- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
- 83
- Konu Sahibi Durummleyla
-
Allah ablanın da sizin de yardımcınız olsun...Mrhb bayanlar oncelikle vakit ayrip okudugunuz icin tskler.benm evli bi ablam var cokta aramiz iyidir severim onu.fakat enistemle mukemmel gbi gorunen aslinda sikintili gbi bi evliligi var.yardim etmek istiyorum edemiyorum.enistem surekli canm cicimlidir ablam baksan sanki yeni flortlesoyolar.fakat ne zaman baksak enistem borc bataginda nedenini yillardr cozemedik.maas olarak 4000 civari aliyo ablam ev hanimi.ama evlendi evleneni borc bitmedi ablamda bununaniyla idare eder.arada icki icer enistem haftada bikac gun.ablama ne zaman gtsem kalsam enistemle sanki arada bi kadin mevzusu dolaniyo aralarinda fakat bana ve anneme hic bisey anlatmiyo ben kapi pencereden ne duyarsam iste o sekilde bi kadin mevzusu duydum fakat nedir mevzu anlamadm.annemle yardmci olmak istiyoruz ablam esini sahaa cikariyo soyle iyi boyle iyi devamli ilgi alaka iltifat tavan diyo.bizden bisey gizliyo gbi anlayamiyoruz nasil yardmci olup cozebilirim bilmiyorum cunku bazen cok mutsuz goruyorum onu
Sakladigini dusunuyoruz acikcasi belki derdine derman oluruz diyoruzAblanız mutsuzluğunu sizden saklar mı ? Ya da saklaması için bir nedeni var mıdır
Allah razi olsun dilekleriniz icin.iste kardes olunca insanin kafasini kurcaliyo.ama sorunca mukemmel gttgini anlatiyo disardan bakincada nasil bu kadar canim cicimliler ama icerde firtina kopuyo sankiAllah ablanın da sizin de yardımcınız olsun...
Sınavı büyük...
Bence bir şey sormayın, hazır olduğunda o size anlatacaktır...
Ben de ski evliliğimde tülü sıkıntılar çekmiştim ilk günden ama hazır olana kadar son ana kadar savaşana kadar aileme bir şey dememiştim...
O sebeple yanında olduğunuzu hissettirin ama anlatma kararını ona bırakın.
Dilerim her şeyin hayırlısı olur
diyopruım ya zamana bırakınAllah razi olsun dilekleriniz icin.iste kardes olunca insanin kafasini kurcaliyo.ama sorunca mukemmel gttgini anlatiyo disardan bakincada nasil bu kadar canim cicimliler ama icerde firtina kopuyo sanki
Enistemin agzini aradim bi kere yagla bal gibiyiz gormuyomusun dedi.hakikaten disardan bakilinca surekli canm cicimli enistem ablama karsiSize anlatırsa belki boşan diyeceksiniz ama o bu yolu seçmek istemiyor bence
Kadın mevzusu varsa ortalıkta dolanan doğrudur muhtemelen kardeşiniz de ondan ayrılmasını falan bekliyordur
Anlatmak istemiyorsa bence zorlamayın veya eniştenizle konuşun ablanızı üzgün gördüğünüzü ne olduğunu anlatmadığını ama böyle bir mevzunun da kulağınıza geldiğini ablanızın aileniz için değerli olduğunu her konuda arkasında ve ona destek olacağınızı belirten bir konuşma yapın ama bunu siz değil anneniz veya babanız veya bir aile büyüğünün yapması daha uygun olur
Yok canm kimse karsi cikmadi aile olarakta hep destegiz fakat bu disaridan mukemmel icerden firtina kopan evliligi niye sakliyo bilemedikEvliligine aileniz karşı çıktı mı? Eger öyleyse gururuna yediremiyordur.
Ablam calismiyo belki calisan olsa ayrilmayi dusunur fakat anne babamda maddi durumu cok iyi degil.ablama soruncada adam mukemmel fakat ben gizli sakli duyuyorum evine gttgmde hep bi para borc yada arada kadin lafi tamda net duyamadim duyurmuyolarBelki cekiniyordur. Yada kabullenmistir. Aklında ayrılma falan yoksa dışarı yansitmiyordur. O kadar samimiysen sor yada annen sorsun anadır sonuçta belki dökülür ona
Iste bizde onu cozmek istedik belki derdine derman oluruz diye.ama sorunca cok iyiler enistemi gorseniz sanki yeni evli gbi davraniyo.ama ne borcu bitiyo adamin nede gizli isleriYa kumardir ya kadin.. erkek baska neye cok para harcar?
Onuda dusunduk fakat bu bitmek bilmeyen borc niye?ablam bulunaniyla yetinir para harcamaz.bide bu arada konusu gecen kadin kim?kardes olunca insanin kafasina takiliyo isteE belki de gerçekten araları çok iyidir de siz evham yapıyırsunuzdur?
Onuda dusunduk fakat bu bitmek bilmeyen borc niye?ablam bulunaniyla yetinir para harcamaz.bide bu arada konusu gecen kadin kim?kardes olunca insanin kafasina takiliyo iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?