- Konu Sahibi sstsessizol
-
Zor bende bir dönem kardeşimle kavgalıydım benimki erkek ama ben hep ağzına bakardım oda hep mesafelidir çevremdekilerin erkek kardeşleri çok ilgilidir benimki okulda görürsen selam verme derdi bana resmen bende kendimi geri çekmek zorunda kaldımBen de oyle dusunuyorum. Yapi farkliligi ve cocukkenki kritik donemlerden kalma... İste bu kadar basit ifade edebildigim iki öge, ömur boyu yuregimde gecmeyecek bosluk olusturdu.
Bi sebebi vardır bunların aranızda geçmişte bşy mi gecti de böyle diyorBelli bir sorun yok. Anne babamiz cok iyi. Huzurlu bir evde buyuduk. Ama yapilarimiz cok farkli. En basitinden bugun bana dedigi sey su "Esinle nasil iyi anlasabiliyorsunuz hayret, sana nasil tahammul ediyor" tarzi cumleler.
Zor bende bir dönem kardeşimle kavgalıydım benimki erkek ama ben hep ağzına bakardım oda hep mesafelidir çevremdekilerin erkek kardeşleri çok ilgilidir benimki okulda görürsen selam verme derdi bana resmen bende kendimi geri çekmek zorunda kaldım
Bi sebebi vardır bunların aranızda geçmişte bşy mi gecti de böyle diyor
Ben zaten yıllardır öyle imreniyorum ama kardeşime bişi desen bile hemen azarlar zoruma gidiyor konuşmuyorum fazla eşim niye konuşmuyorsun kardeşinle fazla diyor diyemiyorum ki azarlıyor hala diye kaç yaşına geldik .Umarim zamanla duzelirsiniz. Ve benim gibi giptayla bakmazsiniz iyi anlasan kardeslere.
Bunu soylemesindeki sebep bazi konulari coskulu konusup anlatmam ve televizyonda onun sacma buldugu ama benim komik buldugum seye gulmem.
Olabilir her insan farklıdır .Bunu soylemesindeki sebep bazi konulari coskulu konusup anlatmam ve televizyonda onun sacma buldugu ama benim komik buldugum seye gulmem.
Ben zaten yıllardır öyle imreniyorum ama kardeşime bişi desen bile hemen azarlar zoruma gidiyor konuşmuyorum fazla eşim niye konuşmuyorsun kardeşinle fazla diyor diyemiyorum ki azarlıyor hala diye kaç yaşına geldik .
Bende kuzenlerimle abla kardeş ilişkisi kurdum onlarla konuşmak iyi geliyor
Olabilir her insan farklıdır .
Birbirinizi olduğunuz gibi kabul etseniz.
İnş şimdi bir oğlum var ilerde bu konuda asla dayısına çeksin istemiyorum ki oda çok şükür şuan benim gibi sevgisini göstermekten kaçmıyorMaalesef oyle iyi anliyorum ki sizi. Hem de asiri. Ve simdi sizin adiniza da uzuldum gercekten. Dedigim gibi insallah evlatlarimiz mukemmel kardeslik gecirirler.
İnş şimdi bir oğlum var ilerde bu konuda asla dayısına çeksin istemiyorum ki oda çok şükür şuan benim gibi sevgisini göstermekten kaçmıyor
Birbirinize saygı duymak sizin elinizdeBeni boyle kabul etmemekte direniyor bence. Cok komik gercekten. Karakterlerimiz oturmus. İkimizde 30lu yaslarimizdayiz. Ama hala kedi kopek, tabiri caizse.
İnş bizler ders aldığımızdan evlatlarımız böyle olmayacak hayırlısıylaAllah bagislasin. Cok guzel buyuteceginizden hic kuskum yok. ♡
İnş bizler ders aldığımızdan evlatlarımız böyle olmayacak hayırlısıylaiçimizdeki boşluk dolmuyor belki ama alıştık sanırım benim kardeşim abla bile demez bana ama bu saatten sonra abla dese heyecandan kalpten giderim
Rica ederim ben çok uzun süredir görmezden geldiğim için sizin konunuzu görünce geçmişe döndüm bende aynı duyguları paylaşan birini görünce bir nebze teselli oldum konuşarak . Benim kardeşim de hiç olduğum gibi kabul etmedi sizi çok iyi anlıyorum arada böyle hatırlayıp üzülsede insan kendini geri çekince daha iyi hissediyor:) Yaa hic gulecegim yoktu :)) Cok tesekkur ederim sizinle konusmak iyi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?