Ablamın söz&nişanın'dan kareler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ablanıza mutluluklar darısı başınıza:d

Darısı tüm isteyipte birleşemeyen, sıla hasreti çeken efendime söyliiiym:smiley-cool: asker yolu gözleyen, bir yastıkta kocamaya gün sayan tüüüüüüüümmmmmmmmmmm dünya güzeli bekar kızlarımızın başınaaa.... yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.. çok saolun a.s.

evet kayınvalidemiz biraz kokoş kısımdan :))) 1953 doğumlu(imiş) ama maşallah genç kızlara taş çıkarır yeminle... Amaaaaaan içi güzel olsun kalbi temiz olsun ablamla araları iyi olssuun yeter....

Ablan çok cici ve şeker olmş çok beğendim 2 kıyafetinide
Allah Tamamına erdirsin
Ve son söz meşhur laf Darısı Başına İnşallah.

herşey çok güzel gözüküyor darısı başına cnm....

Allah tamamına erdirsin mutlulukları huzurları saglıkları hiç bozulmasın inşş darısıda biz bekarların basına inşşşş

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Ablam adına hepinize teşk. ediyorum arkadaşlar.. akşam herbir yorumunuzu tek teeeek okutucaaam

ablanla enişten çok yakışmış. mutluluklar dilerim. darısı başına :)

Bu ıçten Dilekleriniz için hepiciğinizeeee çoook teşk. ediyorum bakan gözlerinize maşallah diyen dillerinize sağlık....

Allah tüm çiftleri kem gözlerden korusun bir yastıkta kocamayı nasip etsiiin.... opuyorumnanaktan

gelinimiz pek güzel , pek şeker. damadımız da bir o kadar yakışıklı. allah birbirine bağışlasın.

tatlım ablan çok güzel olmuş mutluluklar dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…