Ablamla Abla-Kardes Olamadan Öleceğim

Ben de oyle dusunuyorum. Yapi farkliligi ve cocukkenki kritik donemlerden kalma... İste bu kadar basit ifade edebildigim iki öge, ömur boyu yuregimde gecmeyecek bosluk olusturdu.
Zor bende bir dönem kardeşimle kavgalıydım benimki erkek ama ben hep ağzına bakardım oda hep mesafelidir çevremdekilerin erkek kardeşleri çok ilgilidir benimki okulda görürsen selam verme derdi bana resmen bende kendimi geri çekmek zorunda kaldım

Belli bir sorun yok. Anne babamiz cok iyi. Huzurlu bir evde buyuduk. Ama yapilarimiz cok farkli. En basitinden bugun bana dedigi sey su "Esinle nasil iyi anlasabiliyorsunuz hayret, sana nasil tahammul ediyor" tarzi cumleler.
Bi sebebi vardır bunların aranızda geçmişte bşy mi gecti de böyle diyor

Umarim zamanla duzelirsiniz. Ve benim gibi giptayla bakmazsiniz iyi anlasan kardeslere.

Umarim zamanla duzelirsiniz. Ve benim gibi giptayla bakmazsiniz iyi anlasan kardeslere.
Ben zaten yıllardır öyle imreniyorum ama kardeşime bişi desen bile hemen azarlar zoruma gidiyor konuşmuyorum fazla eşim niye konuşmuyorsun kardeşinle fazla diyor diyemiyorum ki azarlıyor hala diye kaç yaşına geldik .
Bende kuzenlerimle abla kardeş ilişkisi kurdum onlarla konuşmak iyi geliyor

Maalesef oyle iyi anliyorum ki sizi. Hem de asiri. Ve simdi sizin adiniza da uzuldum gercekten. Dedigim gibi insallah evlatlarimiz mukemmel kardeslik gecirirler.

Maalesef oyle iyi anliyorum ki sizi. Hem de asiri. Ve simdi sizin adiniza da uzuldum gercekten. Dedigim gibi insallah evlatlarimiz mukemmel kardeslik gecirirler.
İnş şimdi bir oğlum var ilerde bu konuda asla dayısına çeksin istemiyorum ki oda çok şükür şuan benim gibi sevgisini göstermekten kaçmıyor

Allah bagislasin. Cok guzel buyuteceginizden hic kuskum yok. ♡
İnş bizler ders aldığımızdan evlatlarımız böyle olmayacak hayırlısıyla içimizdeki boşluk dolmuyor belki ama alıştık sanırım benim kardeşim abla bile demez bana ama bu saatten sonra abla dese heyecandan kalpten giderim

:) Yaa hic gulecegim yoktu :)) Cok tesekkur ederim sizinle konusmak iyi geldi.

:) Yaa hic gulecegim yoktu :)) Cok tesekkur ederim sizinle konusmak iyi geldi.
Rica ederim ben çok uzun süredir görmezden geldiğim için sizin konunuzu görünce geçmişe döndüm bende aynı duyguları paylaşan birini görünce bir nebze teselli oldum konuşarak . Benim kardeşim de hiç olduğum gibi kabul etmedi sizi çok iyi anlıyorum arada böyle hatırlayıp üzülsede insan kendini geri çekince daha iyi hissediyor

Benm de abimle aram kotu 3 yil konusmadik, simdi pisman ama cok yuz vermiyorum zamanla duzelecek illaki, ama kucuk kardesimle o da erkek gayet iyidr aramiz surekli arar konusuruz bir araya geldigimizde surekli espriler falan hep guleriz, gider ona alis veris yapariz beraber insallah zamanla bozulmaz, hatta bazen takiliyorum ona sen de abin gibi olacaksin zaten diyorum :)...hep ozenirdim ablam olsa ya da kiz kardesim olsa diye ama burdakj konulari gorunce boyle olacaksa olmasn daha ii diyorum bazen aileler ayrim yapiyor bazen kardesler anlasamiyor, ailrm oyle ayrim yapsa cok etkilenirim ben

Sizin hissettiğiniz boşluğu ablanizdan yaşıyormuş merak ettim? O da bu durumdan dolayı sizin gibi içten içe üzülüyormudur diye düşündüm.kedi köpek gibiyiz demişsiniz,biraz eskisi gibi hep aynı çizgide değilde o sizi üzecek bişey dediğinde hemen kedi köpek moduna geçip karşılık vermeseniz,olgunluk yapsaniz,abla sen böyle deyince ben üzülüyorum deyip sessiz kalsaniz acaba hatasını daha iyi anlayacaktir belkide.aranizda saygı yok bence..saygı olursa sevgi ve bağda kuvvetlenir inş.ablanizin sizi kiskandığını düşünüyorum yaşı isterse 50 olsun kardeşler arası kıskançlık oluyorsa yaş alsada o kıskançlık geçmiyor bazilarinda.

Bende kızkardeşimi çok özlüyorum üzülüyorum.. benimle konuşmuyor soğuk tavırlı.. çocukken böyle değildik kavga etmezdik..aramıza birşeyler girdi az çok kendim tahmin ediyorum çünkü konuşmaya yanaşmıyor sorun yok deyip kestirip atıyor.. Ben sabırla birgün anlatmasını bekliyorum..Ben onun bir tanecik ablasıyım o benim bir tanecik kardeşim kabullenemiyorum..Ama ne kadar çok varmis kardeşiyle konuşmayan ınsallah düzelir herkesin kardeşiyle arası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…