• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablanın nişanlısıyla aynı evde kalınır mı?

işte bende ablamın beni kullandığını anladım,bundan sonra nişanlısı olmadan bile kalabilir miyim bilmiyorum.bana hep farklı bakar.nişanlımla kalmamıza engel oldu der.der de der yani..çok kötüyüm yani içinden çıkılmaz haldeyim

Bak canım beraber kalmak ablayla hem güzeldir hem de biraz zor yanları da vardır. Misal ben ablamla her derdimi paylaşırım o da benimle ama iş ev işlerine gelince "abla" oldukları ve "çalıştıkları" için ev işlerini üzerine yikabilecegini düşünebiliyorlar. Ve yine"abla" oldukları icin bunu doğal karşılıyorlar. Bence sen git yeni bir ev tut, eşyaları da oraya taşıt onun haberi olmadan, kurtar kendini...

Ne çok konu açıyosun diyenler olabilir öncelikle özür dilerim çok meşgul ediyorum. Ama şu son 1 haftada yemediğim hakaret,kazık kalmadı. Annem ve babamla olan sorunlarımızdan dolayı ablamla ben ankarada hayatımıza devam edecektik. Ablam stajyer avukat,nişanlı.Nişanlısı da avukat. Ben de üniversiteye bu sene başlıyorum. Ablamla her şey gayet iyi ev kiraladık. Tüm eşyalarımızı da amcam aldı. (benim hatrıma,ablamla araları iyi değil) Haftasonu gidip yerleşecektik ki ablam bugün bombayı patlattı. Nişanlısı da bizimle kalacakmış,benim kalmamı sorun etmeyeceğini söylemiş bir de beyefendi!! Sanki ona sordum ben kalabilir miyim diye..Tabi ki kabul etmedim ben rahat edemem ki tamam ablamın nişanlısıdır bu zamana kadar kötü bi şeyini görmedim. Ama evde ablam olmaz bi şey olur ne bileyim yani olacak şey mi? Abla geçici mi bak eğer öyleyse halamlarda kalırım bi süre diyorum yok diyo.
18 yaşındayım ya ben daha herkese güvenemem ki. Belki bu söylediklerim bazılarınıza ters gelebilir,hakaret etmeden görüş belirtirseniz anlarım tabi ki. Ama istemiyorum. Ben ablamla beraber hayatıma devam ederim diye düşündüm,amcama her şeyi aldırdım aklınıza gelebilecek ne varsa oturma odası,salon,mutfak her şeyi halletti sırf benim hatrıma. Ablam şimdi o eve kendi nişanlısını getirecekmiş,annemlerin haberi olmasın diyo. Anneme babama da bişey diyemiyorum. 1 gün içinde 2 defa şok geçirdim. Beddua mı aldım bilmiyorum hiç bişeyim düzgün gitmiyo. Siz yerimde olsanız ne yapardınız Allah rızası için ya? Ablamın nişanlısı,ablam,ben aynı evde olur mu yani?? Geçici de değil beyefendi bundan sonra evlenene kadar kalacakmış ablamla..

Rahat edemezsiniz ki...Bir sey olmasını geçtim ablanızın nisanlısı bile olsa sonuçta el oğlu,pijama giyimine bile dikkat etmek zorundasın.Bide genç kızsın,ablanın yaptığı yanlış diye düsünüyorum,enisteniz olacak dahi olsa insan koltukta uzanmaktan bile çekinir.Ablanla konusmalısın."İstemiyorum onu bu evde,rahat edemem hem ne acele zaten evlenince beraber yaşayacaksınız" de.
Ha bide enişte adayımız seni kabule etmeyecekti.Dağdan gelip bağdakini kovmak olurdu bu onuda yapmaz asla...

ben yurtta kalamam ki. burda böyle yazdığıma bakmayın gerçekte biri karşıma çıksa bişey dese ağlar dururum yani.ters bişey olsa tanımadığım bir sürü insanın içinde yapabilir miyim hiç bilmiyorum

Zaten kalma o ev senin icin acılmıs hak sahibi sensin sonuna kadar karsı cık bu işe

amcama söylerim söylemesine amcam bana babamdan yakındır.ama ablamla çok tartışırlar.benim yüzümden aralarındaki bağların tamamı kopar diye korkuyorum.en azından bayramdan bayrama da olsa amca-yeğen olurlar.benim yüzümden küserlerse içim rahat etmez ki. çok çıkmazdayım çook

