- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi Kristalbyn23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir ömürü böyle didişmeyle ,diklilikle geçireceksiniz? Çocuğunuz var mıydı hatırlayamadım yazdığınızı ama yazık çocuk var ise bunları görüp aynısını ilerde kendi ailes kurduğunda yaşatacak .Çocuğunuza kötü örnek oluyorsunuzKesinlikle haklisiniz . zaten gidecegim taviz veremem. Kendisi annesini hep el üstünde tutuyor . ama konu o değil . düzelmisken böyle bahanelerle kavga araması ne kadar engel olursa olsun burnumun dikine gidecegim
Uzun bir aradan sonra yine benn . Önceki konularından da bilindiği gibi , eşimle bir ara sıkıntılarım vardı ve bunu aştık. Kavga ederdik susardım , şiddet görürdüm veee ... yine susardım ama 3.kavgada dayanamamıştım gerçekten bosaniyorduk valizimi ve oglumuda hazirlamistim ki o anki sinir gitmişti ve ikimizde cesaret edememistik. Bi kaç gün konuşmadık ve baristik. Hayatımda eşim yüzünden hiç para biriktiremedim. Kenarda duran 5 kuruşum varsada onu alır sigaraya verirdi . asgari ücret artmadan önce 950 TL iken , 300tl yemek ve 300tl ye yakında hep sigaraya para verdi . Zor günleri dusunmedi .bende onu hep kasıtlı olarak masraflara soktum ki aklı başına gelsin hatta geldide . 1 aydır sigara icmedi ve aldığı 1500 TL maaşını önce gitti bir çeyrek ve yarım yaptı kalanida eve harcadi birden tutumluluk konusunda ilerleme kaydetti . asıl konu karakter olarak duzelmisken eskiye dönme çabası . Ablamın yarın nişanı var . esimde ablamın nişanlısını sevmiyor ve beni annemden kıskanıyor . Ablam herseyimde hep arkamdaydi bana hep destek oldu dugunumde eşimin ailesinden çok o benimle ilgilendi . nisanimda hazirligimi yaptı misafirlere hizmette bulundu . Yani hep sirtimi yasladim ona şimdide kalkmis diyor ki annemde gelecek akşam onunla beraber git gel diyor . yaa kafayı yiyeceğim.misafir gibi oturup gelecekmiyim .annemin zaten elleri tutmuyor ameliyat oldu benden başka kimleri var ki .. Eğer böyle birşey yaparsa ömrüm boyunca onun hiçbir aile ferdiyle konuşmayacağım .
Bunu söyleyen zihniyet size şiddet uygulayan zihniyetin yanında ne ki.Kızlar benim anlatmak istediğim tam bu değil .şimdi beni gidemeyecekmis gibi gormeyin. Kesinlikle gidecegim ama konu gitmem değil bunu söyleyen zihniyet . kusura bakmayın konu açarken yanlış sözcükler kullandım sanırım