Ablası var mı?

Görücü usulü demek, kızın/erkeğin fotosunu sülale boyu gezdirip olmadik kisilerin begeni ve onayina sunmak değildir.. Hele bunu bi kayınpederin yapmasi ayri ilginç..
Kuzenim aileler tanismadan evvel kiz arkadasinin fotoğrafını göstermişti, anormal bi sey değil, ben de "cok guzel masaAllah" demistim, iyi dileklerde bulunup geçmiştik.. Bu konuda anormal olan sey hem kime gosterildigi hem de muhabbetin gereksizligi..
Normal şartlar altında iki tarafi da taniyan biri aracı olur veya bi aile yakini bi kizi/erkegi begenir ve konusulup karsi tarafa haber gonderilir.. Ailelerin bilgisi dahilinde baslayan bu işe "görücü usulü" denir.. "Ee görücü usulunde isler boyle yurumez mi" derken hangi ulkeden yazıyorsunuz, cok merak ettim..
Konu sahibi, olay cok farkli boyutlara cekildi, bu minvaldeki her konuda oldugu gibi.. Yine diyorum, muhabbet çiğ ve çirkin ama ihanete uğramış gibi hissedip kahr u perisan etme kendini.. Boş bulunulmuş bi erkek muhabbeti bu biraz da..

Son düzenleme:
Bastan sona sacmalik. Kayinbaba ne diye gelin adayinin resmini cebinde tasir ona buna nasil diye atar ki. Nasil bir cirkinlik bu. Kocaninki de daha bi cirkin.

pazardan domates mi alıyolar? bu nasıl tabir ya.

konuya gelirsek haklısın.
ben bu yoruma istinaden ,,,,,,,, görücü usulu,,,,,, demiştim

Görücü usulllerinde en fazla eş adayina hadi abartalim kız kardesine annesine gösterilir kızın fotografi kayinpederin cebinden yeğeninin cebine ne isi var
böyle bir şeyi ilk defa burda okudum..bizde öyle biliriz..

Reactions: svc
Aynısını ben yapsam demissiniz sizin eşiniz en azından kızardım demiş özür dilemiş...benim eşim sırf haksız duruma düşmemek özür dilememek icin ne var bunda yap der işin içinden çıkardı...kapatın gitsin bu konuyu bence hatasını kabul etmis

Ne kadar gereksiz bir konusma olmuş.. Böyle boşboğaz insanlara uyuz oluyorum..Böyle birşeyin şakası mı yapılır yahu ! Ben yerinizde olsam küçük kıyametler olmustu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…