• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablanın nişanlısıyla aynı evde kalınır mı?

Ablanda eniştende gayet rahat insanlarmış. Enişte sorun etmiyomuşmuşmuş da bunu kabul eden ablana ne demeli! Ablana bundan rahatsız olduğunu diyemedin mi sen arkadaşım? Bundan hoşlanmadığını kendinize başka ev bulun de. Amcama nasıl derim de. Kalmak istemiyosan git denirse benim hatrıma alındı eşyalar, ben ev bulurum eşyalarıda alırım de. Ya da ne bilim sorana sölerim aynı evde yaşayacağınızı de. Evlenene kadar sabredememişler mi bunlar ya. Tamam herkesin yaşam biçimi dicem ama ortada durumdan rahatsı biri varsa yemişim yaşam biçimini. Ayrıca kalma aynı evde başka her yolu bul.

resmen seni paravan yapmışlar
evi döşetmişler senin sayende
bi de enişte bey bu yıl kendine bedava ev bulmuş ee ablan da çalışıp ona bakacakmış
sonra hakimlik savcılık sınavını kazanınca ablana tekmeyi vurmasın da.

Ailenle neden konuşmuyorsun , kirayi kim ödeyecek? Asla kabul etme kuzum, evli olurlar tamam olabilir, nişanlı nedir ya. Ortada fol yok yumurta yok, milletin adamiyla uğraşma.

Ne çok konu açıyosun diyenler olabilir öncelikle özür dilerim çok meşgul ediyorum. Ama şu son 1 haftada yemediğim hakaret,kazık kalmadı. Annem ve babamla olan sorunlarımızdan dolayı ablamla ben ankarada hayatımıza devam edecektik. Ablam stajyer avukat,nişanlı.Nişanlısı da avukat. Ben de üniversiteye bu sene başlıyorum. Ablamla her şey gayet iyi ev kiraladık. Tüm eşyalarımızı da amcam aldı. (benim hatrıma,ablamla araları iyi değil) Haftasonu gidip yerleşecektik ki ablam bugün bombayı patlattı. Nişanlısı da bizimle kalacakmış,benim kalmamı sorun etmeyeceğini söylemiş bir de beyefendi!! Sanki ona sordum ben kalabilir miyim diye..Tabi ki kabul etmedim ben rahat edemem ki tamam ablamın nişanlısıdır bu zamana kadar kötü bi şeyini görmedim. Ama evde ablam olmaz bi şey olur ne bileyim yani olacak şey mi? Abla geçici mi bak eğer öyleyse halamlarda kalırım bi süre diyorum yok diyo.
18 yaşındayım ya ben daha herkese güvenemem ki. Belki bu söylediklerim bazılarınıza ters gelebilir,hakaret etmeden görüş belirtirseniz anlarım tabi ki. Ama istemiyorum. Ben ablamla beraber hayatıma devam ederim diye düşündüm,amcama her şeyi aldırdım aklınıza gelebilecek ne varsa oturma odası,salon,mutfak her şeyi halletti sırf benim hatrıma. Ablam şimdi o eve kendi nişanlısını getirecekmiş,annemlerin haberi olmasın diyo. Anneme babama da bişey diyemiyorum. 1 gün içinde 2 defa şok geçirdim. Beddua mı aldım bilmiyorum hiç bişeyim düzgün gitmiyo. Siz yerimde olsanız ne yapardınız Allah rızası için ya? Ablamın nişanlısı,ablam,ben aynı evde olur mu yani?? Geçici de değil beyefendi bundan sonra evlenene kadar kalacakmış ablamla..

canım benim kıyamam sana haklısın bu konuda, ablan düşüncesiz davranmış, olmaz rahat edemezsin, sonuçta evde rahat olmak ister insan, ufak bir şey olur ablan yanlış anlar, yani sonuçta olmaz haklısın bu konuda, ablanı ikna et ben rahat edemem de kararlı olduğunu göster bu konuda, ama tartışmadan

Ben de ablan seninle gelirim kalırım deyince ne fedakar abla diye düşünmüştüm.
Amacı sana destek olmaktan çok kendi özgürlüğünü ilan etmekmiş sanırım.

Tabi ki kabul etme rahat edemem de.
Evlenene kadar sana ablalık etsin, bu isteğine saygı duysun.
Evlenince de sevdiğiyle dip dibe olur doyasıya.

Bence çok çok haklısın düşüncelerinde.

Ne münasebet asla kabul etme.Annene, babana,amcana herkese söyle gerekirse bu durumu,işlerini boz.Oh ne iyi amcan eşyaları alsın,elin herifi kurulsun üstüne.Git amcanla konuş alın eşyaları o evden boş evde otursun enişte bey.Çok istiyorsa kendisi eşya alsın.Sakın kira falan da ödetme ailene,amcana falan.Yarın öbür gün ortaya çıksa sana da kızarlar niye bize söylemedin diye.Ablanda ne akıllıymış kimsenin haberi olmasın diyor birde.

Ay bu ne çirkin,piiiis bi sey?!

Ben olsam tavrımı kesin koyardim, ablan nişanlisiyla yasamak istiyorsa gider kendisine baska ev tutar, bu nasıl abla ya?
Her zaman aile önce gelir!!

