- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef üniv geç girdim... Ücretli öğretmenliğe de başvurdum henüz çıkmadıBu süreçte ücretli öğretmenlik yapıp uygun bir apart daire tutsaniz ablanizin yüzünü görmemiş olursunuz o nasıl abla öyle düşman başına . Babanız hayatta mi durumları biliyor mu size destek olmaz mi
Mesela Babam emekli kartını kendisine verdi.. Hani evin büyüğüdür evi çekip çevirir diye.. Ama bu o parayı kendine harcadı.. Benim harçlığımı bile vermiyordu .. Üstüne yatıyordu .. Sonra gitti paralarımızı başkalarına kaptırdı borca girdi.. Eve haciz gelecekti az kalsın.. Her gün sinir krizleri... 2 defa evden kovdu beni..eskiden karşılık vermiyordum ... 2 gün sonra üzülüp özür diliyordu ...ama artık karşılık veriyorum ..ben de insanım bıktım.. Belki birini bulur yeniden evlenir diye umut ediyorum ama yok 2 gün görüştüğü Adam 3. Gün kaçıyor bundan.... Olayın özü 5 senedir maruz kaldığım psikolojik şiddet... Yoksa ben yediği paralarda değilim.. Babamın emekli parasını elinden aldık 3 yıl önce..Kendinin olmayan kartı verirken bile kavga çıktı ama aldık... En azından şimdi harçlığım düzenli elime geçiyor.. Öncesinde öğrenci Halimle parasız geziyordum bu vermediği için..Bikaç somut örnek verirseniz daha sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Mesela tartışmalar neden çıkıyor, ne şekilde karşılık veriyorsunuz vs
Maalesef annem hasta... Psikolojik ve Başka başka sağlık problemleri var.. Müdahil olabilecek durumda değil maalesef ... Zaten aynı eziyetleri annem de gördü halA da görüyor... Sürekli ona da bağırıp çağırıyor.. Bence bu kadının esas problemi bu yaşta kocasız, çocuksuz, yersiz yurtsuz olması... Yaşıtlarının torunları var.. Ve kendisi genç kızlığından beri erkek düşkünüdür.. Yanında erkek varsa zevkten dört köşe Mutlu Mesut geziyor ...Bulamayınca da hırsını bizden çıkarıyor bence...Insallah atanirsiniz brans ne?anneniz de mi otorite kuramiyor
Anneniz hastaysa ona da yazik.aileden biri normal degilse ne kadar zor kardes malesef atsan atilmaz satsan satilmaz.keske gitse de baska yerde yasasa size sikinti olmasaMaalesef annem hasta... Psikolojik ve Başka başka sağlık problemleri var.. Müdahil olabilecek durumda değil maalesef ... Zaten aynı eziyetleri annem de gördü halA da görüyor... Sürekli ona da bağırıp çağırıyor.. Bence bu kadının esas problemi bu yaşta kocasız, çocuksuz, yersiz yurtsuz olması... Yaşıtlarının torunları var.. Ve kendisi genç kızlığından beri erkek düşkünüdür.. Yanında erkek varsa zevkten dört köşe Mutlu Mesut geziyor ...Bulamayınca da hırsını bizden çıkarıyor bence...
Kendisi devlet memuru ... Maaşı var yani...ama bize yok.. Maaşını eve minimumum şekilde harcar.. Her zmn buzdolabımız tam takımdır Eve su bile almaz.. Ayrıca başka bi büyük evli olan kardeşim de destek oluyor.. Zaten kendisi beleş evde oturur fatura vermem kafasıyla yanımıza taşındı ... Yoksa kimse onu zorla getiremezdi...Ablaniz da zor dönemlerden geçmiş belliki . Psikolojik olarak yıpranmış olabilir . Erkek arkadaşınız yoksa veya birileriyle tanışacak ortaminiz yoksa görücü usulü tanışmakta ne sakinca var ki. Sonuçta size her söylenen insanla hemen evleneceksiniz diye bir zorunluluğunuz yok. İyice görüşür ölçer tartarsiniz. Belki aşık olur evlenirsiniz. Kısmet bu isler. Ayrıca asgari ücretli bir işe de olsa girin hiç kimse çalışmıyor mu evde . Adamcagizin emekli maaşı olmasa herkes aç mı kalacak . Kocaman yetişkin insanlarsiniz çalışın bence.
