mrb kızlar kısaca konuya gecmek istiyorum hemen .....
kardeşim küçük yaşta seviyorum istiyorum dedi sözlendii.... ben olsam asla vermezdm .. ama sonuç sözlü... ve sözlüsünün ailesi kapanmasını istemiş ben daha bugün duydum annem kardeşi kapanmak istiyor diyordu bende öle sanıyordum ama öle deil baskı ile kapanmış......sorun ise ben her zaman kapalılık konusunda kişi a şahsı yada b sahsı için deil kendi rıza ve isteği ile yönlendirmeden kapanmak istiyorsa kapanmalıdır die düşünmüştüm hepte bunu savundum .... ben usturuplu giyinen bası açık bi insanım ve kardesm hep beni örnek almış ... annem babam ayrı kardesm annemn yanında kalıyor babamla yaptığı tlf görüşmesinde kardeşim babama ablamın bası açık baba ablamlar geldikce ona özenirmiyim demiş babamda kızım kapanmak istiyorsan kapan ama ablana özenecek kendi rızanla kapanmak istemiyor hazır deilsen kapanma demiş ..... ve aynı sıkıntısını annemle paylaşmış annemde ablanla fazla görüşmeyiverirsin buraya geldiği zaman demiş çok üzüldüm ne amaçla dedi ne diye dedi anlamadım .. oğlan tarafını çok seviyor çok istiyor annem kardesm kapanmaz işleri geri kalırmı die üzüldü hiç anlamadım .. ben ise saf saf anne kendi istegi ile kapandıysa güle güle giysin dedim arkamda konuşulanlardan habersizoysa senede 2 haftalığına anca gidiyorduk yaşadıkları yere ... ne tepki veriyim nasıl kızayım bilemedim
Kardeşin belli ki kapanmaya hazır değil bunu kendiside biliyor
Açık kişileri görünce özeneceğininde farkında
En yakın kişi sen olduğun için seni örnek vermiş, senle alakalı bi sıkıntı değil
Tepki vermene gerek yok
mrb kızlar kısaca konuya gecmek istiyorum hemen .....
kardeşim küçük yaşta seviyorum istiyorum dedi sözlendii.... ben olsam asla vermezdm .. ama sonuç sözlü... ve sözlüsünün ailesi kapanmasını istemiş ben daha bugün duydum annem kardeşi kapanmak istiyor diyordu bende öle sanıyordum ama öle deil baskı ile kapanmış......sorun ise ben her zaman kapalılık konusunda kişi a şahsı yada b sahsı için deil kendi rıza ve isteği ile yönlendirmeden kapanmak istiyorsa kapanmalıdır die düşünmüştüm hepte bunu savundum .... ben usturuplu giyinen bası açık bi insanım ve kardesm hep beni örnek almış ... annem babam ayrı kardesm annemn yanında kalıyor babamla yaptığı tlf görüşmesinde kardeşim babama ablamın bası açık baba ablamlar geldikce ona özenirmiyim demiş babamda kızım kapanmak istiyorsan kapan ama ablana özenecek kendi rızanla kapanmak istemiyor hazır deilsen kapanma demiş ..... ve aynı sıkıntısını annemle paylaşmış annemde ablanla fazla görüşmeyiverirsin buraya geldiği zaman demiş çok üzüldüm ne amaçla dedi ne diye dedi anlamadım .. oğlan tarafını çok seviyor çok istiyor annem kardesm kapanmaz işleri geri kalırmı die üzüldü hiç anlamadım .. ben ise saf saf anne kendi istegi ile kapandıysa güle güle giysin dedim arkamda konuşulanlardan habersizoysa senede 2 haftalığına anca gidiyorduk yaşadıkları yere ... ne tepki veriyim nasıl kızayım bilemedim
Benim buradan anladığım yapılan en büyük hatalardan biri ile karşı karşıya kardeşin.
Öncelikle elbetteki kapanmak mevzusu kişinin kendi içinden gelmesi gereken birşey.
başkalarının dikte etmesi ile olacak bir durum değil...
Benim dikkatimi çeken bir diğer konu ise annenin bu konuda çok fazla bencil davranması.
Kardeşin kaç yaşında? Birilerinin etkisi altında kalarak bir evlilik yapıyor sanıyorum ki...
Allah kolaylık versin canım, inşallah kardeşin hakkında hayırlısı olur...
Canım kardeşini de anneni de karşına alıp konuşulanlar hakkında açık açık konuş.
cnm örnek vermeden sıkıntı yok farkında isen annem ablan gelince az görüşürsünüz demiş bu canımı sıktı benm ben açığım die neden kaerdesmle az görüşüyüm ki
Annen kardeşini rahatlatmak için söylemiş canım
Kapanmaya henüz hazır olmadığı için annen bunun geçiçi bi süreç olduğunu biliyo
Kapalılığa alıştığında zaten sorun olmayacak
Başlığı görünce bir eş, karısına ' ablanla az görüşüverirsin ' diyo sandım..
Bunu diyen öz anneniz mi bir detuhaf..
canım kardesın bence henuz kendını hazır hıssetmıyor ve baskıyla kapandgı ortada .
ancak benım anlamadıgım ,kendısı kapandı dıye sızden ne ıstıyor kı ?
hadı sıze ozenıyor dıyecegım de o zaman kapanmasın ıstemedıgı bırseyı zaten yapmasın
hem sıze ozenecek yası gecmıstır evlendıgıne gore.
emın konusmak ıstemıyorum ama acaba evlenecegı adamın aılesınden boyle bırsey duymus olabılır mı:26:
buna benzer bı durum bızım komsumuzun da basına geldı .komsumuzun sacı acık ama ustu bası kapalı gıyınır
kızını nısanlandırdıgı aıle ,kıza kapan baskısı yapmıs kızda ayrılmamak ıcın dedıgını yapıyor ve kapanıyor
ama aradan soyle bır ıkı hafta gecınce kız aılesıne sıkıntı yaratmaya baslıyor oda soyle ;
kız annesıne sureklı dıyormus kı '' ben kapandım sen annemsın kapanmıyorsun,mıllet dıyecek anası acık
kızı kapalı laf soz olacak '' dıye sureklı annesının basının etını yedı kız .sonra ısın gercegı ortaya cıkıyor kı
bunu kızın nısanlısının aılesı laf yapmıs .kızı kapalı da annesı kapalı degıl bız ne dıyecegız kolu komsuyadıye .
sızın durum da boyle olabılır gıbı geldı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?