Ablamla Abla-Kardes Olamadan Öleceğim

İnş cnm ben konuşmuyor değilim ama fazla muhabbet edersem azarlanarak son buluyor konuşma

bende ablamla çok iyi anlaşıyorum çevredekikerde der imreniyoruz sizin kardeşliğinize diye... bir gün birisi "evlendiğiniz zaman görürüm sizi böyle devam edebilecekmisiniz bakaĺim evlenince seninki benimki çok olur fesatlık girer araya" dedi..... hala onun korkusunu taşırım bekarız evlenince gerçekden bozulurmuyuz diye....
sizin kardeşiniz açık açık söylemiş kardeş gibi hissetmiyorum diye yapabileceğiniz birşey yok kardeş seçilmiyor ama siz kardeş seçtikletinizle bakın hayatınıza

Yeniden konu açmamak için biraz eskiyi kurcaladım, aynı dertten muzdarip olarak başkalarını okuyunca belki biraz içim soğur diye. Kardeşlik bağın olan birini kıskanmak/çekememek o kadar aşağılık bir duygu ki, utanıyorum bazen öyle bir kardeşe sahip olduğum için. İnsanlar bazen kardeşleriyle övünürler, en basitinden aynı kıyafetleri kullanan kız kardeşler vardır. Biz onlardan olamadık malesef. Bazen bende düşünüyorum keşke daha farklı koşullarda olsaydık ya da hiç kız kardeşim olmasaydı diye. Ben arası sonradan bozulanlardanım. Ama geriye dönüp baktığımda aslında hiç sevilmeyen nefret edilen bir kardeş olmuşum, zaman bunu gösterdi bana. Bazen fenalık basıyor içimi, bugün olduğu gibi. Kardeş dediğin arkadan kuyu kazar mı? Kardeşi kötü duruma düşsün ister mi? Düşmanım olsa bu kadar kötü olmazdı herhalde. Ondan uzak bir yaşamım ve çevrem olunca, onun bana veremediği sıcaklığı arkadaşlarımla kapattım veya çoğunlukla olmasa da kapatabiliyorum diyeyim. Konuyu hortlattım ama kusura bakmayın konu sahibi, yeni konu açmak istemedim bu konuyu görünce de içimi döktüm bir nevi :)

Sadece adı kardeş diye kardeş olamıyor herkes. Her ana-baba, ana-baba olsa; her kardeş, kardeş olsaaa. Ailenizi seçemezsiniz, şansınıza nasıl insanlar çıkarsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…