Resti çek, ve haddini bilsin. Sen kimsenin malı değilsin farkında değil heralde. Kesinlikle haddini bildir bi daha sana böyle bi çıkış yapamasın. Çok yanlış gerçekten ne kadar laf etsek az. Eşler biraz hadlerini bilicek ya, anlamak mümkün değil gerçekten. Neye güveniyo bu kadar

Kendi kardelinin nişani olsa sizi beş gün önceden gönderir değil mi?
Böyle günler bit kez oluyor.
Cezalandırmak istediğiniz kişi yanliş
Ailesi değil eşiniz olmalı.
Eşinizin karşısında bir duruşunuz olursa böyle saçma sapan fikir sahibi olmaz

Uzun bir aradan sonra yine benn . Önceki konularından da bilindiği gibi , eşimle bir ara sıkıntılarım vardı ve bunu aştık. Kavga ederdik susardım , şiddet görürdüm veee ... yine susardım ama 3.kavgada dayanamamıştım gerçekten bosaniyorduk valizimi ve oglumuda hazirlamistim ki o anki sinir gitmişti ve ikimizde cesaret edememistik. Bi kaç gün konuşmadık ve baristik. Hayatımda eşim yüzünden hiç para biriktiremedim. Kenarda duran 5 kuruşum varsada onu alır sigaraya verirdi . asgari ücret artmadan önce 950 TL iken , 300tl yemek ve 300tl ye yakında hep sigaraya para verdi . Zor günleri dusunmedi .bende onu hep kasıtlı olarak masraflara soktum ki aklı başına gelsin hatta geldide . 1 aydır sigara icmedi ve aldığı 1500 TL maaşını önce gitti bir çeyrek ve yarım yaptı kalanida eve harcadi birden tutumluluk konusunda ilerleme kaydetti . asıl konu karakter olarak duzelmisken eskiye dönme çabası . Ablamın yarın nişanı var . esimde ablamın nişanlısını sevmiyor ve beni annemden kıskanıyor . Ablam herseyimde hep arkamdaydi bana hep destek oldu dugunumde eşimin ailesinden çok o benimle ilgilendi . nisanimda hazirligimi yaptı misafirlere hizmette bulundu . Yani hep sirtimi yasladim ona şimdide kalkmis diyor ki annemde gelecek akşam onunla beraber git gel diyor . yaa kafayı yiyeceğim.misafir gibi oturup gelecekmiyim .annemin zaten elleri tutmuyor ameliyat oldu benden başka kimleri var ki .. Eğer böyle birşey yaparsa ömrüm boyunca onun hiçbir aile ferdiyle konuşmayacağım .

tamam orta yol bulunur evlilikte de bu nedir? bir zorbayla evlisiniz ne yazık ki :(
o valizi topladığınızda keşke gitseymişsiniz, o cesaretinizi hiç yitirmeseymişsiniz. sonra dönseniz bile böyle olmazdı belki bugün.
abla bu abla... biz hep kız kardeşiz, düşünemiyorum ben böyle bir günde kız kardeşlerimi yalnız bırakabileceğimi :( nişanlısını sevmiyorum gidemezsin, annenden kıskanıyorum ne demek?
ne yazalım biz sana şimdi..
bari kv ile konuşun da sizle sabahtan gelsin ablanızı yalnız bırakmayın, gardiyanınız da başınızda dursun :KK51:

Kızlar benim anlatmak istediğim tam bu değil .şimdi beni gidemeyecekmis gibi gormeyin. Kesinlikle gidecegim ama konu gitmem değil bunu söyleyen zihniyet . kusura bakmayın konu açarken yanlış sözcükler kullandım sanırım
Bunu söyleyen zihniyet size şiddet uygulayan zihniyetin yanında ne ki.:KK62:

Sanki ailenizin yanında olmak için düğün bayram şartmış gibi sizi ailenizden kıskanan manyak bi zihniyetten bahsediyoruz; ablanızın nişanına gitmek gibi bi normal ve ötesi bi olayı sizde burnunun dikine gitmek olarak kodlamayı başarmış bi zihniyetten.

Kocasından dayak yemenin karşılığında 3 gün küs oturup 4. gün ortada hiçbir şey yokmuş gibi o adamın karısı olarak o adamın dizinin dibinde oturmayı seçen sizin zihniyetiniz ne olacak? (Emin olun karalar bağlamıştır, bin pişman olmuştur. Ağlar ağlar susar, bi yere gidecek göz var mı bunda demediyse içinden o şerefsiz ben de bi şey bilmiyorum:KK34:)

Ablacım biz adama (adam demek de adam olana ayıp ya neyse) burada saydıracağız, sizi haklı bulacağız. Tabiri caizse sizin gazınızı alacağız; siz de ona göstereceğiniz tepkiyi burada yatıştırıp o hayvanın karşısında dut yemiş bülbüle döneceksiniz, ya güzellikle ya zorla her dedigine yine evet diyeceksiniz.

Yapmayın lütfen. Çoluk çocuk sahibi bi kadınsınız, kendinize yoksa ona merhametiniz olsun. Deveyi bu hıyarla güdemeyeceginiz ortada olduguna göre ruh sağlığınız daha fazla bozulmadan bu diyardan gitmenin yollarına bakın. Boşanmayı gündeminize acilen tekrar alın.

Back
X