ABLAMLA BU YÜZDEN TARTIŞTIK

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Profil yaşı doğruysa: 19 yaş ve reşit olma hezeyanları yaşıyor. Ablası da kardeşi arkadaş çevresinde ve sosyal hayatta dalga konusu olmasın diye doğruları anlatmaya çalışıyor gibi duruyor. Abla kardeş önümüzdeki 5 yılı atlatırlarsa, arkadaş bile olabilirler.
Tabii haklısınız, fakat umarım bir şeyler üzerine düşünebilme yetimizi sadece hezeyan olarak değerlendirmeyiz. Gerçi dilerseniz insan olmanın doğadaki hezeyan içeren bir anomali olduğunu da dile getirebilirsiniz. Anlamı yaratan insan olduktan sonra bir önemi yok. Şahsen benim oldukça tartışmacı bir kişiliğim vardır, kişisel büyüme ve geribildirim bakımından ablam ile vazgeçilmez aktivitemiz. Zihinsel fikirler üzerinde tartışıp uzlaşmak güzel bir egzersiz oluyor. Tavsiye ederim :))

Hayır tabii ki, pek çok vegan yün ürün kullanmamaya dikkat ediyorken pamuk çevresel etkilerden ötürü kimi veganlar tarafından dışlanmaya açık ama hayvansal olmadığı için, çevre koşullarına uygun üretim gözetilirse elbette kim niye pamuğu tercih etmeme gereksinimi duysun ki.
Ne bileyim demin öyle demiyodun kfjfj

Tabii haklısınız, fakat umarım bir şeyler üzerine düşünebilme yetimizi sadece hezeyan olarak değerlendirmeyiz. Gerçi dilerseniz insan olmanın doğadaki hezeyan içeren bir anomali olduğunu da dile getirebilirsiniz. Anlamı yaratan insan olduktan sonra bir önemi yok. Şahsen benim oldukça tartışmacı bir kişiliğim vardır, kişisel büyüme ve geribildirim bakımından ablam ile vazgeçilmez aktivitemiz. Zihinsel fikirler üzerinde tartışıp uzlaşmak güzel bir egzersiz oluyor. Tavsiye ederim :))
Büyüyünce geçiyor; tek tedavi yolu ve çaresi zaman. 😎

Büyüyünce geçiyor; tek tedavi yolu ve çaresi zaman. 😎
Büyüyünce geçmese daha iyiymiş. Tedavilik bir durum yok. Dediğim gibi, kavramsal düşünmek ve belirli konular üzerinde tartışmak zihin gelişimine etki ediyor. Sizde geçmiş olması, en ufak bir ayrımın akademi camiasında ve felsefi alanlarda doktora yapacak kadar hayatını buna adamış yetişkin insanların belirli bir konuya eğilme ilgisini etkilemez. Zamanı değerlendirmek de an an geribildirimler üzerine yoğunlaşmak ile mümkündür zaten. Keşke yetkinlik ile yetişkinliğin sadece biyolojik bir süreçten fazlası olduğunu anlatabilseydim, ama sonuçta 19 yaşındayım değil mi :) Hezeyandır, geçer.

Büyüyünce geçmese daha iyiymiş. Tedavilik bir durum yok. Dediğim gibi, kavramsal düşünmek ve belirli konular üzerinde tartışmak zihin gelişimine etki ediyor. Sizde geçmiş olması, en ufak bir ayrımın akademi camiasında ve felsefi alanlarda doktora yapacak kadar hayatını buna adamış yetişkin insanların belirli bir konuya eğilme ilgisini etkilemez. Zamanı değerlendirmek ve an an geribildirimler üzerine yoğunlaşmak ile mümkündür zaten. Keşke yetkinlik ile yetişkinliğin sadece biyolojik bir süreçten fazlası olduğunu anlatabilseydim, ama sonuçta 19 yaşındayım değil mi :) Hezeyandır, geçer.
Anlatılmak isteneni anlamama ve kabul etmeme eğiliminiz, zamanla beraber gelişecek ve değişecektir.

Büyüyünce geçmese daha iyiymiş. Tedavilik bir durum yok. Dediğim gibi, kavramsal düşünmek ve belirli konular üzerinde tartışmak zihin gelişimine etki ediyor. Sizde geçmiş olması, en ufak bir ayrımın akademi camiasında ve felsefi alanlarda doktora yapacak kadar hayatını buna adamış yetişkin insanların belirli bir konuya eğilme ilgisini etkilemez. Zamanı değerlendirmek de an an geribildirimler üzerine yoğunlaşmak ile mümkündür zaten. Keşke yetkinlik ile yetişkinliğin sadece biyolojik bir süreçten fazlası olduğunu anlatabilseydim, ama sonuçta 19 yaşındayım değil mi :) Hezeyandır, geçer.
Allahu ekber

Anlatılmak isteneni anlamama ve kabul etmeme eğiliminiz, zamanla beraber gelişecek ve değişecektir.
Tam olarak neyi anlamadığımı bile açmadan bir şeyi öne sürmeniz, umarım dilinize pelesenk olmuş "yaşımı" geçtiğiniz hâlde kronikleşmiş bir sorun değildir. Bir anlık dalgınlığınıza vereyim diyorum ama... Henüz siz bu tartışma başlığına yorum atmadan önce biz fikir uzlaşısına varmıştık oysa.

Tam olarak neyi anlamadığımı bile açmadan bir şeyi öne sürmeniz, umarım dilinize pelesenk olmuş "yaşımı" geçtiğiniz hâlde kronikleşmiş bir sorun değildir. Bir anlık dalgınlığınıza vereyim diyorum ama... Henüz siz bu tartışma başlığına yorum atmadan önce biz fikir uzlaşısına varmıştık oysa.
Sen büyüyünce ne olcan?

Pamuk kullanmayan oldukça vegan aktivistler var. Ekosistemden ve çevresel etkilerden ötürü. Eğer ilgi duyarsanız size bununla ilgili makaleler atmak isterim.
Meyve ve sebze de tüketmesinler hatta kağıt da kullanmasınlar. Ekosisteme zarar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X