- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
- Konu Sahibi Durummleyla
-
Iste bu yuzden yeni evliler gibidir enisten..bi sekilde idare etmesi gerek ablaniIste bizde onu cozmek istedik belki derdine derman oluruz diye.ama sorunca cok iyiler enistemi gorseniz sanki yeni evli gbi davraniyo.ama ne borcu bitiyo adamin nede gizli isleri
Kesinlikle yanindayiz keske herseyi anlatsada daha cok yaninda olsak bikac kerede durduk yere aglarken buldum onu ne oldu diyorum arada boyle oluyorum duygusalim diyo cozemedim uzuldumdeAslında maaşı yüksek de değilmiş. Kira ödüyorsa ve çocuk varsa tek maaşla insan borca girebilir. Hayat pahalı malum. Kadın mevzusunu da net bilmiyorsunuz ki. Kapıdan bacadan duyduklarım diyorsunuz. Beşki de yanlış duydunuz.
Bir durum varsa bile yardımı reddedene de zorla yardım edilmez ki. Düşündüğünüz gibi değildir inşallah ama bir mesele varsa illa ki patlak verir. İşte o gün ablanızın yanında durun mutlaka.
bi erkek bu kadar profesyonel olabilirmi ki acaba bilemedim kiIste bu yuzden yeni evliler gibidir enisten..bi sekilde idare etmesi gerek ablani[/QUO .
Asla bile isteye dinlemedm cocugu yikiyordum ciktm ciktgmi gec farkettiler ister istemez duydum yan odadaydim.benim cktgmi anlayinca sustular.insallah cozerler ama konu kardes olunca kafaya takiyo insan derdi varsa yardmci olmak istiyoAblan kadın,kumar,borç vs bunları bildiği halde devam ediyorsa yapacağınız birşey yok çokta kurcalamayın zaten anlatmak istediğinde anlatır..
Ayrıca kapıdan bacadan duydum diyorsun
Neden insanların kapılarını dinliyorsun ?
Özel alanlarını taciz etmiş oluyorsun..
Belki yanlış duydun belki mevzu başka velevki mevzu söylediğin gibi belki ablan anlatmak istemiyor eşi ile çözmek istiyor...
Amin insallahSaklamak bir yere kadar. Üzerine gitmeyin. Birşeyler taşınca eninde sonunda size anlatıp, paylaşacaktır.
Mutlu bir yuva dilerim.
Asla bile isteye dinlemedm cocugu yikiyordum ciktm ciktgmi gec farkettiler ister istemez duydum yan odadaydim.benim cktgmi anlayinca sustular.insallah cozerler ama konu kardes olunca kafaya takiyo insan derdi varsa yardmci olmak istiyo
Amin insallahAnladım ama dediğim gibi zaten kendi işin içinden çıkamasa size anlatır.
Umarım hep mutlu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?