- 3 Mayıs 2011
- 13.774
- 49.043
- 798
Bende atabilirim..
İyi de üniversite söylememişki
Bilkent bilgi dememiş ki
Sadece bölümünü söylemiş
Gitmeyin kızın üstüne ya
Laf...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende atabilirim..
Ben sana hangi okul dedim sen bilkent dedin. Oryantasyonla ilgili mesajini paylasmak istemem cunku sacma sapan insanlar garip garip yorumlara baslamis. Cekemem :/ sanada bol sans. İnsani duygularla yardim etmek istemistim haline uzulup ama yolun acik olsunya resmen ağliycam sanki şeytan tüyü var tanımadığım insandan bile iftira yiyorum.inanmak isteyen inanır ama bu konuda insanları kandırsam elime bi şey geçmez. oryantasyon değil,sadece 1gününe katıldım. ANKARA ÜNİVERSİTESİNİ kazandım da dedim,bilken nerden çıktı anlamadım
yapabileceğim başka bi şey yok. babamın annemi aldattığına şahit olduğum halde annemi inandıramadım ben. istenmedim,annem babam ikisi de aralarını bozduklarımı düşündüler. eğer ablam da giderse ne yaparım ki? o eğer vazgeçerse nişanlısıyla kalmaktan mecbur yaparım her işini
Canım ben sana yalan söylüyorsun demiyorum sakin ol. Aklıma takıldı onu sordum arkadaşa, senden açıklama bile istemedim ben. Suçlu ben oldum hayret bir şey.
Ben sana hangi okul dedim sen bilkent dedin. Oryantasyonla ilgili mesajini paylasmak istemem cunku sacma sapan insanlar garip garip yorumlara baslamis. Cekemem :/ sanada bol sans. İnsani duygularla yardim etmek istemistim haline uzulup ama yolun acik olsun
Ben sana hangi okul dedim sen bilkent dedin. Oryantasyonla ilgili mesajini paylasmak istemem cunku sacma sapan insanlar garip garip yorumlara baslamis. Cekemem :/ sanada bol sans. İnsani duygularla yardim etmek istemistim haline uzulup ama yolun acik olsun
hayır yanlış mesajı alıntıladım kusura bakmayın şu an şoktayım. ben ailevi bi sorun anlattım benim hangi okulda olduğum konusunda yalan söylediğimi düşünmüşler o yüzden.kusura bakmayın
kızın derdi başından aşmış, belki yanlış anlamıştır, anlatmıştır. bilkent'te oturacağını yazmış önceki mesajlarında.ankara üniversitesini kazandım ben şimdiki evimiz başka şehirde ankaraya taşınacaktım haftasonu
Ne çok konu açıyosun diyenler olabilir öncelikle özür dilerim çok meşgul ediyorum. Ama şu son 1 haftada yemediğim hakaret,kazık kalmadı. Annem ve babamla olan sorunlarımızdan dolayı ablamla ben ankarada hayatımıza devam edecektik. Ablam stajyer avukat,nişanlı.Nişanlısı da avukat. Ben de üniversiteye bu sene başlıyorum. Ablamla her şey gayet iyi ev kiraladık. Tüm eşyalarımızı da amcam aldı. (benim hatrıma,ablamla araları iyi değil) Haftasonu gidip yerleşecektik ki ablam bugün bombayı patlattı. Nişanlısı da bizimle kalacakmış,benim kalmamı sorun etmeyeceğini söylemiş bir de beyefendi!! Sanki ona sordum ben kalabilir miyim diye..Tabi ki kabul etmedim ben rahat edemem ki tamam ablamın nişanlısıdır bu zamana kadar kötü bi şeyini görmedim. Ama evde ablam olmaz bi şey olur ne bileyim yani olacak şey mi? Abla geçici mi bak eğer öyleyse halamlarda kalırım bi süre diyorum yok diyo.
18 yaşındayım ya ben daha herkese güvenemem ki. Belki bu söylediklerim bazılarınıza ters gelebilir,hakaret etmeden görüş belirtirseniz anlarım tabi ki. Ama istemiyorum. Ben ablamla beraber hayatıma devam ederim diye düşündüm,amcama her şeyi aldırdım aklınıza gelebilecek ne varsa oturma odası,salon,mutfak her şeyi halletti sırf benim hatrıma. Ablam şimdi o eve kendi nişanlısını getirecekmiş,annemlerin haberi olmasın diyo. Anneme babama da bişey diyemiyorum. 1 gün içinde 2 defa şok geçirdim. Beddua mı aldım bilmiyorum hiç bişeyim düzgün gitmiyo. Siz yerimde olsanız ne yapardınız Allah rızası için ya? Ablamın nişanlısı,ablam,ben aynı evde olur mu yani?? Geçici de değil beyefendi bundan sonra evlenene kadar kalacakmış ablamla..
Bende ekran görüntüsünü atabilirim dediniz
Ama attığınız görüntü de konu sahibi sadece bilgisayar müh yazmış. Bilkentib b si bile geçmemiş mesajında
Çamur atıp durmayın artık
Zaten kız ailesinden darbe yemiş
Bir de siz asılsız ithamlarda bulunuyorsunuz
kızın derdi başından aşmış, belki yanlış anlamıştır, anlatmıştır. bilkent'te oturacağını yazmış önceki mesajlarında.
Sen buraların dedektifi misin evladım?Ben sana hangi okul dedim sen bilkent dedin. Oryantasyonla ilgili mesajini paylasmak istemem cunku sacma sapan insanlar garip garip yorumlara baslamis. Cekemem :/ sanada bol sans. İnsani duygularla yardim etmek istemistim haline uzulup ama olun acik olsun
Bende atabilirim..
ilk jpg delil olmaz. kız normal yardım istemiş. başka varsa görelim?Ben sana hangi okul dedim sen bilkent dedin. Oryantasyonla ilgili mesajini paylasmak istemem cunku sacma sapan insanlar garip garip yorumlara baslamis. Cekemem :/ sanada bol sans. İnsani duygularla yardim etmek istemistim haline uzulup ama yolun acik olsun
Sen buraların dedektifi misin evladım?![]()