Ablamın nişanına bırakmıyormuş !!

Neden bu kadar yüz veriyorsunuz? Aile konusu benim için çok hassastır kimseye müdahale ettirmem bence siz de içinizden geleni, olması gerekeni yapın.

ablanın nısanı ıcın ızın alman veya ızın vermesı vermemesı durumu cok komık bıkere
ben olsam sormamda dınlememde ne demek ya kardesım o benım

Esiniz bile olsa kimse sizi bir yerde zorla alikoyamaz farkindasiniz degil mi? Tabi ki kalkip gideceksiniz, tavrinizi da net bir sekilde gostereceksiniz, birdaha siddet uygularsa darp raporu alip sikayetci olun bakin bakalim bidaha yapabiliyor mu?
Bi de aileniz nasil karsiliyor bu şeyle evliliginizi devam ettiriyor olusunuzu?

Kızlar benim anlatmak istediğim tam bu değil .şimdi beni gidemeyecekmis gibi gormeyin. Kesinlikle gidecegim ama konu gitmem değil bunu söyleyen zihniyet . kusura bakmayın konu açarken yanlış sözcükler kullandım sanırım

Sen ne dersen de malzeme aynı malzeme. Odun cinsi.
Eşini dinleme ablanı o gün yalnız bırakma. Hatta ihtiyaç varsa bir gün önceden orada kal bence.

kardeşimin düğünü için hatay dan izmit e 1 ay önceden gittim ve izin alma gereği duymadım düşünmedim bile...

ha nişanı içinde 15 gün önceden biletimi aldım sadece gününü danıştım eşime

Böyle bir adamla evli kalarak hayatını neden çürütüyorsun?

Eski konularına baktım da, bu adamın zihniyeti bu , değişmez. 2 gün kibar davranmış sonra en ufak şeyde özüne geri dönmüş. Bu adam böyle. Şiddet uyguluyor, kısıtlıyor.. Yazık canına ya erken yaşta böyle bi adamla evlenme hatasını yapmışsın, bari evli kalarak daha büyük bir hata yapma..

Ablamın nişanı için eşimden izin mi almam gerekiyor ? Çeker kapıyı giderim ne hali varsa görsün. :KK16: Bu kadar abartmayın şu eşlerinizi. Sonra kendilerini bulunmaz nimetten sanıyorlar.. Kardeşimin nişanı için bile izin almak zorunda kalacaksam bu evlilik değil köleliktir bana göre.

normal olan bir evlilikte bu nişana karı koca birlikte gidilir

siz izin istiyorsunuz

bir de izin vermezse onu affetmem falan dıyorsunuz

bu durumları neden kabullenıyorsunuz ki?

Back
X