• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablanın nişanlısıyla aynı evde kalınır mı?

nişanlısı resmen ablamı kullanıyor yani. o bu sene çalışmayacakmış,ablam stajyerliğe devam..o evde duracakmış sınava çalışacakmış ablam para getirecekmiş bende aynı evde kalacakmışım. ki ablam bana gidelim ben sana bakarım bile demişti. stajyer avukat parası o ikisine mi bana mı yeticek yani? parayı geçtim babaannem,amcam,halam hepsi bana bakar ama adamın ablamı kullandığı belli..

kim kimi kullanıyor kandırıyor bilemem

bakın o sınavlara ben de çalıştım; şimdi nispeten kolay alım çok

bizim zamanımızda ben hem yüksek lisans yapıp hem çalıştım kütüphaneden çıkmadım

sevgilim geldi kendine iş buldu öğrenci evinde kaldı vs vs

ben ailem ile kaldım

ama sınava çalışmak bile masraf

kaldı ki adam avukat ise ablan stajyer adamın kazancı ya da para kazanma ihtimali daha yüksek

ablan çalışsın sınava hazır ev de var bedava; adam da çalışıp ona harçlık versin o kazanınca da evlenirler enişte de evde oturup çalışır kazanır oldu bitti

ama yapamam ki.o ev tamamen benim için hazırlandı.kolay değil amcamın kendi çocukları da var benim için resmen villa kiraladı içini döşedi.elin oğluyla ablama bırakamam yani sanırım tavrımı belli ederim.yine de teşekkürler :)
ablani tehdit et o zaman. Ne sinir ya kendi evinde istedigin gibi takilamamak? Sen oryantasyon zamani nerede kaldin?

kiraladığımız evin kirasını,içindeki eşyaları hepsini amcam karşılıyo. kendim eve çıkmam ki ablama diyorum siz kendi eşyanızı alın başka eve çıkın tamam tek kalırım diye beni rezil mi ediceksin o zaman yurda git tek başına evde napıcaksın diyo.

hahha çok komik ablan yahu.. kendi nişanlıyla aynı evde kalırken rezil olmuyorsa sizde evde tek kalınca rezil olmazsınız..
yazıldı mı bilmiyorum hepsini okuyamadan dayanamadım yorum yapayım dedim..
ablanızı tehdit edin amcama söylerim o zaman senin aldığın eşyalarda ablam nişanlısıyla oturacakmış diye.. hatta söyleyin yani amcanız eşyalarını taşısın sizede başka bir ev tutsun..ablanızın akıllı nişanlısıda kuru evde otursun..

ben burdan çok uyuz oldum kendisine.. madem birlikte yaşamak istiyor ablanızla o zaman tutsun bir ev .. adamdaki genişliğe bak ..

all esyaları gerekirse 2 ele sat yada üniye nerde kazandın orda yasıcaksan baska bi ev tut bulursun okuldan 2 kız bölüsürsün kirayı ama o esyaları ablana bırakma uyanık enistende de peki ailen bisey demicekmi ablan nisanlı sonucta nasıl kalır aynı evde

ailem yani nasıl anlatsam daha önce bahsetmiştim beni istemediler. ablam da ben sana bakarım ankaraya gelirim seninle dedi üniversiteyi ankarada kazandım ben. bende kabul ettim amcam duyunca herşeyini karşılarım dedi,araba aldı bana iki gün içinde evi dayadı döşedi yengemle beraber.evin 6 aylık kirasını da ödedi üstelik.sanırım ablamı evden gönderip başkalarını bulucam çünkü ben bu evden çıkamam ki

Ben burda ablaniza gicik oldum cok dusuncesiz ve kesinlikle haklisiniz elin adami ne olur ne olmaz insan yeri gelince anne babasina guvenemiyo sert bi dille uyarin yada ailenize iletin :KK12:

ben bu evden çıkamam ki evin kirasını amcam ödüyor.hatta 1-2 ay kalın beğenirseniz alalım evi nasılsa ikinizden biri ankarada yaşar ortada kalmayın yatırım yapalım dedi. nasıl derim ablam nişanlısıyla kalıcak başka eve götürelim eşyayı diye. ablam nişanlısı olmadan benimle kalmayı kabul etsin afedersin köpek gibi çalışırım yani evin tüm işini yaparım.