Tabii sende haklisin ama ablanin yaptigida sizin aranizdaki baglari koparacak bi eylem. üstelik isguzarca yapilmis bisey. Ev dosenmisken yurda gitmen dogru değil izah etmekte zor. Ablanin nisanlisiyla ayni evde kalmanda doğru değil. Belki iyi biridir bilememama sonuçta oturmana kalkmana giydiğine dikkat etmek zorunda kalacaksin. insan evinde rahat edemeyecekse evde kalmanin manasi yok

Rahat edemezsiniz ki...Bir sey olmasını geçtim ablanızın nisanlısı bile olsa sonuçta el oğlu,pijama giyimine bile dikkat etmek zorundasın.Bide genç
kızsın,ablanın yaptığı yanlış diye düsünüyorum,enisteniz olacak dahi olsa insan koltukta uzanmaktan bile çekinir.Ablanla konusmalısın."İstemiyorum onu bu evde,rahat edemem hem ne acele zaten evlenince beraber yaşayacaksınız" de.
Ha bide enişte adayımız seni kabule etmeyecekti.Dağdan gelip bağdakini kovmak olurdu bu onuda yapmaz asla...

Asıl bi de o enişte evlenmeden ablayı bırakırsa ne olcak ben onu merak ediyorm

Bak canım beraber kalmak ablayla hem güzeldir hem de biraz zor yanları da vardır. Misal ben ablamla her derdimi paylaşırım o da benimle ama iş ev işlerine gelince "abla" oldukları ve "çalıştıkları" için ev işlerini üzerine yikabilecegini düşünebiliyorlar. Ve yine"abla" oldukları icin bunu doğal karşılıyorlar. Bence sen git yeni bir ev tut, eşyaları da oraya taşıt onun haberi olmadan, kurtar kendini...

ben bu evden çıkamam ki evin kirasını amcam ödüyor.hatta 1-2 ay kalın beğenirseniz alalım evi nasılsa ikinizden biri ankarada yaşar ortada kalmayın yatırım yapalım dedi. nasıl derim ablam nişanlısıyla kalıcak başka eve götürelim eşyayı diye. ablam nişanlısı olmadan benimle kalmayı kabul etsin afedersin köpek gibi çalışırım yani evin tüm işini yaparım.

iyi de bu işte başka bir şey var

enişte istanbul da büroyu kapatıp ablanın yanına gelip hakimlik sınavı çalışıp kesin kazanacak vs vs

hani desen ki o istanbul da idi hakimlik sınavını kazandı akademide eğitimi varmış; ben de sizinle kalayım dedi

olur derim; ne olacak ki

ama burda bence ablan hazır ev var atla gel demiş; beş kuruş masraf yok; benim akzancım da harçlık olur sen de çalışırsın hem de uzak kalmayız demiş de

yarın o evin temizliği bile sıkıntı olur

bir de bunu aileler bilmeyecek oh ne ala

bakın ben de sevgilim ile birlikte yaşadım; dişimle tırnağımla tüm evin eşyasını alıp kirasını ödedim ve aileler de bunu bildi

onlar hazıra konacağız diyorlar bu olmazzzz

kesinlikle kabul etme. hem güvenilmez elin adamı sonuçta. hem de bence planlı hareket ediyorlar. sen şu an kalmayı kabul etsen de bir süre sonra biz evleniyoruz sen başının çaresine bak derler.

nişanlın kalmayacak yoksa amcama söylerim sizi evden çıkartır dedi. kabul etmezse de gerçekten amcana söyle. hakkını yedirme. ablaya bak ya ne kadar ayıp

ankara üniversitesini kazandım ben şimdiki evimiz başka şehirde ankaraya taşınacaktım haftasonu

bu arada sen bir şey olmamış gibi git okulunaaa

ablan düşünsün bombanın pimini çek onun kucağına at

tek cümle yeterli "abla amcam telefonun ucunda; ararım; oğuz abinin de bizimle kaldığını görmeye buraya gelir " bitti

iyi de bu işte başka bir şey var

enişte istanbul da büroyu kapatıp ablanın yanına gelip hakimlik sınavı çalışıp kesin kazanacak vs vs

hani desen ki o istanbul da idi hakimlik sınavını kazandı akademide eğitimi varmış; ben de sizinle kalayım dedi

olur derim; ne olacak ki

ama burda bence ablan hazır ev var atla gel demiş; beş kuruş masraf yok; benim akzancım da harçlık olur sen de çalışırsın hem de uzak kalmayız demiş de

yarın o evin temizliği bile sıkıntı olur

bir de bunu aileler bilmeyecek oh ne ala

bakın ben de sevgilim ile birlikte yaşadım; dişimle tırnağımla tüm evin eşyasını alıp kirasını ödedim ve aileler de bunu bildi

onlar hazıra konacağız diyorlar bu olmazzzz

nişanlısı resmen ablamı kullanıyor yani. o bu sene çalışmayacakmış,ablam stajyerliğe devam..o evde duracakmış sınava çalışacakmış ablam para getirecekmiş bende aynı evde kalacakmışım. ki ablam bana gidelim ben sana bakarım bile demişti. stajyer avukat parası o ikisine mi bana mı yeticek yani? parayı geçtim babaannem,amcam,halam hepsi bana bakar ama adamın ablamı kullandığı belli..

