Ablamn Kocas, benim Eimden Ablam kskanyor.Evlilikleri cehenneme dnd aresizim

Nehir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2007
196
2
96
Ankara
bu nasıl bir düşünce.delirmek üzereyim.ben 6 yıllık evliyim.kızım var.ablamın yaşı 30..görücü usulü ile 1 ay içinde nişan düğün derken evlendi.tabi annemin sonsuz desteği ile..ben bu duruma karşı çıkarak tartıştım annemle.bu kadar acele etmelerinin yanlış olduğu konusunda çok direttim.ve aldığım cevap "işimize karışma biz kararımızı verdik"şeklindeydi.hiç tanımadığımız bir aile..biran önce evlilik olsun diye çok acele ettiler..ben adını bile bilmediğim yüzünü görmediğim ,nasıl birisi anlayamadığım bu damat adayı ile yapılan düğüne gitmedim.çok zor bir karardı benim için
sorun şu.yeni eniştemiz evlendiği günden beri ablama baskı yapıyormuş.neden düğüne gelmediğimizi ,neden küs olduğumuzu sorup durmuş ısrarla .enişten sana birşeymi yaptı demiş.en sonunda ablamın cep tel.değiştirmiş.neden biliyormusunuz? eniştenlemi görüşüyorsun diye...bu yobaz,,dar zihniyetli insanla napacağımı şaşırdım.daha yüzünü bile görmedim.ablamın mutsuz olmasını istemiyorum.bir akıl verin bana.tamamıyla kendi zihninde uydurduğu bir düşünce..başkalarının namusuna dil uzatmak bu kadar kolaymı,,

Konu ile alakali degil belki canim ama tasvip etmesende keske ablanin dügününe gitseydin.....ne olursa olsun o senin canin kanin kardesin....bir el oglu yüzünden araniza soguluk girmesine izin verme sakin....:1hug:

Esini sevmeyebilir görüsmeyebilirsin ama ablanla lüften aranizi düzeltmeye calis....ölümlü dünya...yarin öbür gün keske dememek icin...

Adamin nasil böyle igrenc bir düsünceye girdgini gercekten cok merak ediyorum....insan kendi kendine nasil böyle bir iddada bulunabilir..? :1shok:

peki canım senin eşinden niye kıskanıyoki yanyana bile görmemiş görüşmüyorum diyosun

sonuçta istemesen bile düğün olmuş ne olursa olsun kardeşinizin düğününe gitmeliydin. kardeş bu her zaman desteğine ihtiyaç duyar.eniştenin endişe duyması normal durup dururken niye düğüne gelmiyorlar diye.bide eğer sizin istemediğinizi duyduysa ondan kızmıştır..

garip geldi valla.ortada bir şey yokken bu şekilde davranması ablanın kocasının.ablanın tepkisi ne olmuş peki bu hareketlerine kocasının?

:1shok::1shok:ya herşey ne kadar kolay oldu basitleşti.adamı görmemişsin neler uyduruyor yaaa nasıl kendine bu kadar güveniyor.

alla alla daha neler duyucaz, bence bunu çözmü görüşmek yani normal kardeşler nasıl görüşüyorsa, başka bi çözüm aklıma gelmiyor, anca böyle yaparak o tarz bi eşin olmadığını gösterebilirsin
gerçi adamın düşüncesi çok hastalıklı, ablanın işi zor valla

Ciddenmi canim? Ne bileyim bana hicte normal gelmedi böyle bir düsünce

Dügüne gelmemis olmalarina kizmis olabilir buna birsey demem...fakat direkt insanin namusunu agiza almak ne demek ya?

Kadin telefonunu degistirmek zorunda kalmis....enistenlemi görüsüyorsun diye sürekli baski yapan kocasi yüzünden.....

walla ne dıyeyım. bence ablanın yanında ol. ne olursa olsun. sız kendınızı ıyıce cekersenız eger,o yobaz enısten de kendını o kadar haklı olduguna ınandıracak. umarım bu soyledıklerınden utanır bı gun... cok agır cok...

canım kıskanlığından dolayı değil düğüne gitmemesinden dolayı bence bu engel.ama eğer öyle bir şüphe varsa tabi kötü.

valla anlattiklarin ayni beni enisteye benziyor bir an söyle kaldi gözlerim:1shok:
valla ayni benim ablam da görücü usulü ile evlendi ve ben ilk gördügümde anne etme valla bundan adam cikmaz dedim tabi ben 14 yasimda oldugum icin benim sözüm gecmezdi.annem bana cok agir konustu sen mi gircen koynuna sana ne dedi:gitme:
ama keske dedigim gibi cikmasaydi eniste bey kiskanc mi kiskanc illet mi illet cikti.ablami sirf bizden ayirmak icin yapmadigi numara kalmadi.sizinkide sizin dügüne gitmediginizi mana ediyor.o olmasa baska sey bulurdu.
ama siz keske ablanimizin yaninda olsaydiniz.biz hep ablamin yaninda olduk taki 4 yil öncesine kadar.eniste olcak babami ve ikinci enistemi picaklayasiya.

valla bence birazda siz etkilemişsiniz, insan ablasının düğününe gitmezmi,bana çok garip geldi...

nasıl yani ablan çarçabuk evleniyor diye düğününe gitmedinmi?
bence bu yeterli bir sebep değil gitmemek için..insan kanlısının düğününe gidio yer gelio ve siz ablan 1 ay içinde evleniyor diye onu o mutlu gününde yalnız bırakıyorsun..hiç mi üzülmedin ablanın yanında olmaıyorsun diye..aile işlerinizi bilemem ama bence eniştenizin tutumundan önce sizin tutumunuz tartışmaya açık..

sen istesende istemesende düğün olmuş bitmiş sen niye kardeşinin düğününe gitmedin ki...
damadı gözün tutmayabilir sonuçta karar vermişler ve evlenmişler bak arada kötü olan sen oldun..

Enişteniz yobazmış gerçekten ne deseniz anlamaz bu herif
Ayrıca neden düğüne gitmedin bence hata etmişsiniz bu konuda.

yok artık lebron james

Ağzımdan almış arkadaş lafları...gerçekten bende enişteden çok sizin düğüne gitmeyişinize takıldım kim olsa kafasında soru işareti kalırdı...sırf görücü usuluyle evlendi diye bu kadar tavır alınır mı..ne demek düğüne gitmemek?gerçekten çok şaşırdım...eminmisiniz başka sebeepler olmadığına....(eşinizi kastedmiyorum sakın yanlış anlamayın)

ne olursa olsun düğünde bulunup kardeşinin arkasında olduğunu onun yalnız olmadığını el oğluna göstermek için orada olmalıydın.. gitmeyerek kardeşini küçük düşürmüşsün bence.. adama da malzeme olmuş ve cesaret vermiş bu davranışın.. bence gidip tanışıp durumu sen konuşarak bu hatayı telafi etmelisin..

düşündüklerimi yazmışsın vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…