O, nişanlısını eve kabul etmeyi göze alicak ve sen köpek gibi çalışacaksın onun için, dogru mu anladım?

hahha çok komik ablan yahu.. kendi nişanlıyla aynı evde kalırken rezil olmuyorsa sizde evde tek kalınca rezil olmazsınız..
yazıldı mı bilmiyorum hepsini okuyamadan dayanamadım yorum yapayım dedim..
ablanızı tehdit edin amcama söylerim o zaman senin aldığın eşyalarda ablam nişanlısıyla oturacakmış diye.. hatta söyleyin yani amcanız eşyalarını taşısın sizede başka bir ev tutsun..ablanızın akıllı nişanlısıda kuru evde otursun..

ben burdan çok uyuz oldum kendisine.. madem birlikte yaşamak istiyor ablanızla o zaman tutsun bir ev .. adamdaki genişliğe bak ..

hele ben duyduğumdan beri ağlamayı kesemiyorum.ablama söyliycem amcama söylerim diye. amcama da yazık kendisinin de çocukları varken hiç gerek olmadığı halde 2katlı ev kiraladı,içini döşedi,6 aylık kirasını verdi,arabamı aldı. ablam da olsa o beni düşünmediyse ben üstümde bu kadar hakkı olan amcama böyle ihanet edemem yani önce tehdit ederim dediğiniz gibi vazgeçmezse gerçekten söylerim

O, nişanlısını eve kabul etmeyi göze alicak ve sen köpek gibi çalışacaksın onun için, dogru mu anladım?

yapabileceğim başka bi şey yok. babamın annemi aldattığına şahit olduğum halde annemi inandıramadım ben. istenmedim,annem babam ikisi de aralarını bozduklarımı düşündüler. eğer ablam da giderse ne yaparım ki? o eğer vazgeçerse nişanlısıyla kalmaktan mecbur yaparım her işini

hele ben duyduğumdan beri ağlamayı kesemiyorum.ablama söyliycem amcama söylerim diye. amcama da yazık kendisinin de çocukları varken hiç gerek olmadığı halde 2katlı ev kiraladı,içini döşedi,6 aylık kirasını verdi,arabamı aldı. ablam da olsa o beni düşünmediyse ben üstümde bu kadar hakkı olan amcama böyle ihanet edemem yani önce tehdit ederim dediğiniz gibi vazgeçmezse gerçekten söylerim

yukarıda belki demiştim şimdi kesin diyorum; ablan oğuz un kanına girdi; gel bedava burda takıl dedi

amcan da bayağı varlıklı galiba; yeğene villa kirala; araba al

bak güzelim hiç bir şeyi takma okulunu oku güzelce

ablanı da umursama resti çek; oğuz abi gelir 1-2 gün misafir olur tabii ama fazlası beni de amcamı da bozar der hayatına bakarsın ablan düşünsün o üzülsün

ailem yani nasıl anlatsam daha önce bahsetmiştim beni istemediler. ablam da ben sana bakarım ankaraya gelirim seninle dedi üniversiteyi ankarada kazandım ben. bende kabul ettim amcam duyunca herşeyini karşılarım dedi,araba aldı bana iki gün içinde evi dayadı döşedi yengemle beraber.evin 6 aylık kirasını da ödedi üstelik.sanırım ablamı evden gönderip başkalarını bulucam çünkü ben bu evden çıkamam ki
ooo ben olsam ya ablama derim hem kirayı ver hemde esyaları yada defol git sen cok sessiz kalmıssın oldu be alemin uyanıgı senmisin ben elin adamını istemiyorum evimde de pısırık olma benim icin bu evin esyası dösendi parası ödendi de

Amcanız eşyaları sizin için almış, ablanız hangi hakla nişanlımı kabul etmiyorsan git yurtta kal diyor anlamadım ki?

Git nişanlınla ayrı ev tut de, herkese söylerim de, gözünü Korkut. Gerçi nişanlı işinden vazgeçip sizinle kalsa da sonradan zırt pırt getirir yine eve.

Bence sen ablana direkt yol ver

yukarıda belki demiştim şimdi kesin diyorum; ablan oğuz un kanına geldi; bedava burda takıl dedi

amcan da bayağı varlıklı galiba; yeğene villa kirala; araba al

bak güzelim hiç bir şeyi takma okulunu oku güzelce

ablanı da umursama resti çek; oğuz abi gelir 1-2 gün misafir olur tabii ama fazlası beni de amcamı da bozar der hayatına bakarsın ablan düşünsün o üzülsün

inşallah yapabilirim..çok teşekkürler

Ablanla kesinlkle konus baktn olmuyo direk amcana git , adam neler neler yapmıs ne kadar emekleri var üstnde

izin verme
soylerime annemle babama de
ev onlarin olsa tamamda ablan sana siginmis bide ustune esantiyon getirmis nisanlisini

Back
X