Atanmayı beklemek yerine ücretli yada başka bir iş baksaniz bu yaşta böyle bir yaşama tarzı çok kötü en güzel yaşlarınızı bu sıkıntılarla geçirmişsiniz ya ablanız gitsin o evden yada siz ayrılın.30 yaşında bekarım..Atama bekleyen işsiz öğretmenim...Ben son 5 yıldır o kadar mutsuz,kötü zmnlar geçiriyorum ki anlatamam.. Anne baba ayrı annem hasta ...hem psikolojik hem fiziksel problemleri var ..Bundan 5 yıl önce boşanmış çocuksuz 50 yaşındaki ablam pılını pırtını topladı yanımıza taşındı.. Benim kabusum da böylelikle başladı ... Ablam olacak kadın o kadar geçimsiz,berbat birisi ki geldiği günden beri kan kusturuyor... Ben de artık çocuk değilim yani otuzumdayım...Defalarca birbirimize girdik hakaretler evden kovmalar... Lanet olsun ölür müsün öldürür müsün...kendi evinde yabancı oldum.. En son bana yaptığım yemeği,marketten aldığım yiyecekleri yemeni istemiyorum dedi... O kadar zoruma gitti kii... Bu evdeysen odamdan dışarı bile çıkmıyorum çoğu Zaman aç açına odamda oturuyorum.. Çıkıp dışarda yemek yiyip öyle geliyorum eve falan.. Ya da ayrı yemek pişiriyorum kendime..çok uzattım farkındayım ama allahım bu gidişle bu kadınla yaşamaya devam edersem kanser olacam diye korkuyorum ...yemin ederim,, işte ailenin başında anne baba olmayınca.. Kendini bilmez abla böyle kan kusturur Adama.yemin ederim bu 5 senede yaşam enerjim bitti, ışığım söndü resmen.. Bazen arkadaşlarla karşılaşıyorum yolda falan neden böyle dalgın, mutsuzsun diyorlar... Ne diyeyimmm. Yok bi şey deyip geçiyorum... Maalesef şu an bi işim yok.. Ayrı eve çıkmayı istiyorum.. bi daha ömrüm boyunca yüzüne bakmayacam.. Geldiği günden beri bana, anneme yaptığı eziyetleri anlatsam nefret edersiniz ama tek tek anlatıp sizin de vaktinizi almak istemiyorum o kadar zor bi durum ki yaşamayan bilmez.. Alıp başımı gitmek istiyorum...bu beş sene boyunca Yeri geldi dayanamadım evi terk ettim, ama insanlar sizi bi yere kadar misafir ediyor.. Ertesi gün gitsin diye gözünüze bakıyorlar ....bazen sırf bu kadından kurtulmak için görücü usulü evlenip gideyim diyorum ondan da korkuyorum... Napacam bilmiyorum
![]()
Ben de aynı fikirdeyim bi yerden haber bekliyorum hayırlısıyla bu yakınlarda işe başlama durumum var... Şöyle sabit maaşım cebime bi girsin hemen ilk işim ayrı eve çıkmak olacak.. Şimdiden ev bakıyorum zaten ama tutmak için işimin gücümün olması şart tabi... Zaten son 6-7 yıldır part time işlerde çalıştım.boş gezmedim yani".. Ben zaten asla boş boş oturamam evde çok sıkılırım....ama bu ayrı ev olayları çok masraflı biliyorsunuz .. Tam zamanlı bi iş bulmam şart ....Atanmayı beklemek yerine ücretli yada başka bir iş baksaniz bu yaşta böyle bir yaşama tarzı çok kötü en güzel yaşlarınızı bu sıkıntılarla geçirmişsiniz ya ablanız gitsin o evden yada siz ayrılın.