Senin hatrina esya doseniyor ama ablan tek niye kalasin yurtta kalırsın diyor. Bunun uzerine senin yapacağın sey ablana eger nisanlisi sizle kalacaksa bu durumu amcanla konusacagini soylemek olur. Ama aklima söyle biseyde geldi. Simdi isleri bozmamak icin ablan tamam kalmayacak deyip siz ankaraya gittidiginizde nisanlisini yavas yavas eve getirmeye başlayabilir bi gun kalsin iki gun kalsin diye diye temelli kalmaya baslayabilir. Ben mi paranoyak oldum acaba diyecegimde enisten pek bi cakal geldi bana. Birine bu konuyu acmanda fayda var

Bu tamamen kişisel bir şey. Ablan-nişanlisi-senin arandaki ilişkiye ve senin isteğine bağli. Ben kendi açimdan düşündüğümde, bu 3'lüden hiçbiri sorun etmezdi bunu. Ama sen istemiyorsan, kimse sana bu konuda emrivaki yapamaz. Bi şekilde ablani ikna et. Daha üniversiteye yeni başliyorsun, kimse boyle bir sey diretemez sana.

En kötü git yurtta kal bence. Zaten evlenmeleri yakin degil mi? Hem kendine daha iyi çevre yaparsin yurtta, bu sayede ablan gidince ev arkadaşi derdin de olmaz.

benim de eniştemle bi sorunum olmadı. enişte bile demem abi derim iyidir benim için ama 2aydır tanıyorum ablam bizi kendi nişanında tanıştırdı resmen..nasıl güvenebilirim yani.yurda gitmek de istemiyorum hepsi benim için yapıldı bunların

Ablanızla bir daha konuşun,eğer ısrarında devam ederse amcanıza söyleyin. O ev özellikle sizin için kiralanmış. Kimsenin sizi kovmaya hakkı yok :KK20:!!!

Ailenize bu durumdan bahsetceginizi söyleyin ablaniza ve gerekirse de çekinmeden söyleyin. .
Asla da böyle bişeyi ailenizin izni olmadan kabul etmeyin. .
O ev size döşendiyse en baştan sığıntı muamelesi görmeniz hoş değil ki devamı da gelebilir. .
Yaşınız ufak lütfen ablanizi korucaksiniz diye böyle birşeye müsade etmeyin..

Senin hatrina esya doseniyor ama ablan tek niye kalasin yurtta kalırsın diyor. Bunun uzerine senin yapacağın sey ablana eger nisanlisi sizle kalacaksa bu durumu amcanla konusacagini soylemek olur. Ama aklima söyle biseyde geldi. Simdi isleri bozmamak icin ablan tamam kalmayacak deyip siz ankaraya gittidiginizde nisanlisini yavas yavas eve getirmeye başlayabilir bi gun kalsin iki gun kalsin diye diye temelli kalmaya baslayabilir. Ben mi paranoyak oldum acaba diyecegimde enisten pek bi cakal geldi bana. Birine bu konuyu acmanda fayda var

amcama söylerim söylemesine amcam bana babamdan yakındır.ama ablamla çok tartışırlar.benim yüzümden aralarındaki bağların tamamı kopar diye korkuyorum.en azından bayramdan bayrama da olsa amca-yeğen olurlar.benim yüzümden küserlerse içim rahat etmez ki. çok çıkmazdayım çook

Ailenize bu durumdan bahsetceginizi söyleyin ablaniza ve gerekirse de çekinmeden söyleyin. .
Asla da böyle bişeyi ailenizin izni olmadan kabul etmeyin. .
O ev size döşendiyse en baştan sığıntı muamelesi görmeniz hoş değil ki devamı da gelebilir. .
Yaşınız ufak lütfen ablanizi korucaksiniz diye böyle birşeye müsade etmeyin..

ailemle konuşamam ki ben ilk konumda bahsetmiştim annem de babam da ikisi beni istemediklerini söylediler aralarını bozuyomuşum ben. bi tek amcam var işte ona da söylesem mi bilmiyorum.ablamın nişanlısıyla kalmayı da kesinlikle kabul etmem zaten.

amcama söylerim söylemesine amcam bana babamdan yakındır.ama ablamla çok tartışırlar.benim yüzümden aralarındaki bağların tamamı kopar diye korkuyorum.en azından bayramdan bayrama da olsa amca-yeğen olurlar.benim yüzümden küserlerse içim rahat etmez ki. çok çıkmazdayım çook
Ablan seni hiç düşünmüyor ama? Git yurtta kal demeyi biliyor?

Ay bu ne çirkin,piiiis bi sey?!

Ben olsam tavrımı kesin koyardim, ablan nişanlisiyla yasamak istiyorsa gider kendisine baska ev tutar, bu nasıl abla ya?
Her zaman aile önce gelir!!

aile kalmadı ki ortada söylerken içim acıyo ama yok yani..

Kusura bakma ama ablanın yaptığı resmen sacmalık senin aracılığınla evi dayıyıp döşettirmiş seni de gözden cıkarmıs olmadı sen yurtta kalırsın demiş :KK17: nişanlısı olabilir ama ailenle drumlar ortadayken seni sahipsiz brakmamalı nişanlısı senin önüne gecmemeli sen enişte adayı ile aynı evde yasamak zornda değilsn kimn ne cıkcagı da belli olmuyo kesnlkle evden gtme eniste adaynn gelmesine itiraz et

Enişte de diyodr iyi yere attm kendmi diye valla dayalı döşeli eve damat değil gelin geliyo resmen :KK20:

Zaten öyle bsey yaparsa amcanda bunu öğrenrse druma el atar ben o masrafa sen nisanlnla otur diye değil sude icn grdm sude yoksa esyalarda yok alıcam der gibi geldi bana

Daha ankaraya gtmeden basına gelenler bak ya o_O

Yok olmaz,çok saçma.madem avukat işi gücü var .Ev tutsun beraber kalsınlar.sakın kabul etme,çok başın ağrır.

Back
X