Ne çok konu açıyosun diyenler olabilir öncelikle özür dilerim çok meşgul ediyorum. Ama şu son 1 haftada yemediğim hakaret,kazık kalmadı. Annem ve babamla olan sorunlarımızdan dolayı ablamla ben ankarada hayatımıza devam edecektik. Ablam stajyer avukat,nişanlı.Nişanlısı da avukat. Ben de üniversiteye bu sene başlıyorum. Ablamla her şey gayet iyi ev kiraladık. Tüm eşyalarımızı da amcam aldı. (benim hatrıma,ablamla araları iyi değil) Haftasonu gidip yerleşecektik ki ablam bugün bombayı patlattı. Nişanlısı da bizimle kalacakmış,benim kalmamı sorun etmeyeceğini söylemiş bir de beyefendi!! Sanki ona sordum ben kalabilir miyim diye..Tabi ki kabul etmedim ben rahat edemem ki tamam ablamın nişanlısıdır bu zamana kadar kötü bi şeyini görmedim. Ama evde ablam olmaz bi şey olur ne bileyim yani olacak şey mi? Abla geçici mi bak eğer öyleyse halamlarda kalırım bi süre diyorum yok diyo.
18 yaşındayım ya ben daha herkese güvenemem ki. Belki bu söylediklerim bazılarınıza ters gelebilir,hakaret etmeden görüş belirtirseniz anlarım tabi ki. Ama istemiyorum. Ben ablamla beraber hayatıma devam ederim diye düşündüm,amcama her şeyi aldırdım aklınıza gelebilecek ne varsa oturma odası,salon,mutfak her şeyi halletti sırf benim hatrıma. Ablam şimdi o eve kendi nişanlısını getirecekmiş,annemlerin haberi olmasın diyo. Anneme babama da bişey diyemiyorum. 1 gün içinde 2 defa şok geçirdim. Beddua mı aldım bilmiyorum hiç bişeyim düzgün gitmiyo. Siz yerimde olsanız ne yapardınız Allah rızası için ya? Ablamın nişanlısı,ablam,ben aynı evde olur mu yani?? Geçici de değil beyefendi bundan sonra evlenene kadar kalacakmış ablamla..
all esyaları gerekirse 2 ele sat yada üniye nerde kazandın orda yasıcaksan baska bi ev tut bulursun okuldan 2 kız bölüsürsün kirayı ama o esyaları ablana bırakma uyanık enistende de peki ailen bisey demicekmi ablan nisanlı sonucta nasıl kalır aynı evde

Ne düşüncesiz pardon kendini düşünen ablan varmış üzüldüm adına. Daha 18 yaşındasın bir sürü sorun yaşamışsın ama ablan hala seni düşüneceğine nişanlısını düşünüyor. Yazık boşuna okumuş onca okulu. Sana yurtta kal diyecek kadar da vicdansız.

Istisna durumlar yoksa genç bi kız eniştesi bile olsa aynı evde yaşamamalı daimi olarak. Ev ortamı nasıl rahat edeceksin. Hem ablanın nişanlısı ile düzen kurup seni fazlalık olarak görme ihtimali de çok yüksek.

Hiç boyun eğme güzelim seni dinlemez diretir ise amcana söyle direk o devralsın olayı. Bakalım amcanın senin için dayayıp döşediği birde kirasını ödediği evde nişanlısıyla kalmak için amcana diretebilecek mi?

Hmm. Bende bilkentte okudum. Yurtlar falan guzel orada ya. Yanlizlikta cekmezsin yani. Ablanla kavga dovus ayni evde kalacagina git okulda kal

ama yapamam ki.o ev tamamen benim için hazırlandı.kolay değil amcamın kendi çocukları da var benim için resmen villa kiraladı içini döşedi.elin oğluyla ablama bırakamam yani sanırım tavrımı belli ederim.yine de teşekkürler :)

bence de kabul etme. simdiden böyle problem var içinde tereddüt var ilere kimse huzur bulamaz. ablanla konus bence

Back
X